📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 44 880
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
Този месец почти всички кутии са решили да сложат четка или гребен. Да видим в петък като ми дойде кутийката на ГБ дали и там ще има.😅 (Дано... Не...)

# 556
  • В морето
Да, много приятна кутийката от BgBox. Интересно решение това с гребени/четки, и то в един месец.

# 557
Много ми хареса и на мен БгБокс, отлична е. И аз всичко ще ползвам и то повечето неща веднага. Напоследък са супер, чакам с нетърпение да видя какво ново са подготвили.

# 558
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ползвам вечерния крем с лавандулата от бг бокс кутията.
Не е лош.Добре хидратира. Аз не обичам лавандула и тук се усеща,но поради някаква причина незнайна,не ми е чак толкова нетърпима.

# 559
Дневният също е хубав и става и за основа за ФДТ.
Ползвам вечерния крем с лавандулата от бг бокс кутията.
Не е лош.Добре хидратира. Аз не обичам лавандула и тук се усеща,но поради някаква причина незнайна,не ми е чак толкова нетърпима.

# 560
  • Пловдив
Брех, каква хубава кутия от BG Box..Днес ще си я поръчам, изкушихте ме, ей! 😄

# 561
а знае ли се какви са продуктите в good box, освен двата обявени

# 562
БгБокс октомври е в нова премяна, а са обявили нов бранд, Biobaza и Dermacode. Харесвам Биобаза и обожавам Дермакод, нямам търпение да видя какви са продуктите.
 БгБокс винаги ме е привличала, но напоследък особено много.

# 563
  • В морето
Да, наистина този път изглежда чудесно отвън и звучи прекрасно отвътре!

# 564
И аз ще поръчам Бгбокс този път, но ще почакам да разкрият. Дизайнът на кутията е страхотен, но аз се затрупах с кутии и вече хвърлям. От тук взех идеята да ги оставям във входа на блока , има пенсионери, които много им се радват. А и аз съм доволна,че ги прибира някой. Понякога слагам вътре и нещо, което ми е излишно.Още не са ме разкрили.

# 565
  • В морето
MilaNina - Еее, това е много мило! Супер! Flowers Hibiscus

# 566
  • Wonderland
Good box м. септември
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 567
Good box м. септември
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:
Хубава кутия! Бих се радвала по- често да има продукти за дентални хигиена в кутиите.

# 568
Доволна съм и аз от ГБ, моята ще я взема утре няма да успея днес. От тук само Аvant няма да ми влезе в употреба, но имам на кой да го дам и ще му се зарадват.🙂

# 569
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само като видя Авант в кутия и за мен кутията е отписана.
Имам брутална нетолерантност към тази самозванска марка,още от времето,когато ги слагаха в американските глосибокс.

Общи условия

Активация на акаунт