📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 305
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Отдавна не бях поръчвала кутия, но тази сутрин ми излезе това
https://kibrit.bg/box/avant2025

и поръчах Авант кутията на Кибрит. Удобни са ми опаковките им за път, освен че кремчетата ми харесваха преди.

# 91

и поръчах Авант кутията на Кибрит. Удобни са ми опаковките им за път, освен че кремчетата ми харесваха преди.
Не че искам да ви се бъркам, но не прочетохте ли малко по-назад в темата точно за авант? 😮💨

# 92
И аз се двоумя за БгБокс.
От скоро се замислям за нов нощен крем , а този е хвален доста .... така че май на там вървят нещата. 🤭

# 93
  • Бургас
Nelson22, някой хора са пробвали продукти на Авант и ги харесват. Аз в това число. За тази цена не са никак лоши, за онази "реалната" могат да ми прощават, но ще се въздържа.

# 94
  • София
Скрит текст:

Не че искам да ви се бъркам, но не прочетохте ли малко по-назад в темата точно за авант? 😮💨
Признавам, не съм чела назад и не следя темата отдавна. Сега ще се върна да видя, какво е обсъждано.

Едит: върнах се и не намерих нищо, което да докаже нещо, нито да го опровергае. Това, че на някой не му е харесал даден продукт, не означава нищо. Субективни изказвания.  Химически анализ не виждам предоставен в подкрепа на ничия теза, така или иначе.
Харесвам много продуктите на Руми, тука прочетох негативни мнения за нейната козметика също. Ако отново направят кутия  с нейни продукти ще я купя на мига, но отдавна не се е случвало. Само кутии Кибрит досега са идвали у нас. Но, последната е била 2022-3 реално.
Ще следя за реакции при всички положения, след прочетеното. Даже се амбицирам да търся такива сега. Smile

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 17:32 от kopche

# 95
О, ооо... Дали се задава нова кутийка?!

# 96
  • Варна
Аз едва успях да поръчам кутията на BgBox за юли и то само с абонамент за три месеца успях. Така че би трябвало автоматично да получа кутията за август. Все тая ми е кой крем ще получа.

# 97
И аз поръчах бг кутията с нощен крем.Не знам обаче дали ще съм тук,за да я получа. Дано не се забавят с изпращането.

Момичета,ако ме изхвърлят от вкъщи,една добра душа да се намери да ме приюти? Ще си донеса куфарите с козметика. Laughing Laughing
Заповядай у дома!
И аз много се чудя на бг бокс. Кремовете ме изкушават, но имам два не отворени нощни, а дневните...тях не искам да ги броя.

# 98
  • В морето
О, ооо... Дали се задава нова кутийка?!

Има ли някъде новини за нова кутийка? Интересни ми бяха есенната, както и лятната им, с удоволствие ще чакам и следваща да видя.

# 99
  • София
Скрит текст:

Признавам, не съм чела назад и не следя темата отдавна. Сега ще се върна да видя, какво е обсъждано.

Едит: върнах се и не намерих нищо, което да докаже нещо, нито да го опровергае. Това, че на някой не му е харесал даден продукт, не означава нищо. Субективни изказвания.  Химически анализ не виждам предоставен в подкрепа на ничия теза, така или иначе.
Харесвам много продуктите на Руми, тука прочетох негативни мнения за нейната козметика също. Ако отново направят кутия  с нейни продукти ще я купя на мига, но отдавна не се е случвало. Само кутии Кибрит досега са идвали у нас. Но, последната е била 2022-3 реално.
Ще следя за реакции при всички положения, след прочетеното. Даже се амбицирам да търся такива сега. Smile
Получих кутията!
И този път Кибрит и Авант не ме разочароваха!

Получих олио-скраб за устни на Авант- като подарък към поръчката.
Изпробвах скраба и тази сутрин устните ми са много с много гладко усещане.

Изпробвах веднага и околоочния крем. Има много удобен апликатор, който не знам защо не са снимали, но е е много удобен и нанасянето на околоочния крем вече става много удобно. Единствено, което виждам като минус е, че не мига още да преценя силата на натиск върху тубичката за да докарам кремчето в апликатора и стискам по силно и излиза повече продукт.

Пробвах нощната маска с витамин С, заради която купих тази кутия. Признавам, фокуса ми беше в нея. Дневният ми крем през лятото е само един и не се сменя целогодишно, а и особено когато ще съм 45 дни на морето. Тива е Cocosolis 50spf.  Но нощната ми грижа е също толкова важна.
Маската е с консистенция, която не лепне, не мазнее и е чудесна за нощна грижа. Няма мазни петна по възглавниците и косата. Създава леко бял филм н лицето и си попива отлично. Точно за това харесвах и преди продуктите на Авант.

Всички кремчета са с фолио

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 09:34 от kopche

# 100
Козметикс май събират мнения и идеи, но винаги чакам с нетърпение техните кутии. Освен това много харесвам, когато ни искат мнението и го взимат предвид. За мен техните кутии са сред най- големите попадения.

# 101
Аз пробвах всички неща от кутията Кибрит Симбиозис

1.стикът е много мазен за лице, по мое мнение, имам смесена кожа, но за лесно изгарящи зони, рамене, колене, деколте ще ми е добре
Мирише много вкусно на ванилия

2 кремът за очи е много хидратиращ, много ми хареса

3Кремът за лице е топ, много лек флуид, хидратиращ без филм

4.Стикът за измиване също много ми допадна, и мирише на капучино
Нещо като балм за лице е, за първа стъпка в почистването според мен

# 102
  • В морето
С много удоволствие си ги ползвайте, момичета! Явно си иимат своите фенове както Avant, така и Symbiosis, затова и от Кибрит подготвят често техни кутии.

# 103
  • София
Два дни пробвам серумът на Авант от кутията на Кибрит. Ами- без забележки! Децентен аромат, попива идеално, няма лепкаво, няма мазно. Чудесна основа под слънцезащитата и идеално се абсорбира от кожата ми! Пореден топ продукт!

# 104
Не знам защо има толкова критични мнения за продуктите на Avant. С риск да се повторя ще кажа, че кремът за лице, който пробвах, доста ми допадна. Може би недоверието идва от цените, с които го определят - 100+ лв., което прави малко нереално, предвид, че се подвизават само в абонаментни кутии, но това си е тяхна маркетинг грешка.

Общи условия

Активация на акаунт