📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 354
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Bellebox за август

Скрит текст:
🍉 SNEAK PEEK 🍉 През август в BelleBox ще откриеш ПЕТ вълнуващи грим и козметични изненади за лице, коса и тяло на стойност 297 лв. 🙌🏼 Твои само за 27.99 лв. 😍 Бъди готова да се докоснеш до дълбоко хидратиращата вода за лице Baby Face на @yengescosmetics на стойност 43 лв., която, обогатена с колагенови пептиди, ниацинамид и Витамин Е, стяга, изглажда, озарява и защитава кожата, подобрява еластичността, намалява фините линии и бръчки, успокоява раздразненията, видимо заличава порите и изравнява пигментацията за по-гладък и сияен тен 🤩 Тук, за да направи лятото ти още по-вълнуващо, е и уникалният лосион за тяло Porto от @miamanteprofessional и @ivailokolev на стойност 14 лв., който подпомага регенерацията, запазва еластичността, предпазва кожата от свободните радикали и я подхранва в дълбочина, придавайки й копринена мекота, естествен златист блясък, дълбока, дълготрайна хидратация и неустоимо свеж цитрусов аромат ✨

#SpoilerAlert🚨 Освен хидратиращата вода за лице и лосиона за тяло, в BelleBox ‘Август’ те очакват и 👇

❤🔥 възстановяваща, дълбоко хидратираща и подмладяваща грижа за лице с марис аква (морска вода), хиалуронова киселина и колаген

🎀 подходящи за всеки тип коса щадящи и стилни аксесоари, които ще се погрижат не само за супер актуалната ти визия, но и за състоянието на твоята коса

🥰 изключително интересен многофункционален продукт, който обещава да почисти, озари и цялостно да подобри структурата на кожата на лицето ти  

Доставките стартират на 04.08. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през август 👙

# 166
Bgbox септември:

# 167
В стори писаха Бг бокс ,че брандовете  са OMEXYA и BIOBAZA. Много харесвам Омея, от  Биобаза-та нямам впечатления, но смятам,че и те са добри. Много се чудя при тези запаси дали ще стигна до тях, но определено съм впечатлена.

# 168
Лосионът за тяло от кутията на bellebox ме заинтригува. Доволна съм от продуктите на mi amante и се надявам и този продукт да ми хареса.

# 169
Нова кутия от Хей Беа
Код за отстъпка дали знаем?

https://heybea.com

Hey Bea Box – Август 2025 ✨

Този Август те очаква кутия, пълна със загадки и корейска грижа…
Подбрана селекция, разкриваща тайните на сияйна кожа и здрава коса.
В нея се крият:
🔍 Biodance, 1 бр. – невидима воал-маска, пропита с младост и колагенови обещания.
🔍 Esthetic House, 250 ml – възстановяващ еликсир за коса, толкова копринен, че ще забравиш за уврежданията.
🔍 Fraijour, 75 ml – златист продукт с цитрусова тайна, готов да разсее тъмните петна.
🔍 SKIN1004, 30 ml – успокояващ продукт с душа от Мадагаскар, създаден да възстановява и защитава.
🔍 Frudia, 145 мл– освежаващ продукт с аромат на утро и нотка цитрусова радост

📦 Изпращаме на 18.08, а броят кутии е ограничен.

# 170
Нова кутия от Хей Беа
Код за отстъпка дали знаем?

https://heybea.com

Hey Bea Box – Август 2025 ✨

Този Август те очаква кутия, пълна със загадки и корейска грижа…
Подбрана селекция, разкриваща тайните на сияйна кожа и здрава коса.
В нея се крият:
🔍 Biodance, 1 бр. – невидима воал-маска, пропита с младост и колагенови обещания.
🔍 Esthetic House, 250 ml – възстановяващ еликсир за коса, толкова копринен, че ще забравиш за уврежданията.
🔍 Fraijour, 75 ml – златист продукт с цитрусова тайна, готов да разсее тъмните петна.
🔍 SKIN1004, 30 ml – успокояващ продукт с душа от Мадагаскар, създаден да възстановява и защитава.
🔍 Frudia, 145 мл– освежаващ продукт с аромат на утро и нотка цитрусова радост

📦 Изпращаме на 18.08, а броят кутии е ограничен.

Знаем, знаем… 🛍 beautybox10🛍 😉

А ето и още няколко:

🛍 Soulscription- “beautybox10”
🛍 Bg Box- “BEAUTYBOX10” важи за всички налични минали издания и Mistery Box 3
🛍 Guapa Box- “BBGUAPA” дава -15% за комбо Кутия Май+ Кутия Summer Vibes+ безплатна доставка с Еконт. При плащане онлайн има още 4лв отстъпка. До 31.07.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 22:12 от OliaMirchovska

# 171
  • В морето
Намери се моята кутийка от You are Simple Smile

# 172
Намери се моята кутийка от You are Simple Smile

Прекрасно Heart
Какво се беше случило?

# 173
  • В морето
Явно е нещо от Спиди, защото отидох днес в централен склад, където ми беше поръчката и си ме чакаше там... без съобщение, без нищо, а от You are казаха, че е изпратена.

# 174
Тези дни и аз имах случай с пратка със Спиди без известие и то до автомат. Направили са някаква поразия явно.

# 175
От Бгбокс са писали, че през август ще има 2 кутии специални. Интересни са ми определено.

# 176
  • Варна
Изглежда ми интересно.

# 177
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,кои бяха кутиите с двата различни видове кремове по избор (много похвалени тук)?
Помня,че поръчах кутия,но не помня на коя фирма. Rolling Eyes Smiley
Някакви спойлери освен крема?

# 178
Предполагам Bgbox - https://www.bgbox.shop/products/august25 . Мисля, че няма други спойлери освен 2та разкрити продукта.

А двете им кутии според мен са тези:   Kiss me и за мъжете , но може да са съвсем нови.

# 179
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,точно тази е кутията. Благодаря. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт