📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 342
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • В морето
Това е много хубаво, аз все още чакам... може и да няма вече кутии, евентуално ако някой не си я вземе тогава да изпращат. Може би не е била моята.

# 151
Ще дойде. На мен днес ми се обадиха за уточнения. Не знам кога ще я пуснат, но надежда има.

Това е много хубаво, аз все още чакам... може и да няма вече кутии, евентуално ако някой не си я вземе тогава да изпращат. Може би не е била моята.

# 152
  • В морето
Да, благодаря, може би имат някакво забавяне просто.

# 153
Вчера пуснаха пост, че са изпратили всички кутии.
Да, благодаря, може би имат някакво забавяне просто.

# 154
Още в началото бяха обявили, че изпращат 14-18ти. Днес трябва да се получат последните кутии. Моята дойде ситринта. Не, че е изненада, но много й се радвам☺. You Are са ми сред абсолютните фаворити напоследък, нямам нещо ненужно в тяхна кутия.
В групата се коментираше, че на нови клиенти изпращат първо и в последните дни на постоянните/ редовните. Аз я получавам в последния ден почти винаги.

# 155
  • В морето
Аз - ни в първия, ни в последния ден. Нито съм нов клиент, нито съм редовен... Ще им пиша или звънна в понеделник да питам има ли кутия. Simple Smile

# 156
Аз - ни в първия, ни в последния ден. Нито съм нов клиент, нито съм редовен... Ще им пиша или звънна в понеделник да питам има ли кутия. Simple Smile
И при мен няма кутия.. не че е голяма драма, но все пак.

# 157
  • Пловдив
И аз без кутия

# 158
  • В морето
Разбира се, че драма няма да правим, не и за такива неща! Отново ще имат кутии, все ще си харесаме нещо.

# 159
Съжалявам, момичета! Дано е станала някаква грешка и си имате кутии…

# 160
Моята е с доставка до адрес и ще дойде утре. Да не би и вашите да са така?

# 161
  • В морето
Моята поръчка беше до офис на Спиди, не е до адрес.

# 162
# 163
  • Пловдив
Някой писа ли на you are worth it за неполучените кутии?

# 164
  • В морето
Аз имах желание да звъня, но не ми остана време днес. Може би утре.

Общи условия

Активация на акаунт