📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 339
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
BgBox ми се обадиха, за да питат какъв крем искам. Понеже съм на абонамент. Приятно впечатление ми направиха, че са се сетили за абонатите .
Много добре, казаха че тази кутия не е към абонамента, но явно са решили да питат тези които имат абонамент. Определено се стараят много. 

Всъщност в един имайл, който беше пуснат и тук пишеше, че за вече съществуващи абонати са осигурили кутии за месеца. Има се предвид че с кутията за месец август не може да се вземе с абонамент, който започва през месеца. Демек само еднократно я получаваш .
Ето го
Ето инфо от BgBox за следващата кутия:

BgBox
Хей, да приветстваме новия месец ЮЛИ. Стартирахме го с доставките на прекрасната месечна кутия, която вече е изчерпана.

Нямаме търпение да издадем малко информация за предстоящото издание, защото е много специално. Участват 3 нови бранда, за които това е дебют в бюти кутии изобщо!

В изданието за месец август ще откриете пълноразмерни продукти на Terraceutics, Anili Cosmetics и още .... на обща стойност 155лв.- ваши само за 37,99лв.

И нещо много важно!!! Кутията за месец АВГУСТ няма обвързващ абонамент. Ще я получите еднократно, за да се уверите в стойността и качеството на продуктите в кутията на BgBox.

Информираме ви, че тиража на кутията за месец Август е силно ограничен.

!За всички абонати - кутията за Август е поредна от абонамента и бройките са осигурени.

Бъдете на линия през следващите дни.

Поздрави и хубаво лято,

Екип BgBox

# 136
Аз явно доста ще поспамя днес, но от нетърпение вече тествах тонера и спиралата. Тонерът е приятен, не оставя прекалено суха кожата за продукт, който има такова съдържание. Но... спиралата не става, поне за мен Sad
В какъв смисъл не става? Суха или нещо с четката не е ок или?

# 137
За мен лично е суха и не достатъчно пигментирана, просто я сравнявам с моята Лореал телескопик, която си ползвам от доста време. Четката май ми е добре, но тя си е индивидуално предпочитание според мен.
Едно бързо... Без спирала и с suga buba

# 138
Благодаря, на мен ми харесва как ви се е получило, но пък щом е суха...не е ок. Спиралите като цяло са нещо индивидуално. При мен тези, които са много хвалени не правят нищо, а обикновена от 5-6лв ми прави миглите перфектни...

# 139
  • В морето
Да, и на мен ми харесва резултата, ако не търсите супер драматичен ефект, за ежедневно "носене" на спирала е супер.

# 140
Да, за ежедневно носене определено ще върши работа, може би имах повече очаквай.

# 141
  • Пловдив
Аз още нямам имейл или някакво известяване за You are worth it. А пък ще заминаваме…

# 142
И аз нямам. Не са ми спешни, да не кажа че не ми трябват 😅😅
Но като чакам и съм на опашката, и си има напрежение  Wink

Аз още нямам имейл или някакво известяване за You are worth it. А пък ще заминаваме…

# 143
Аз я получих вчера, имах съобщение от Спиди. Но поръчката ми я взеха по телефона, защото не можах да я направя през сайта- ако има някакво значение. Тонерът ми е малко странен- остава някакъв филм, който ми лепне.

# 144
Здравейте, тъй като Bellebox  започнаха да повтарят продуктите исках да попитам дали някой е имал същия проблем с гела на Anastasia - имам го от минала кутия и много ми хареса, но успях да го ползвам само няколко пътизщ, защото един ден го отворих и се беше втвърдил, както при кокосовото масло, само че и в топло помещение не ставя пак течен и в момента е напълно неизползваем Cry

# 145
Здравей,
Не съм имала този гел, но имах спирала на Анастасия от тяхна кутия, която изсъхна след 2 употреби.

Здравейте, тъй като Bellebox  започнаха да повтарят продуктите исках да попитам дали някой е имал същия проблем с гела на Anastasia - имам го от минала кутия и много ми хареса, но успях да го ползвам само няколко пътизщ, защото един ден го отворих и се беше втвърдил, както при кокосовото масло, само че и в топло помещение не ставя пак течен и в момента е напълно неизползваем Cry

# 146
  • Пловдив

Ако някой на Йетел желае кода с удоволствие ще го изпратя.

# 147
Аз също го имам от миналата година и си ползвам до сега. Моя си е в отлично състояние и не е станал твърд. Може да им пишете,предполагам ще изпратят нов ☺

# 148

И аз го имам още от миналата кутия и се зарадвах като видях, че пак го има. Почнах да го ползвам малко след миналото издание, в което го имаше и така до ден днешен, като консистенцията му при мен не се е променила до момента. Има ли възможност да не сте го затваряли хубаво или да е попаднал някакъв друг продукт, вода или друго в него, което да е спомогнало за втвърдяването му? Може да пробвате да го затворите добре и да го сложите в гореща вода, понякога помага.

Иначе, аз винаги имам проблем с очните линии, които слагат в кутиите. Или са супер редки, самият черен цвят е размит или изсъхват много бързо.

# 149
Да се похваля - получих известие от Спиди да очаквам You are worth it утре.

Общи условия

Активация на акаунт