📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • В морето
За някоя кутия нещо да се чуват новини? Много се надявам да споделите тук, че да не пропуснем някоя Simple Smile Simple Smile

# 121
  • Варна
BgBox ми се обадиха, за да питат какъв крем искам. Понеже съм на абонамент. Приятно впечатление ми направиха, че са се сетили за абонатите .

# 122
  • В морето
И моите впечатления са, че от BgBox са много коректни. Имала съм различни ситуации, но от някои други кутии доста неглижират грижата за клиента.

# 123
BgBox ми се обадиха, за да питат какъв крем искам. Понеже съм на абонамент. Приятно впечатление ми направиха, че са се сетили за абонатите .
Много добре, казаха че тази кутия не е към абонамента, но явно са решили да питат тези които имат абонамент. Определено се стараят много. 
В кибрит пуснаха подсказки, но този бранд на мен не ми е познат. Някой дали го знае и да има опит с него?
Елфея е лосиона с брокат, а на CLLC околоочен.

# 124
Относно Marie Lior - наскоро една приятелка ми беше подарила 2 мостри на техните кремове, бях го взела с мен на една почивка. Количество беше малко, но стигна за 3 дни и ми допаднаха. Много приятна миризма, но като погледнах в сайта, в кутията ще е елксира, за него не мога да кажа нищо.

# 125
Момичета, получихте ли you are worth it?

# 126
  • В морето
Момичета, получихте ли you are worth it?

Аз още не съм, но то е рано още мисля.

# 127
В мейла пише между 14 и 18ти юли.

# 128
Моята ме чака в Спиди, ще я взема днес. Нямам търпение вече🤗

# 129
  • В морето
Да, точно така пише и в моя, проверих, но още нямам известие за пратка. Чакам тогава...

# 130
Пуснали са лимитирана кутия Bellebox .
https://bellebox.bg/products/bellebox-x-hair-majesty-limited-edition

Някой има ли мнение за марката?

# 131
  • В морето
Видях ги, че се продават в DM, български бранд, по около 34-40 лв. е един продукт, но не съм ги ползвала.

# 132
За нетърпеливите прикачвам снимка на кутията.

# 133
Аз нямам никакво известие от Спиди за кутията на youworthitbox, много странно 🤔

# 134
Аз явно доста ще поспамя днес, но от нетърпение вече тествах тонера и спиралата. Тонерът е приятен, не оставя прекалено суха кожата за продукт, който има такова съдържание. Но... спиралата не става, поне за мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт