📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 363
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Да,точно тази е кутията. Благодаря. Yellow Heart
Чакаме я на 5 август.

# 181
  • В морето
А обявиха ли BgBox някои от продуктите за септември, че изпуснах?

# 182
  • Варна
Само марките OMEXYA и Biobaza.

# 183
По подсказките подозирам, че ще са околоочен на Биобаза и серум на Омея, ама да видим... Вече съм я поръчала...

Само марките OMEXYA и Biobaza.

# 184
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как така обявяват септемврийската кутия,след като не са разпратили тези от август?

# 185
  • В морето
По подсказките подозирам, че ще са околоочен на Биобаза и серум на Омея, ама да видим... Вече съм я поръчала...

Много добре ми звучи и на мен!

Как така обявяват септемврийската кутия,след като не са разпратили тези от август?

Като се изчерпи текущата кутия и обявяват следваща, поне само подсказки за брандовете засега.

Всъщност тази Биобаза не е българска, нали?

# 186
Писаха нещо от сорта на това, че тази за август свършила много бързо и имало недоволни. Затова пускали септемврийската за поръчване от по-рано...

# 187
Ще ми е интересно какви продукти ще разкрият

# 188
  • В морето
Да, и на мен ще ми е интересно, добре звучи на описание, нов бранд, ще видим какво ще разкрият. Някой ползвал ли е Shampora?

# 189
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Серума да не би да са новата линия продукти на Кокосолис?
Ако не бъркам,точно такава им е рекламата "серуми за тяло".

Аз си заминавам в Щатите и приключвам с кутиите (дано имам късмета да получа Бгбокс) ,но следя темата и не пропускам мнение. Евентуално ако някоя кутия е Уау ще я поръчвам за майка ми.

# 190
  • В морето
Ако е Cocosolis ще има по-голям интерес вероятно. По мое мнение силни кутии се задават за август като цяло.

# 191
Здравейте, някой пробвал ли е тази кутия:

# 192
  • В морето
За първи път ги виждам/чувам...

# 193
Здравейте, някой пробвал ли е тази кутия:

Виждам, че е кутия с козметика "Христина". Аз не бих ползвала.
Преди известно време, в разговор с химик от Националния център по опазване на общественото здраве (понастоящем НЦОЗА), го помолих да погледне състава на слънцезащитен крем за бебета и деца. В предоставеното от производителя описание - въпросната "Христина", липсваше какъвто и да е слънцезащитен компонент - нито физични, нито химични филтри.

В една от темите, ако имате търпението да "разлистите" страниците, а не само  да погледнете двете публикации, които копирам тук, можете да прочетете повече:
- https://bg-mam.ma/p/939611/36370570
- https://bg-mam.ma/p/939611/36371190

# 194
Освен това 40 лв за Христина … по-добре Бг бгокс или Good box.

Общи условия

Активация на акаунт