📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 362
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Честно казано за първи път чух за Христина днес. Благодаря за мненията

# 196
  • В морето
Имало е от този бранд в някоя и друга кутия BgBox, един иинтимен гел помня, трици? за лице, тоалетно мляко... Интимния гел го използвах, не беше лош, останалите не съм.
Съвета на съфорумката е най-добър - по-добре кутия от BgBox или GoodBox.

# 197
Последните месеци предпочитам Bgbox и You are worth it. Goodbox не ми допадат вече.
Имало е от този бранд в някоя и друга кутия BgBox, един иинтимен гел помня, трици? за лице, тоалетно мляко... Интимния гел го използвах, не беше лош, останалите не съм.
Съвета на съфорумката е най-добър - по-добре кутия от BgBox или GoodBox.

# 198
Честно казано за първи път чух за Христина днес. Благодаря за мненията
Ами то всеки започна да прави козметика. Ползвала съм триците за измиване на Христина и съм доволна, за другите продукти не мога да дам мнение.

# 199
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Христина отдавна ги има на българския пазар.И аз ги свързвам с трици за лице и мисля,че с това тръгнаха.

# 200
  • Сливен
преди 25 години работех в склад за козметика,собственика на Христина лично разнасяше стоката,винаги идваше с едни скъсани тениски и ми изглеждаше много нечистоплътен,предлагаха само трици в хартиени опаковки,много се търсеха.
Тогава се запознах и със собствениците на Кокона,от тях съм с прекрасни впечатления,много възпитани и приятни хора.Доста им ползвах продуктите,после станаха по-трудни за откриване в Сливен.

# 201
GB разкриха 2 от продуктите от кутията за Август. Продукта на Shampora е слънцезащита за коса:

https://www.shampora.com/en/products/hair-comes-the-sun/hair-sun … ction-spray-spf20

Вторият би трябвало да е този:

https://masque.bar/products/my-in-gredients-hyaluronic-acid-capsule-creams

# 202
Кремът е страхотен. Ще пропусна кутията, защото чакам поръчка на корейски неща.
Спиди изгубиха моята кутийка за която писах, че не съм получила. Неприятна ситуация, но стискам палци да се намери.
Относно козметиката на “Христина”, ползвала съм триците, не са ми любима марка козметика заедно с Ина Есеншъл. Все пак това, че за мен не работи, не означава, че са лоши. Баба ми обожава крема им за разширени вени и го поръчвам за нея.
От БГ брандове бих казала, че Евтерпа ме изненадаха приятно. Баба ги купува от пощата и ми беше взела маска за коса и балсам за подарък, ами очаровах се. Поръчах крем и термозащита и термозащитата не отстъпва по нищо на доста по-скъпи марки.

# 203
  • В морето
И аз ще се въздържа от тази кутия, по-скоро не са моите продукти.

# 204
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oт кога пощата продава козметика? Rolling Eyes

ГБ - нищо съблазняващо.

# 205
Oт кога пощата продава козметика? Rolling Eyes

ГБ - нищо съблазняващо.
От както се помня и още бях малка, баба плащаше сметките и ме взимаше с нея на “витрината” имаше наредени лимонен, краставичен и един друг крем (не помня с какво), пилинг с едни пластмасови топчета и сапуни. Всичко това на Евтерпа. Останалите неща бяха с българска роза и стояха заключени в едно шкафче..
Скоро не съм ходила в поща, но знам че все още си го има това, баба си взима пратките от “Тему” и си забърсва някой крем. Говоря за град Сливен, в по-големи градове нямам представа как е.

# 206
  • Пловдив
И в пловдивско по пощите продават козметика, календари, картички и бая тип "всичко па левче" продукти.

# 207
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В моя защита ще кажа,че не съм влизала в българска поща от 15г,но се изненадах,че в поща се развива търговия и продажба на стока. В моят ум,не ми се връзва.

Сливен е станал един много красив,зелен и сравително чист град със страхотна гледка към Балкана.

# 208
Аз съм виждала в пощенските станции и парфюми на Евтерпа. Този месец ще съм пас с кутиите, чакам само Bellebox, за която имам абонамент.

# 209
И аз дадох пас на всички кутии и то не само този месец, ами изобщо. Пренаситих се и имам козметика за дълго напред.
Последно бях лепнала по 2 кутии преди седмица, но в крайна сметка се отказах да поръчвам, аман от презапасяване, все едно ще дойде апокалипсис от зомбита, които ядат козметика...
Единствено, след толкова години пазарене на кутии, най-накрая за първи път си направих абонамент изобщо към която и да е кутия, и избрах "You woth it". Прецених, че техните неща бързо ги харча и всички. До тук само една спирала са имали, която няма да ползвам, но веднага ми я поискаха, така че не се залежа. Така че тях не ги броя презапасяване. Каквото съм взела от тях, успявам да изразходвам от кутия до кутия. Освен тонерите и скраба, но те ми трябват постоянно така или иначе.
Bare Care пускат брутални промоции, които излизат по-евтино от всичко изобщо, та от там си взимам, каквото ми е нужно.
И ако ще взимам пак кутии, ще се надявам Bare Care и тази година да пуснат коледни. Миналата коледа изтървах първата им кутия, но се вредих за втората. Беше топ! Много любими продукти успях да открия благодарение на нея, а и обичам минита.

Общи условия

Активация на акаунт