📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 40 488
  • 651
  •   1
Отговори
# 645
Знае ли се вече какво ще има в новата кутия на беле?

# 646
Разочарована съм от кутията на Charly Wilde. Един от продуктите трябваше да бъде персонализирана поставка за чаша. Получих поставката не  персонализирана. Другия продукт беше страхотна соева свещ имитираща домашен конфитюр или някакво сладко, но получих смачкана кутия с криво залепен етикет, който не беше поставен даже близо до центъра на бурканчето Sad .

# 647
Октомврийска кутия на Даян Шаер

Скрит текст:
🥳🥳🥳Новата ни кутия е ТУУУУК! 🥳🥳🥳

Започвам с това, че тя също ще е лимитирана и след като подготвим пратките на всичките ни абонаменти, ще останат близо 60-70 свободни кутии. Ще споделям тук, когато намаляват. Но все пак, не се чудете много, за да не стане като миналия месец…

Така, а сега да продължим с кутията. 🥰

Мърррзелив октомври! 🐈⬛

Името на тази кутия е "Осим Хаим". Защо? Прочетете и ще разберете. 🫖

С тази кутия искаме изцяло да ви предизвикаме да спрете за момент и да се огледате около себе си, за да се насладите на това, което е. Просто звучи, нали? Но понякога е толкова трудно за изпълнение... 💛

Кутията ще ви подтикне да го направите като ви даде всички нужни съставки за това. На първо място - 📖 книгата "М.Т" на Л.Г. ще ви накара да искате да четете, без да можете да си поемете дъх. Но ние отново ще ви призоваваме да спрете за момент - за да се... насладите на всичко около вас. 😌

Запалете свещ (Нямате? Спокойно, в кутията ще намерите.) и в компанията на котешката ни възглавница, може да се отпуснете и да си помъррррзелувате качествено.🐈⬛ Докато четете за главната героиня и нейната котка, която заема почетно място в подкаста, който води... Упс! Да не издаваме повече. Просто ви уреждаме и на вас една котка за компания! 😉

Картичката ни с предизвикателства този месец ще е само с ЕДНО. И то може би най-трудното. 🫣

Всичко е много специално и се надяваме да ви стопли в тези дъждовни дни, които сами ни привикват да се излегнем на дивана и да се отдадем на качествен мърррзел. 🐈⬛

Осим Хаим!

ПП: Който има книгата, нека ми пише на лично съобщение, за да му я заменим. Но не подсказвайте на другите в коментари, за да запазим изненадата на книжната среща на сляпо. 🙈

ПП2: Линк за кутията в коментарите като може да се абонирате или просто да опитате нашата еднократна кутия. Опциите са в линка. 🤓

# 648
Разочарована съм от кутията на Charly Wilde. Един от продуктите трябваше да бъде персонализирана поставка за чаша. Получих поставката не  персонализирана. Другия продукт беше страхотна соева свещ имитираща домашен конфитюр или някакво сладко, но получих смачкана кутия с криво залепен етикет, който не беше поставен даже близо до центъра на бурканчето Sad .
На Ваше място ще я върна.

# 649
Момичета след като ви прочетох в петък реших да се запиша за БГбокс и за ГБ. Въпроса ми е за БГбокс, пише пе ги изпращат на 1ви октомври а пък аз съм се абонирала за тази от октомври, ще получа ли кутия този месец или по скоро не. Много ми е объркано.

# 650
Момичета след като ви прочетох в петък реших да се запиша за БГбокс и за ГБ. Въпроса ми е за БГбокс, пише пе ги изпращат на 1ви октомври а пък аз съм се абонирала за тази от октомври, ще получа ли кутия този месец или по скоро не. Много ми е объркано.
Ще получите кутията за този месец, щом е била налична и сте поръчали Октомври,значи нея ще изпратят.

# 651
Не видях да е споменато, но в кутията BgBox за септември отново имаше продукт с изтичащ срок Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт