📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 41 569
  • 667
  •   3
Отговори
# 660
Аз съм разочарована от хайлайтъра...на Есенс и Катрис са по "бляскави" , разбирам натурален блясък ама нещо много слаба работа за моя вкус

# 661
И аз взех кутията на Bellebox. Много ми харесва този месец и всичко ще ползвам. За следващия месец ще има нещо на kylie cosmetics, но не пишеше какво.
Поправете ме ако греша, но до колкото съм запозната продуктите на Кайли Дженър не се произвеждат в Италия. Поръчах Белбокс миналия месец именно заради хайлайтъра, но на опаковката пише Made in Italy. Поразрових се и никъде не открих информация за производство в Европа.

Не съм се интересувала честно казано къде са произведени. При бърз сърч в гугъл пише, че се произвеждат в САЩ, като формулите се разработват в САЩ и Европа.

Като цяло от продуктите на Kylie cosmetics не очаквайте кой знае колко - при тях е малко hit or miss ситуацията. Аз за хайлайтъра съм 50 на 50, но пък имам техен руж, който купувам за втори път, тъй като много го харесвам и за студените месеци, когато съм без тен, ми е перфектен. Първия път си го взех от дъглъс, а втория път една приятелка ми го донесе от САЩ.

# 662
Сега прегледах и крема за лице от септемврийската BgBox. Годен е до 03.2026г. В кутията за август и аше крем със срок до края на тази година и хоп в следващата кутия още един крем и пак с кратък срок. Без думи съм...Persevere

# 663
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aми да,купуват на едро продукти с изтичащ срок на годност за жълти стотинки.После ги пробутат на клиентите със захаросани описания.
Аз тези ги канселирах още през лятото.

# 664
  • Пловдив
Сега прегледах и крема за лице от септемврийската BgBox. Годен е до 03.2026г. В кутията за август и аше крем със срок до края на тази година и хоп в следващата кутия още един крем и пак с кратък срок. Без думи съм...Persevere

Дам.. и моят крем е със същия срок... Да се надявам, че ще успея да го изразходя..

# 665
Сега си взех бгбокса. Да ви успокоя, най ранния срок на годност е 27ма година.

# 666
Реално за мен 6-7м не са изтичащ срок на годност, даже и три месеца са предостатъчно време, за да се изразходи един продукт.
Друг е въпросът, че ние сме се затрупали и складираме много продукти, но това вече доста е коментирано.
Не искам отново да инициирам спорове по въпроса, само обръщам внимание, че “изтичащ срок” взе да става много разтегливо понятие.
Хем искаме продуктите да са с изчистен състав, хем да са с дълъг срок на годност, хем да са в кутия за 40лв, хем да са пълноразмерни, хем да са реално скъпи, но пък и да с покритие, а не с преекспонирани цени… Малко трудно е обаче това. Все ще има недоволни, но това е напълно в реда на нещата.

# 667
О абсолютно съм съгласна. Имала съм продукти които изтичат за два три месеца. Лично аз имам изключително малко продукти и това мен далеч не ме бърка. Пък и не веднъж съм използвала и продукти извън срок (освен такива за лице тях ги мажа по краката ако им изтече срока).
Продуктите ми харесват. Със сигурност ще влезнат в циркулация. Мисля че са страхотно подбрани (въпреки че единия е малко.. странен)

Реално за мен 6-7м не са изтичащ срок на годност, даже и три месеца са предостатъчно време, за да се изразходи един продукт.
Друг е въпросът, че ние сме се затрупали и складираме много продукти, но това вече доста е коментирано.
Не искам отново да инициирам спорове по въпроса, само обръщам внимание, че “изтичащ срок” взе да става много разтегливо понятие.
Хем искаме продуктите да са с изчистен състав, хем да са с дълъг срок на годност, хем да са в кутия за 40лв, хем да са пълноразмерни, хем да са реално скъпи, но пък и да с покритие, а не с преекспонирани цени… Малко трудно е обаче това. Все ще има недоволни, но това е напълно в реда на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт