Мамиии да изберем име за бебко

• 4 146
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
На мен пък ми харесва Славян

# 31
И сега какво стана? Всички, които не харесваме двете имена и ти даваме съвети за други, сме с неадекватно мнение, така ли?

# 32
  • Телиш/Плевен
На мен пък ми харесва Славян
И на мен. Във варианта Славин също ми допада.

# 33
  • София
Конкретно за тези имена не мога да отворя. Еднакво зле ми звучат, не мога да избера. Това е отговорът ми по темата за тези две имена.

# 34
От двете имена Благомир ми харесва повече. Може да означава „който носи благ мир" или „който носи добро на света".

Успех!

# 35
Аз познавам Славен ( по-добре ми звучи от Славян). Името някак се запомня.
Благомир, чак се връщах да прочета, как точно беше името с Б. Ще го бъркат с други дълги имена с Б или  с такива завършващи с МИР.
На мен Стефан изобщо не ми харесва, не знам защо.
От Светла може да се получат много хубави имена: Светослав, Светлозар, Светлин.
От Стефан не знам, то или.трябва да е на него или нищо. Може би Станимир или Станислав. В чужбина ще им викат Стан Grinning

# 36
  • София
От анкетата Славян ми допада повече, но предпочитам краткия вариант Слав.

# 37
  • Berlin
От тези двете Славян.
Благомир ми звучи много тъпо.

# 38
От анкетата Славян ми допада повече, но предпочитам краткия вариант Слав.
И на мен ми харесва Слав. Славян и Благомир не са ми по вкуса.

# 39
Еднакво странни, изкуствени и женствени са ми и двете имена, съжалявам. Щом на почти никого в темата не се харесват, най-вероятно така ще се възприемат и в реала.

Стефан е чудесно и международно име. Станислав, Станимир също са ми окей. Ако буквата Б ви харесва — Борис е единственото изцяло българско име, което е станало истински глобално и разпознаваемо по цял свят. Също ми харесват Боян, Борислав. Благомир дори не знам да има, има Благой и Благовест. Бранимир стана модерно последно време също. Боримир, ако сте фенове на Толкин.

# 40
Сетих се за Стилиян, макар че не ми харесва особено.

# 41
Авторката не се интересува от нашето мнение за най-удачно име, нито от това на мъжа си, доколкото разбрах.
Търси одобрение за нещо, което вече е решила. Не знам защо е пуснала темата и защо се хабим да пишем изобщо.

# 42
Компромисни със С. Симеон.
Благой.

# 43
  • София
Не ми допадат и двете. Едни криви и измислени звучат.
Стефан е хубаво име. Светлин също.

# 44
Не ми харесват и двете. Не знам защо пускаш тема, след като не приемаш мнения, различни от твоето.

Общи условия

Активация на акаунт