Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 45 666
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
Е, едното е свързано с другото. Основните бенефити са в здравния сектор, все пак. Точно пък като говорим за колаген, протеин и аминокиселини...
Това няма откъде другаде да си го набавиш, ако не ядеш месо, например. Не и в необходимите количества.

# 241
  • София
Смея да не се съглася изобщо с д-р Карим. Изчетох адски много за скулптра предните месеци от чуждестранни източници основно. Идеята и никога не е била да прави обем, то няма и как да го прави този обем, а чрез полимлечната киселина да се стимулира производството на колаген, което се забавя с годините, както и да изгради мрежа, поддържаща кожата- на прост език. Тя се разгръща с времето и обичайно ефект започва да се вижда след 6 мес(естествено всеки организъм варира). В началото изглежда, че има обеми заради разтвора, с който се смесва, за да се инжектира. В последстивие,ако заради подновеното производство на колаген има обем, то не би следвало да е от скулптрата, а от самия колаген, спомагащ да се запълнят празнините под кожата (затова е и подходяща за изпразнени лица). 
За различен вид инжектирне не съм чула тук, нито съм прочела в чужбина, но може да ми е убягнало. моето беше с канюла и нямам идея къде е било, предполагам подкожно.

За добавките- аз също не мога да функционирам без тях, без желязо ще пукна, понеже едва се движа и косата ми опада, без магнезий, ще съм постоянно изтръпнала ( магнезиев дефицит съм), Б витамините също. Винаги избирам максимално изчистените варианти. Сутрин си пия антидепресантите, после имам хапчетата за гастрит и колит, следобед пия селен, след това дбавките ми против хроничния цистит. Аааа, забравих и Вит. Д, от който също зависи депресията ми. Животът ми е хапчета от години и ако не пия някое от тях, всичко се срива едно по едно. Те пък зависят от храненето ми и тук идва драмата ми с колагена- аз нямам период без да съм яла. Дори вечер. (с малко дете ми е трудно да вечерям в 6...)ако пия него 2 ч. след хранене, то аминокислеините  тр да пия в 1 през нощта Grinning тегава работа, но ще го измисля.

# 242
Ааа, сега когато приемам всичко до 14 часа съм топ, снощи спах сумарно 8 часа,което е абсолютен прецедент. Добавките са нужни след определени години за синтеза на колаген. Ако трябва да избирам пред добавки, които да активират собствените ми процеси от вътре и това да си инжектирам филъри, които никой не знае къде ще идат и как ще се държат след 5 г, то предпочитам добавките. Плюс спорта, който е много активен при мен, плюс режима ми, масажи и други, очаквам да имам ефект.

# 243
И аз за добавките Blush
Вече поне вит.Д зачерквам от ежедневния прием, защото правя инжекционна схема за имунитет и няма смисъл да взимам таблетки.

Слагам тук какво ми изработи моя Copilot

# 244
  • Варна
Здравейте. Можете ли да препоръчате процедури за топене на мазнини на ръцете и салон за град Варна?

# 245
  • София
И аз за добавките Blush
Вече поне вит.Д зачерквам от ежедневния прием, защото правя инжекционна схема за имунитет и няма смисъл да взимам таблетки.
Дали можеш да ми драснеш на лични каква е тази инжекционна схема- аз съм, освен с всичко, и с корумпиран имунитет, който вече 20 г не се оправя под никаква форма и ми докарва още 100 главоболия...

# 246
Смея да не се съглася изобщо с д-р Карим. Изчетох адски много за скулптра предните месеци от чуждестранни източници основно. Идеята и никога не е била да прави обем, то няма и как да го прави този обем, а чрез полимлечната киселина да се стимулира производството на колаген, което се забавя с годините, както и да изгради мрежа, поддържаща кожата- на прост език. Тя се разгръща с времето и обичайно ефект започва да се вижда след 6 мес(естествено всеки организъм варира). В началото изглежда, че има обеми заради разтвора, с който се смесва, за да се инжектира. В последстивие,ако заради подновеното производство на колаген има обем, то не би следвало да е от скулптрата, а от самия колаген, спомагащ да се запълнят празнините под кожата (затова е и подходяща за изпразнени лица). 
За различен вид инжектирне не съм чула тук, нито съм прочела в чужбина, но може да ми е убягнало. моето беше с канюла и нямам идея къде е било, предполагам подкожно.

За добавките- аз също не мога да функционирам без тях, без желязо ще пукна, понеже едва се движа и косата ми опада, без магнезий, ще съм постоянно изтръпнала ( магнезиев дефицит съм), Б витамините също. Винаги избирам максимално изчистените варианти. Сутрин си пия антидепресантите, после имам хапчетата за гастрит и колит, следобед пия селен, след това дбавките ми против хроничния цистит. Аааа, забравих и Вит. Д, от който също зависи депресията ми. Животът ми е хапчета от години и ако не пия някое от тях, всичко се срива едно по едно. Те пък зависят от храненето ми и тук идва драмата ми с колагена- аз нямам период без да съм яла. Дори вечер. (с малко дете ми е трудно да вечерям в 6...)ако пия него 2 ч. след хранене, то аминокислеините  тр да пия в 1 през нощта Grinning тегава работа, но ще го измисля.
Доколкото знам измислена е за възстановяване на загубен обем на болните от СПИН,в САЩ преди 20-30год.
Точно заради това ми стана интересно неговото обяснение за 2та начина на инжектиране и как я инжектират докторите тук.
Според това което описват всички е подкожно, за стимулиране колаген.макар че не ми пречи и малко обем да даде на мен конкретно Simple Smile

# 247
Малко извън темата, но в полза на добавките да кажа, че аз успях да спра антидепресанта с прием на ашваганда. Поне при мен има ефект, по-добър от двата антидепресанта, които приемах през последната година. Вярно, че има резултат само докато ги пия, но май с всички добавки е така.

# 248
Iveta_S, коя ашваганда? Може ли линк?

# 249
Предполагам, че всяка би свършила работа, аз си купувам желирани от тези два сайта:

https://bg.iherb.com/pr/swanson-wio-ashwagand-ahhh-passion-fruit … 60-gummies/139987

https://www.myprotein.bg/p/sports-nutrition/sugar-free-ashwagand … gummies/15600213/

# 250
И аз за добавките Blush

Слагам тук какво ми изработи моя Copilot

Стана ми интересна тази схема, как се помни всичко това кога да се взима?

# 251
Не се Joy
Затова го имам на тела и си чета.
Но още не съм я почнала, че чакам колаген-а и някои АК.

# 252
Не са чак толкова много добавките в списъка. От опит мога да споделя, че се помнят без проблем. Simple Smile
Като свикнеш кое след кое идва, направо ти става навик.

# 253
  • София
Скулптрата и аз съм я харесала за себе си. Би трябвало тези дни Дермакт да пуснат летните намаления и ако я има да си я направя при д-р Георгиевски.

# 254
Аз имам час точно днес за др Георгиевски, а май ще пуснат промоциите днес след 19ч, гледах стори в Инстаграм.. а той след това излиза някаква дълга отпуска. Някой правил ли е Ботокс при др Чилингирова, може ли да сподели отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт