Цветарки, продължаваме да обменяме опит - 5

• 28 232
  • 388
  •   1
Отговори
# 165
Да питам аз нещо, че не помня къде си запазих файла Embarassed newsm78
За цикламата става въпрос - когато повяхнат цветовете, помня, че се изрязваха, но не си спомням за поливането как стоеше въпроса Mr. Green - спирам или продължавам да поливам. Имаше тънкост някаква....
Помогнете Praynig Hug

# 166
Мами, ако обичате съвети как се гледа този новия фикус дето в последно време стана много разпространен. Не е като този стария, от вицовете за заврени зетьове, а този шарения, със светлозелените листа. Вътре е по-тъмен,а отвън дори стига до жълто. Дано го описах добре. Благодаря!

Е и стелина се появи, ама се губите като сняг лятно време.....

# 167
  • гр.Добрич
Грудката на Цикламата не се вади, просто я оставяш със саксията някъде и намаляш поливанията. Това ще го разбереш, когато започнат листата и сами да съхнат. Може да я поливаш по малко и то много рядко. Затова като се сее се оставя 1-3 от грудката на повърхността, по този начин можеш да я наблюдаваш дали съхне.

# 168
Мами, ако обичате съвети как се гледа този новия фикус дето в последно време стана много разпространен. Не е като този стария, от вицовете за заврени зетьове, а този шарения, със светлозелените листа. Вътре е по-тъмен,а отвън дори стига до жълто. Дано го описах добре. Благодаря!

Е и стелина се появи, ама се губите като сняг лятно време.....

дай снимка това сега го чувам Rolling Eyes

# 169
Грудката на Цикламата не се вади, просто я оставяш със саксията някъде и намаляш поливанията. Това ще го разбереш, когато започнат листата и сами да съхнат. Може да я поливаш по малко и то много рядко. Затова като се сее се оставя 1-3 от грудката на повърхността, по този начин можеш да я наблюдаваш дали съхне.

Безкрайни благодарности  bouquet

# 170
Ето го и фикуса.....

# 171
а хубав е, имаш ли излишен?

# 172
а хубав е, имаш ли излишен?

Не е мой... На фризьорката ми е....Ама и аз съм му хвърлила око....

# 173
е добре, като размножиш викай Simple Smile

# 174

аз пък спирам поливането изцяло и септември я събуждам от сън.през това време обаче я държа на хладно и сравнително тъмно място.дори се стремя да не вдигам много шум,за да не я събудя  Joy шега)

та да питам, да почвам ли да ги торя вече, април месец добре ли е за започване на торене?

аз започнах от март

да ви се похваля  Joy днес беше ден на голямата кражба
уж,за да взема едни прибори за лаборатотията,влезнах в стаята на лаборантката и... отчупих си стайна лоза и едно друго,което прилича сансевиера,но е значително по-малко.не знам как се казва,но сега ще го разуча.отчупих си и алое,че майка ми искаше.ходих до една банка,да отчупя шарен бенджи за теди_е  Blush охраната ме видя.при първото клонче не каза нищо,но при второто ме погледна остро и спрях.е,и утре е ден  Mr. Green

# 175
 Joy hahaha хей lamita, тъкмо и аз си търся шарен бенждамин  Rolling Eyes  Joy
а мъжът ми вчера е откраднал от един магазин малко нормален  Rolling Eyes

# 176
на мен все не ми стига смелост да опърпам цветята, завиждам ви Joy

# 177
Joy hahaha хей lamita, тъкмо и аз си търся шарен бенждамин  Rolling Eyes  Joy
а мъжът ми вчера е откраднал от един магазин малко нормален  Rolling Eyes

не разбрах дали мъжът ти е взел,ако не след 2 седмици пак ще ходя до банката и...  Mr. Green

на мен все не ми стига смелост да опърпам цветята, завиждам ви Joy

освен смелост разполагам и с финес,докато правя процедурата  Joy
подбирам определени клонки,въртя се,шушкам нещо...  Blush

# 178
аз от този тъмно зеления имах една пършива клонка а сега ткаа се е разлистил, по- нататък ако някоя иска ще пратя Peace

# 179
аз от този тъмно зеления имах една пършива клонка а сега ткаа се е разлистил, по- нататък ако някоя иска ще пратя Peace

от тъмно зеления имам голямо дърво.ако искате мога да ви дам.
преди имах тъмно зелен,сплетен с шарен-беше много ефектно,но го подарих

Общи условия

Активация на акаунт