Поръчах кухня от фирма „Динков 09“, но опитът ми с тях беше изключително неприятен. Изработката и монтажът са под всякаква критика. Още от първия ден се виждаха дефекти – почти всички плоскости бяха надраскани, фугите и уплътненията започнаха да се отлепят само след няколко дни, а готварският плот е залепен криво. Шкафът за хладилника е напълно изкривен и не пасва нито по ниво, нито по размер. Най-шокиращото беше, че фурната не е захваната по никакъв начин, а просто пъхната в оставения отвор – нещо напълно неприемливо и опасно.
Опитвала съм многократно да се свържа с изпълнителя, но в повечето случаи изобщо не отговаря. В малкото пъти, когато съм успявала да говоря с него, винаги обещава, че ще дойде да види и да оправи проблемите, но това така и не се случва. Вече две години го чакаме, а кухнята изглежда сякаш е използвана от поне 22 години – подут плот, отлепени кантове и общ вид на стара, евтина мебел.
Изключително съм разочарована както от качеството, така и от отношението. След като получиха плащането, интересът към клиента напълно изчезна. Няма нито професионализъм, нито отговорност, нито желание да се коригират допуснатите грешки.
Кухнята, която трябваше да бъде нова, модерна и красива, сега е само източник на ядове и напомняне за една лошо свършена работа.
Не бих препоръчала „Динков 09“ на никого – нито за кухня, нито за какъвто и да е друг мебелен проект. Потърсете фирма, която държи на качеството и на клиентите си, защото тук такова отношение няма.