Нашите кухни - тема 100

• 30 120
  • 660
  •   2
Отговори
# 645
  • UK
Същото ще пиша и аз, майка ми има такава - трудно се почиства.

# 646
  • София
А сигурно не се драска, аз за чистене само кометнтирам, а те мн неща се правят, за всеки вкус по нещо и не задължително вс е прекрасно,само защото се прави и продава.

# 647
Здравейте, от доста време искам да си вземем диспозер /мелница за хранителни отпадъци/ и сега искам да се възползваме евентуално от черния петък. Досега се бях насочила към Тека, но намерих препоръки и за други марки. Ползвате ли подобни уреди и какви бихте препоръчали?

# 648
  • София
Каква марка хладилник ще ми препоръчате? С мъжа ми сме се побъркали - първо беше свободностоящ или вграден, решихме свободностоящ. После беше Либхер ли да е, Самсунг ли, ЛГ ли. Към този момент съм тотално объркана каква марка да вземем. Либхер ме изкушава ,че има 10г гаранция и още 15г на компресора.

# 649
  • София
Имаме LG и сме доволни, аз по принцип харесвам марката и за перални и сушилни,докато правеха прахосмукачки и тях ги уважавах, даже още си имам една жива...
Но по принцип има отделни теми за уредите ако ти е интересно, но пък там мненията като цяло са ми... Да кажем в темите пишат няколко дами, които мн не допускат различно мнение от тяхното и си препоръчват само определени  марки и другото е ерес и се отказах да пиша и да чета.

# 650
Здравейте, от доста време искам да си вземем диспозер /мелница за хранителни отпадъци/ и сега искам да се възползваме евентуално от черния петък. Досега се бях насочила към Тека, но намерих препоръки и за други марки. Ползвате ли подобни уреди и какви бихте препоръчали?
Преди няколко поста се говореше за мелници- защо не е ок да се слагат в условията в Бг- ВИК системата.

# 651
Аз питах преди няколко дни и поръчах точно Тека. Ако не трябва да решаваш веднага,до десетина дни би трябвало да ми е монтирана кухнята, съответно да имам мнение и за мелницата.

# 652
Ами, не, не ми е спешна и бих била благодарна за мнението Ви.

# 653
Каква марка хладилник ще ми препоръчате? С мъжа ми сме се побъркали - първо беше свободностоящ или вграден, решихме свободностоящ. После беше Либхер ли да е, Самсунг ли, ЛГ ли. Към този момент съм тотално объркана каква марка да вземем. Либхер ме изкушава ,че има 10г гаранция и още 15г на компресора.
Аз се бях засилила за Бош, но в магазина ме насочиха къл ЛГ. И тук ме подкрепиха в избора.

# 654
Подкрепям за LG!
13-14 години изкарахме с LG side by side и сме страшно доволни, затова за новата кухня заложихме на същата марка.

# 655
  • Пловдив
И аз купувах хладилник преди три години и след дълго проучване взехме LG. Доволни сме. Много е тих.

# 656
  • София

Според мен гледай да ви е функционално добре - т.е. обем хладилна част и фризер, как е разпределен, икономичност, гаранция.

Вкъщи от 5 години сме със Самсунг side by side, много съм доволна, с диспенсър за вода и кубчета лед, голяма хладилна част, голяма фризерна.

Преди него бяхме 12 години сЛибхер. Сега съм се спряла на голям хладиник за вграждане на Уърлпул, предлагат ми със сходни параметри на Бош, но го гледах на живо Уърлпул-а и много ми допадна лекотата на отваряне и затваряне на чекмеджетата Simple Smile Хубаво разпределение е.

# 657
Аз пък си взех Bosch-a. Гледах го този Уърпул, но ми се стори твърде накичен отвътре от което са докарали цена, но дали не е за сметка на друго?!
Бяха един до друг двата, избора беше единодушен от раз.

# 658
  • София
Нищо накичено няма, Бошът е същият, но с рафт за бутИлки, който принципно ме кефи много. Но всеки си избира, каквото му допадне.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 23:36 от catty m

# 659
И аз съм с LG и съм доволна от функционалността му.Освен това много ми харесва цвета му -графит. Като красива мебел ми е и много ми радва окото. Грозно ми е с вграден хладилник.

Общи условия

Активация на акаунт