Отговори
# 690
Аз виждам нещата по различен начин!🤓
Фенове на АфРам вече няма или поне 80% изчезнаха. Сега са фенове на Афра и тъпчат Мерт, все едно е ходил с тях и ги е зарязал.
Афра е горката, тя е великата, отървала се е от чудовището, ще грее още повече и е най-талантливата и умната и красивата на света!
А чудовището Мерт е сравнен с принтера и едва ли не е по-лош от него.
АфРам не трябва да съществуват и това се постигна. На каква цена? Ами на тази. Той да е чудовището, а тя боготворена.
Мисля, че след като той е решил да даде тази стъпка с този цирк е бил наясно какво ще се случи и с поста от сутринта доказва, че вижда целия хаос, който е сътворил.
За това не знам какво толкова ги боли тези бивши Афрамски фенове.
Афра е непокътната, Мерт пресоли манджата, но явно така трябваше!

# 691
Според акаунти, на които вярвам, защото преди са казвали разни неща, Мерт и Афра са се виждали в Истанбул съвсем скоро, той се е прибрал за няколко дни. Ако са се скарали сериозно е било тогава.
В деня на новината на Бирсен за новия сериал на Мерт, той се появи на Уимбълдън с тази жена. Явно нямаше нужния ефект това появяване и решихме да отидем в Бодрум и да се правим, че не виждаме, че ни снимат с часове.
Анабел, не вярвам Мерт да не е знаел какъв ще е ефектът от неговите действия. След като и днес продължава дано наистина няма още глупости до старата на снимките.
Фуркан и той на ваканция с компания, Айбюке не знам дали се прибра от Япония и дали не е с него, ама и там хм, абе странно изглеждащи отстрани ходове.

Точно мислех да пиша за Фуркан и Айбюке, значи двамата се предполага че са двойка, но и двамата понякога ходят сами в компания със срещуположния пол, но за тях и веднъж не прочетох някакви клевети че имат връзка с мъж или жена, но за Афра или Мерт ако бъдат видени с други хора веднага започват да се пишат глупости и клевети, може и да е имало но да не съм видяла

bruja_piruja Поне сега се видя кои от феновете на Афрам истински харесваха Мерт или го харесваха заради връзката с Афра, защото феновете на Афра ги знаем те и преди говореха лошо за него

# 692
Анабел, така е, аз си поразчистих ИГ, а Х направо не го отварям. Ако и там започна чистката трябва сигурно да оставя 10-15…

# 693
Анабел, така е, аз си поразчистих ИГ, а Х направо не го отварям. Ако и там започна чистката трябва сигурно да оставя 10-15…

Охо в X, за мен положението е къде по-зле

# 694
  • София
И за Фуркан и Айбюке пишат глупости, но там феновете са по-малко. Иначе същите идиотщини като за нашите съм срещала.

Има слух, че Афра заминава за САЩ след Пера, не се знае за колко време.

# 695
Което за сетен път показва , че голямата част от Афрам фандома 90%  ( а той е и най- големия) не е повярвал нито на отследване нито на отговорите на Афра за личен живot и т н Никой не вярваше , че не са се срещали На нищо не се вярваше  , а от НГ никой не ги е виждал заедно и знаем , колко неща се изписаха за  сета От вчера всички вярват 😀Така , че ето всичко върви както трябва 😀
И аз да съм на Афра , отивам

# 696
  • София
Което за сетен път показва , че голямата част от Афрам фандома 90%  ( а той е и най- големия) не е повярвал нито на отследване нито на отговорите на Афра за личен живot и т н Никой не вярваше , че не са се срещали На нищо не се вярваше  , а от НГ никой не ги е виждал заедно и знам , колко неща се изписаха за  сета От вчера всички вярват 😀Така , че ето всичко върви както трябва 😀
И аз да съм на Афра , отивам

Не само, че не повярваха, вчера сами си писаха, че дори някой от тях до го заяви е нямало да повярват. Трябваше да се действа с касапския нож.
Иначе всички знаят, че туркините имат дм групи, в които тече много инфо и снимки. Точките писа, че са се виждали в Истанбул и той се е прибрал. Който я знае от Х, ами някой им казва нещо. Тя затова реагира и шоково. Никой не го очакваше това.
Другото интересно е, аз очаквах вчера реакцията на Пелин от инста, тя е приятелка с приятелките на Афра. Ами... написа, че е в шок, сложи хилещи се емоджита и толкова.

# 697
Айде, честито!🤣🤣🤣

# 698
Извинявайте, обаче кой да носи хейта? Афра ли? Напълно нормално е в тази ситуация Мерт да носи хейта! Възможно е пък и на него да му е писнало да го свързват с Афра! Има си гадже, показва си го! Няма лошо! Въпреки че, лично аз не смятам, че той знае, че ги снимат и всичко е поза.
Аз лично свалих розовите очила, но дано има повод да си ги сложа!
Афрамската папка със снимки още ми стои! Харесват ми и двамата, и ще продължават да са в сърцето ми!❤️🧿

# 699
Заключението от всичко това май е,че славата изисква жертви. Който е готов да ги плати. Така, че нашите са си добре, гонят си кариерите. Няма какво да ги мислим. Жалко само,че постъпиха така като всички останали. С резачките Simple Smile Ако пък са се скарали така са решили. Няма какво да се направи.
Но и аз мисля, че ако нещо бяха казвали или на моменти да бяха постъпвали по по различен начин, може би нямаше да са толкова зле нещата,че да се стига до резачки.
Каквото такова. Това е положението Simple Smile

# 700
Айде, честито!🤣🤣🤣

Съвсем ми се изясни ситуацията, щом Шнура е намесен.😵‍💫🥴🤕

# 701
Айде, честито!🤣🤣🤣

Въххх знаех си Само мислех , че ще е януари

Дичката , има един сериал Обадете се на моя
мениджър  Та там са показани мн похвати в този бизнес Когато се печелят милиони от публични личности , нищо не се оставя на случайността
Ще изградим още по тясна връзка с Шнура 😂

# 702
# 703
Чакаме филм по Нетфликс , дегитален сериял на Дисни+ предстои да снима и сериал за Тв
Добре е
И , ако снима в Трабзон на Черно море таман 😀

# 704
  • София
За мен лично, ще е голямо разочарование, ако сериалът е за тв.

Общи условия

Активация на акаунт