Ориентирайте се по желанието за училище, паралелките в него са второстепенният фактор. Нито едно училище не удовлетворява желанията в пълен капацитет.
В езиковите няма изпаднали паралелки по много прозаична причина. За един е цел примерно испанската, но точно с португалски, и без значение какъв му е балът и че въпросният му стига и за други паралелки, я пише нея. За друг не е най-желаната в училището, да, но му е единственият шанс да се закачи за гимназията. И съответно се паркира там с един от минималните балове. Така в една паралелка има дете с бал от най-високите и такова с последния... Е, тя как става изпаднала въпросната паралелка, като разликата между двата упоменати бала не е никак голяма.. 

Всичките ли седмокласни теми достигат такива висини? В смисъл съфорумките със средностатистически дечица дружно си посипват косите с пепел някъде извън форума около кандидатстването? 

Всичките ли седмокласни теми достигат такива висини? В смисъл съфорумките със средностатистически дечица дружно си посипват косите с пепел някъде извън форума около кандидатстването?
Миналата година госпожата по БЕЛ ни препоръча това издателство.
). Като кандидатстваше и искаше само и единствено в ТУЕС да учи системно програмиране и точка. Тръгнах след него да пиша и другата специалност - компютърни мрежи, той ми вика - ама аз това не искам да го уча. Викам - ти сега какво точно искаш - да учиш в ТУЕС или да не учиш в ТУЕС? Щото, викам, до 11 клас всички паралелки учат едно и също и 11 и 12 клас вече имат разлика в определени дисциплини. Съгласи се, писахме я, баш в нея го приеха. Е, сега няма по-щастлив от него, защото му лепна точно и на уменията и на интереса. И вика - добре че не ме приеха системно програмиране. 
Препоръчани теми