Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 73 170
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Соул, благодаря за темата.
Искам да попитам дали може в София само родител да гледа работата? Наборката е с класа на хижа и се връща на 02.07. Няма как да види. Според РУО ученик и/или родител може да гледа, но дали това е действителни така?
След като РУО е казало, че може, значи може. Разпечатваш указанията от сайта на РУО и отиваш със служебната бележка и с категоричност. Simple Smile Ще се оправиш на място.

Дидева сваля информацията си директно от сайта на съответното РУО. Тета, порови още малко, понякога ги качват на безумни места.

# 151
Понеже коментирахте преди време децата със 100 точки по МАТ. Та да кажа, ПЧМГ са качили статистиката. От 80 деца випуск имат 30 със сто точки.
И понеже детето ми завърши това училище, да кажа че на курсове и уроци по математика не се ходи.

# 152
  • София
Вчера говорих с колега, който беше дежурен в Джон Атанасов. Той ми каза, че ако детето не присъства, родителят трябва да носи акт за раждане или да влезе в Школо.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 07:40 от ganis

# 153
По повод записването след първо класиране или подаване за второ-трябвапли дете на 13 г да присъства с родител?
Благодаря

# 154
  • София
Не мисля, че би имало проблем, ако детето отсъства, родителят да му види работата, стига да докаже, че наистина е такъв.

# 155
Не мисля, че би имало проблем, ако детето отсъства, родителят да му види работата, стига да докаже, че наистина е такъв.

При нас има проблем. Искат и двамата! Изрично питах.

# 156
  • София
Соул, благодаря за темата.
Искам да попитам дали може в София само родител да гледа работата? Наборката е с класа на хижа и се връща на 02.07. Няма как да види. Според РУО ученик и/или родител може да гледа, но дали това е действителни така?

Не, не може. Вчера гледахме работата по математика,  влиза възрастен с дете, записват се имената, дата и час на влизане, както и час на излизане. Разрешават един придружител  с детето.
Чакай... Това, че разрешават един придружител на дете, как показва, че не може само родител? Аз питам ако някой е ходил сам, не ми вършат работа предположения. РУО - София са написали и/или. Мен ме интересува дали го спазват.

# 157
  • София
Vache, виж по-горе и ganis, и sanaka какво написаха, вземи нужните бележки и отивай 🙂

# 158
За варненските майки, пресметнах прогнозни балове за второ класиране за “по-елитните” гимназии: (от телефона съм и не мога да добавям скрит текст, така че предварително се извинявам

Смятах ги и аз така, но гледам основно за Първа с НЕ, сетих се, че миналата година паралелката с математика е била с НЕ, а тази е с АЕ, дали това няма да увеличи бала на НЕ?

Също бих искала да попитам за отзиви за Пета гимназия? Дъщеря ми държи на НЕ, така че първо желание ще пишем Първа и второ Пета, за там със сигурност ще й стигне бала.

Тази година МГ имат две паралелки с немски, може те да дръпнат деца.
За 5-та с немски имаше доста обширна дискусия из фб групите. Имаха също широко отразен казус е учител, из медиите си стои информацията. Дано му стигне бала на детето, за където иска най-много..

# 159
За нашето квартално училище чух, че в единия клас, който се води най-силен имало три деца с по 100 точки по математика. В училището няма математическа паралелка. И четирите класа са с едни и същи ИУЧ.

# 160
  • София
Много ясно, че ПЧМГ с 10 часа математика на седмица за последните три години и със входен изпит ще са с по 100 точки. Също и СМГ,  НПМГ и Света София.
Това са поне 300 добре подготвени деца. За какво са им допълнителни уроци, макар и някои от тях да ходят.
Аз по-скоро се чудя защо всички не са със 100т.

# 161
За варненските майки, пресметнах прогнозни балове за второ класиране за “по-елитните” гимназии: (от телефона съм и не мога да добавям скрит текст, така че предварително се извинявам

Смятах ги и аз така, но гледам основно за Първа с НЕ, сетих се, че миналата година паралелката с математика е била с НЕ, а тази е с АЕ, дали това няма да увеличи бала на НЕ?

Също бих искала да попитам за отзиви за Пета гимназия? Дъщеря ми държи на НЕ, така че първо желание ще пишем Първа и второ Пета, за там със сигурност ще й стигне бала.

Тази година МГ имат две паралелки с немски, може те да дръпнат деца.
За 5-та с немски имаше доста обширна дискусия из фб групите. Имаха също широко отразен казус е учител, из медиите си стои информацията. Дано му стигне бала на детето, за където иска най-много..
О, при всички случаи допълнителната паралелка в МГ при равни други условия ще смъкне някоя  точка от бала. Особено от миналогодишния. Често деца, които са били на границата отиват в езиковите гимназии.
Тази паралелка е и моето желание, но детето ме отразя- никаква математика и информатика не иска.

# 162
  • Пловдив
Искам да попитам за Пловдив - Търговската и Патриарх Евтимий (Лиляната) - според вас как ще се движат баловете там спрямо миналата година и с колко нагоре/надолу?

# 163
Много ясно, че ПЧМГ с 10 часа математика на седмица за последните три години и със входен изпит ще са с по 100 точки. Също и СМГ,  НПМГ и Света София.
Това са поне 300 добре подготвени деца. За какво са им допълнителни уроци, макар и някои от тях да ходят.
Аз по-скоро се чудя защо всички не са със 100т.
Как защо не са всички със 100т., ами защото и те са деца и те са подложени на стрес. Smile

# 164
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Каква беше разлика в нивото при РИЧЕ и ИИЧЕ в края на обучението, според изискванията на МОН? 
ПМГ Бургас, незнайно защо от тази година минават РИЧЕ. А едната девойка се чуди между нея и Романските езици.
Поне другата е наясно със себе си.... засега, защото има още цяла седмица до реденето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт