Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 364
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 455
Да, и аз го видях и щях да кажа. Може пък да е част от подготовката за отключването. Дано не е нещо по-лошо, че да се наложи всички да гнездим.

# 1 456
Ама аз нали ви и казах, че ще стане бъг. И ето, бъгнА се. Едно време така записвах детето на детска градина. Закотвих се в седем, в осем отварят системата и аз ще натисна първа копчето. Е, системата се бъгна, изпих десетина кафета, в единадесет натиснах копчето и бяхме приети по 25 то желание в детска градина Златното копитце в кв. Обеля, а живеехме в кв. Изток.

# 1 457
  • София
Може ли мнение за 30то

# 1 458
Моля, публикувайте нова тема.

# 1 459
Аз тук вэведох оценки и видях къде според миналогодишните балове, влшзаме.
https://www.izpitai.me/
Назад някой го качи...
Реших и аз да се позабавлявам.😂 Дъщеря ми влиза в МГ със Системно програмиране, хахахах.😆 Оказа се, че показва, че влиза във всяко училище, където на второ класиране броят на момичетата е бил "0"...което на практика не е така. Видях и поне един сгрешен бал (липсваше втория балообразуващ предмет и съответно и точките от него). Иначе дъщеря ми влиза по желание номер 1, което и аз бях сметнала по миналогодишния бал.☺️
Удобно е обаче как са подредени училищата (само като ориентир).
Някой може ли да каже какво по-точно се изучава в специалности тип Софтуерни и хардуерни науки? Като предмети имам предвид.

# 1 460
Моля, публикувайте нова тема.
Нямам идея как се прави, иначе бих... Disappointed

# 1 461
  • Sofia
Ама аз нали ви и казах, че ще стане бъг. И ето, бъгнА се. Едно време така записвах детето на детска градина. Закотвих се в седем, в осем отварят системата и аз ще натисна първа копчето. Е, системата се бъгна, изпих десетина кафета, в единадесет натиснах копчето и бяхме приети по 25 то желание в детска градина Златното копитце в кв. Обеля, а живеехме в кв. Изток.

Ако може без бъгове тази година....

Преди 7 години, когато дъщеря ми беше 7-ми клас, излезе класирането и после го махнаха заради бъг с баловете в проф. гимназии. Изпилиха нервите на родители и деца. Сега, като погледнах, министър на образованието и тогава, и сега, е Красимир Вълчев. Дано не е на уроки.

# 1 462
  • Бургас
Досега пренареждахме желания. Първото си е константа, но останалите си смениха местата по няколко пъти. Такава манджа с грозде наредихме...да ги пускаме утре и да се свършва.

# 1 463
Мечка страх, мен не страх. Да видим какво съм направила като за първи път... новата тема Simple Smile ако има корекции, моля ви, свиркайте!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1792519

# 1 464
Нали дните за подаване на заявленията са 08-10.07?

Общи условия

Активация на акаунт