Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 752
  • 419
  •   5
Отговори
# 105
Този, преди Вашият, който също започваше с "Чудно". Постът беше провокативно предположение, на което Вие отговорихте по подобен начин. И двата поста са премахнати като нарушаващи правилата на форума.

# 106
Аз не коментирам него. С какво да се замени "чудно", за да не е "провокативно" според вас?
Може би с "радиоточка" или "логорея"?

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 13:51 от GeryGG

# 107
Ако намирате даден пост за нарушваващ правилата на форума, моля използвайте функция "Информирай модератор". Ще бъде много по-полезно за добрия тон в дискусията от това да държите сметка на екипа за пропуснат пост при десетките, които се премахват ежедневно от конктретната тема. Десетки, част от които и Ваши, написани независимо от предупрежденията, които са Ви отправени.

# 108
  • София
Бихте ми разчистили темата за свекървите от спама? Последните страници въобще не са за нея. Надявах се да е за кратко, но...

# 109
Здравейте.
Д-р Симонски от края на юли не е отговарял на въпроси. В началото на темата пише, че консултациите са всяка седмица по веднъж. Ще продължи ли тази практика и ако да, кога ще бъде следващата дата за отговори.
Благодаря много.

# 110
Вече мобилно приложение ли има БГ Мама? Току що ме пита дали искам да инсталирам приложението? Бях влязла през Хром, защото ми заби Ад блокера. И ми се инсталира.

# 111
Аз виждам Хром да пише там.

# 112
Това не е приложение, а опция на  браузърите да ти остави на началната страница уиджет за пряк достъп до най-ползвани сайтове.

# 113
За пръв път ми се случва. И друг път съм влизала през Хром.

# 114
# 115
Нищо подобно не съм правила. Изведнъж ми излезе надпис дали искам да инсталирам приложението. Аз си цъках по темите. Иначе това, което ми показваш, го знам, но там нищо не съм пипала.
Затова питам тук. Нали имаше тест за приложението.

# 116
  • Sofia
Както вече съм писал:
Не е мобилно приложение.
Това е функционалност, която поддържаме  от доста време.
Нарича се Progressive Web Apps и  позволява “инсталирането” на BG-Mamma като приложение, създава икона на телефона и позволява отварянето на сайта във full screen mode имитирайки приложение.
Явно браузърите са започнали да засичат, че поддържаме PWA и го предлагат.
Опция на браузъра е и е безопасно.

# 117
Тая тема не е ли за ключ вече? Изплискаха легена някои
https://m.bg-mamma.com/?topic=1805336.msg50097944#new

# 118
Мисля че тия два акаунта са на един и същи човек
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=783277
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=784629

# 119
Здравейте ! Има ли възможност в определени теми да се публикува инкогнито , защото касаят твърде лични въпроси , без да се създава нов профил ? Ако има такава възможност , бихте ли спходелили стъпките за да се осъществи ?

Общи условия

Активация на акаунт