Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 752
  • 419
  •   5
Отговори
# 90
Здравейте,

Вчера направих нова тема за гъбичките - 17.
Обаче в тема 16 съм сложила линка не към новата тема, а към същата. Много съжалявам, за което, но вече не мога да го променя.

Дали може да го коригирате?
Новата тема е тази:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1801038

# 91
Коригирано.

# 92
Здравейте. Нападана съм многократно и нагло в няколко теми. Съвсем доброжелателните ми отговори са изтрити, а нападките и явлените подигравки към мен остават!
Бихте ли ми разяснили защо?
Благодаря сърдечно и бъдете щастливи!

# 93
  • Sofia
От началото на месеца имате премахнати 15 публикации. 5 от тях са "+1", друга част са: "благодаря за поста", "благодаря за темата", "подкрепям" и подобни. Премахната е и част от дискусията, прераснала в пререкания в дискусионната тема за лоялната програма.
Ако имате претенции към потребителски мнения, може да използвате функцията "информирай модератор". Сигналите ще бъдат разгледани и ако имат основание, ще бъдат предприети мерки.

# 94
От началото на месеца имате премахнати 15 публикации. 5 от тях са "+1", друга част са: "благодаря за поста", "благодаря за темата", "подкрепям" и подобни. Премахната е и част от дискусията, прераснала в пререкания в дискусионната тема за лоялната програма.
Ако имате претенции към потребителски мнения, може да използвате функцията "информирай модератор". Сигналите ще бъдат разгледани и ако имат основание, ще бъдат предприети мерки.
Благодаря. Вече ще използвам бутона и ще ви информирам. Напълно съм съгласна, че грубият тон, нападките и неуважителното отношение не бива да част не само от форума, а и от ежедневието ни. Повече не бих го допуснала! Ще ви информирам и няма да го толерирам.

# 95
Имам ли право да си поизмислям някакви неща, за които съм оставила доказателства, че не са истина? Примерно да пусна тема, че съм крупен наемодател в Манхатън и имам проблем с някой от наемателите и търся съвети? Или че имам 9 деца, всяко с различни нужди, по едно на седмокласната и осмокласната тема, последното недоносено... да обхвана всички възможни възрастови групи и казуси все пак, да занимавам специалистите във форума с несъществуващи проблеми, да пиша за некоректни фирми, чийто клиент не съм...

Имат ли право останалите потребители да отбелязват, че лъжа, ако да - в съответната тема ли е разрешено да стане това, или трябва да ме докладват?

# 96
  • Sofia
Според мен, не, защото никъде няма изискване потребителите на форума да пишат истината и само истината. А и е възможно умишлено да променят детайлите на даден казус или да доукрасяват историята, за да не бъдат разпознати кои са в реалния живот, примерно.

# 97
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам ли право да си поизмислям някакви неща, за които съм оставила доказателства, че не са истина? Примерно да пусна тема, че съм крупен наемодател в Манхатън и имам проблем с някой от наемателите и търся съвети? Или че имам 9 деца, всяко с различни нужди, по едно на седмокласната и осмокласната тема, последното недоносено... да обхвана всички възможни възрастови групи и казуси все пак, да занимавам специалистите във форума с несъществуващи проблеми, да пиша за некоректни фирми, чийто клиент не съм...

Имат ли право останалите потребители да отбелязват, че лъжа, ако да - в съответната тема ли е разрешено да стане това, или трябва да ме докладват?

Като потребител бих казала да е в същата тема, за да можеш след това да представиш доказателства - нотариален акт за Манхатън, договор за покупката му, касова бележка за одеалата и мънистата...
И непременно актовете за раждане на децата, актовете за брак с бащите им...
Сериалът трябва да върви, много е дразнещо, когато гледаш първите един-два епизода и изведнъж някой нахалник го спре.

# 98
Може ли някой администратор да обясни заради коя точка от правилата беше изтрит този виц?

Въпрос: „Защо мисирката пресече шосето?”
Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна с*ксуална несигурност”.
Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
Нют Гингрич: „Защото мисирката е била изгонена от другите мисирки”.
Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
Буда: „Щом задавате този въпрос, вие отричате собствената си мисирска природа”.
Ърнест Хемингуей: „За да умре. В дъжда”.
Полковник Сандърс от KFC: „Нима съм изпуснал някоя мисирка???”

Joy

# 99
Аз да питам пак - защо във форума не може да се регистрира друг профил от същия ай пи адрес и още ли важи това нелепо правило? Преди доста време вече майка ми искаше профил, направих й профил с нейния си мейл и изведнъж на моя си профил се почнаха заплахи от админи и съобщения на лични, че два профила не може и ще се изтрият и двата. Което аз намирам за супер безумно, защото не става дума за два профила с един мейл. Как при това положение ако двама души ползват един компютър или пък както аз съм направила профил на майка ми от моя компютър - как да стане? Или някаква странна презумпцията има, че за всеки профил отделен компютър??

# 100
Един адрес дори не означава един компютър само, да не говорим за мобилен интернет или пък безжична мрежа до която имат достъп много хора... Още ли го има наистина това ограничение?

# 101
Може ли администратор да обясни на какъв принцип не се трият отговори към изтрити вече мнения, а се оставят да си стоят в темата?

# 102
Може ли администратор, триещ мненията в "Политиката в България", да обясни защо заради явните си политически и лични пристрастия и в разрез с кои правила на форума е изтрил следното ми мнение?

Не са ли именно неговите пристрастия в качеството си на модератор противоречащи на правилата на форума, които казват че те трябва да са безпристрастни?

# 103
GeryGG, изтрит е постът, на който отговаряте с цитат, не този, който цитирате. По тази причина е изтрит и Вашият.

Ули, постът е премахнат.

# 104
GeryGG, изтрит е постът, на който отговаряте с цитат, не този, който цитирате. По тази причина е изтрит и Вашият.
Нима?
https://bg-mam.ma/p/1794400/50067628

Общи условия

Активация на акаунт