Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 803
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
При мен продължава един проблем при публикуване:
пиша текст, редактирам в крачка, преди публикация,  и бутон “публикувай” става неактивен.
За да кача поста трябва да го копирам, за да го запазя, да рефрешна страницата и да публикувам отново.

Бутон “прегледай въобще не работи при мен от година сигурно.Дава, че върти и нищо не се случва, тогава забива и пак трябва да рефрешна.

В този момент се оказва, че след рефреш, постът е публикуван , въпреки всичко.Често се оказвам с два поредни поста:

Ios 18.7.1 Safari

# 256
  • София
Здравейте,
срещам малък проблем с промяната на профила си. От дълго време влизам в профила чрез ФБ. Днес се опитах да махна отметката да се вижда имейл адреса ми от другите потребители, но иска да потвърдя с парола, която от години не използвам. За жалост няма опция "забравена парола". Молбата ми е да ме насочите как да процедирам.

Благодаря предварително

# 257
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имейлът ви е невидим за другите потребители. Вие винаги ще си го виждате в профила независимо от отметката.

# 258
Здравейте! Забелязвам, че в определени моменти не мога да харесвам коментари. Има ли някакво ограничение колко коментара мога да харесам или е някакъв бъг?

# 259
  • Sofia
Да, има ограничение. Като мине определено време, опцията отново става активна.

# 260
Има ограничение, да.

# 261
При мен , дори  без да съм ограничена, понякога не реагира бутонът.Писала съм тук за това.

# 262
И при мен напоследък се случва. Не съм надхвърлила допустимите лайкове.

# 263
Здравейте! Може ли последният ми пост по темата https://www.bg-mamma.com/?topic=1816092.15 да стане първи, защото не мога да едитвам? Благодаря предварително!

# 264
И при мен напоследък се случва. Не съм надхвърлила допустимите лайкове.
А колко са допустимите лайкове? И как точно действа тази идея? Допустими лайкове за някакво време?

# 265
Ако се не лъжа са 20 лайка за 5 минути. Цъкнеш ли 21 вече се задейства ограничение

# 266
Ако се не лъжа са 20 лайка за 5 минути. Цъкнеш ли 21 вече се задейства ограничение
Благодаря!

# 267
  • Телиш/Плевен
А колко са допустимите лайкове? И как точно действа тази идея? Допустими лайкове за някакво време?
Виж тук.

# 268
В коя тема бих могла да попитам за консултация относно промените в един закон? В Лекс бг датата е една, а в страницата на съответната държавна агенция друга. Даже са от различни години. Редактирам, понеже виждам, че отговора ми към госпожата, която пита за кой закон става дума е изтрит, заедно с нейния пост -закон за опазване на околната среда, в Лекс последното изменение е в ДВбс дата9.9.2025, а в сайта на МОСВ от ДВ от 20.8.2024. Пишете ми на лични, да не спамим.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:16 от lyatno vreme

# 269
Може ли да ми обясните от темата за интересни  и забавни клипове и снимки защо затрихте това?

https://www.youtube.com/shorts/rMxbZuArPjk

Като е по темата

Общи условия

Активация на акаунт