Бях позабравил колко тъпо парче е Теа.
Значи четиримата мъже в Трезора я избраха като единствена дама да получи уликата от водещия.Той и казва следното: ''Ковчежника не е роден през есента'' (бтв: той е роден на 10 май)
И тя има правото да сподели тази улика с когото си пожелае. Или ако иска може и да лъже.Тя отива при болшинството участници и ги лъже, че по правило трябвало да сподели уликата само с другите четирима победители от игрите. Обаче напълно излишно и дебилно добави, че тя щяла да направи същото дори и да не е била заставена от правилата?! Защото те били спечелили битки и били нещо повече от останалите, нормално е да са били привилегировани. Ахахаха. Социално се самоуби!
Мега неадекватно същество.После влиза вътре само с четиримата и им казва точно обратното (ахахаха): ''Богаташа е роден през есента'' 🤣😁
Върнах го, за да съм сигурен, че не съм оглушал нещо. Помислих си, че нарочно ги лъже, за да се оневини поне пред тях (нищо че настрои десет човека срещу себе си) и да не я заподозрат, обаче не. Тя не каза такова нещо на синхрон, а и си вярваше много за това, че е през есента и даже търсеха зодии и натални карти. Хахахаха. То си е видяло, че акъл при русо не вирее.
И какво стана по-късно?
Първи съвет, първо гласуване и беше изгонена.
Чао, чао Тейче!
Браво, че тук ги няма тези неадекватни пародии при Павел Колев/Ицака и Йоан-Петър, да спасяват и връщат хора, които са се издънили социално и са били изгонени.
Дано никога повече не я викат никъде Теа. След тази поредна мега излагация не знам как има очи да се показва където и да било.
Изненадващо вкараха нов участник.
Георги Стоянов - победителя в Къртицата 2.
Сега е треньор по жиу-жицу във Виетнам.

добавих и това предаване.