Къде е златото? Ново риалити

• 4 595
  • 66
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Има спойлери, ако не сте гледали епизод 4 не четете нататък.

Бях позабравил колко тъпо парче е Теа.
Значи четиримата мъже в Трезора я избраха като единствена дама да получи уликата от водещия.Той и казва следното: ''Ковчежника не е роден през есента'' (бтв: той е роден на 10 май)
И тя има правото да сподели тази улика с когото си пожелае. Или ако иска може и да лъже.Тя отива при болшинството участници и ги лъже, че по правило трябвало да сподели уликата само с другите четирима победители от игрите. Обаче напълно излишно и дебилно добави, че тя щяла да направи същото дори и да не е била заставена от правилата?! Защото те били спечелили битки и били нещо повече от останалите, нормално е да са били привилегировани. Ахахаха. Социално се самоуби!
Мега неадекватно същество.После влиза вътре само с четиримата и им казва точно обратното (ахахаха): ''Богаташа е роден през есента'' 🤣😁
Върнах го, за да съм сигурен, че не съм оглушал нещо. Помислих си, че нарочно ги лъже, за да се оневини поне пред тях (нищо че настрои десет човека срещу себе си) и да не я заподозрат, обаче не. Тя не каза такова нещо на синхрон, а и си вярваше много за това, че е през есента и даже търсеха зодии и натални карти. Хахахаха. То си е видяло, че акъл при русо не вирее.

И какво стана по-късно?
Първи съвет, първо гласуване и беше изгонена.
Чао, чао Тейче!
Браво, че тук ги няма тези неадекватни пародии при Павел Колев/Ицака и Йоан-Петър, да спасяват и връщат хора, които са се издънили социално и са били изгонени.

Дано никога повече не я викат никъде Теа. След тази поредна мега излагация не знам как има очи да се показва където и да било.

Изненадващо вкараха нов участник.
Георги Стоянов - победителя в Къртицата 2.
Сега е треньор по жиу-жицу във Виетнам.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 21:24 от Diavolo

# 16
Тука ще ме загубят. Тоя Георги е отвратителен елемент

# 17
Не е лошо предаването. И аз се присъединявам към положителната оценка за формата на епизодите. По отношение на самото предаване, харесва ми като идея. Не съм гледал оригинала, не съм запознат и с повечето от участниците, за което ще коментирам по-натам. Но си струва да се подкрепи като проект.

# 18
И това предаване почнах Grinning
Толкова много ми липсваха стегнати епизоди със събития, без разтягане на локуми и с ясна структура. И телевизията, и уеб риалититата завиха в една ужасна за зрителя посока да правят огромни епизоди. Напоследък в предаванията не ги гледаме само като спят...
Теа е просто култова Laughing Laughing Тя наистина не знае къде се намира и такава услуга направи на Богаташа. Ако реално има участници, родени през есента, ще изпидуркат първи тях и после ще се усетят, че тази улика е тотално грешна и може да се овъртят още повече.
Виктор за пореден път ми прави добро впечатление, нищо общо с Брадъра.

Някой сеща ли се Радо къде е участвал? Много ми е познат, но не мога да си спомня.

# 19
Питаха го "откъде си ми познат" и нали Теа каза "главна роля в Пътят на честта", изобщо не съм гледал нито минута от този сериал. Нито пък от "Под прикритие". Като актьор поне добре ли се справя?

НЕ!
100%-ово дърво!

# 20
Ивайло го знам само от някакви гостувания по телевизиите в разни предавания, не съм гледал нито един сериал с него. Питаха го "откъде си ми познат" и нали Теа каза "главна роля в Пътят на честта", изобщо не съм гледал нито минута от този сериал. Нито пък от "Под прикритие". Като актьор поне добре ли се справя?

И аз не съм гледала "Под прикритие", но съм гледала в Шуменския и Дупнишкия театър в комедии и ми харесва. И като водещ е топ за това предаване, защото ако гледаш оригинала, там водещият е доста обран. Примерно Карамазов никога не ми е харесвал и ми е мазен, мазен 🤷🏼‍♀️ Всеки с предпочитания.

# 21
Как е името на оригинала?

# 22
Million dollar secret по Нетфликс 😜

# 23
Million dollar secret по Нетфликс 😜
Благодаря. Ще му хвърля едно оЧо

# 24
  • out of space
Снощи изгледах и четирите епизода. Много ми напомня на Трейтърс.

Яница е сестрата на Грозденка.

А на Георги Стоянов Багата ли му беше прякора или бъркам хората?

# 25
  • София
Благой Иванов е Багата.
На целия ми натоварен график на риалити зрител Simple Smile добавих и това предаване.
Харесва ми,събирам епизодите и ги гледам уикенда.

# 26
Яница е сестрата на Грозденка.
Е, знаем. Коментираме ги и в темите за Хелс Китчън, Къщата на инфлуенсърите и Островът на стоте гривни. Двете си имат и някакъв общ подкаст.

Жоро спечели Къртицата 2 и няма нищо общо с Багата. Освен, че делят една обща мозъчна клетка Grinning

# 27
  • out of space
Ахахахаха, мерси, ясно! Simple Smile))

Интересен ми е 20-годишния младеж как ще се развие образът му.

# 28
Този Георги въобще не ме кефи!!!

# 29
  • София
Георги доста остро влезе с бутонките.
Отвратително отношения спрямо жените.
Съвсем правилно жените решиха да се организират и да играят заедно. Но съм песимист в мисията им. По традиция ще се изядат отвътре. Но поне за един съвет дано действат заедно и разкарат този новия емемеец.

Виктор с това ‘брат’ ‘брат’ на всяко изречение много дразни.

Куиз играта беше с елементарни въпроси. Дори не трябваше да им дават подотговори, толкова лесни въпроси бяха. И въпреки това някои от тях намериха начин да се изложат.

Засега Люси ме изненадва много приятно като цялостно поведение. Като мислене и игра. На битките на терен засега е слаба, но това не е ИВ и не е важно.
Караолис е ясен. Ростислав също ми харесва.

Мариян не разбра условието на мисията иначе си я изпълни. Щеше да получи много голямо предимство на следващия съвет. А сега точно Ростислав, Люси и Руслана в трезора. Лошо за него. По-лошо би било само ако Караолис влезе. Цели две улики ще има този път срещу него. Не му давам дълъг живот във формата.

Общи условия

Активация на акаунт