Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 488
  • 434
  •   1
Отговори
# 285
В готварския форум се прави предимно това - потребители с блогове популяризират тази си дейност. Вероятно не си давате сметка, че ако се забрани на един, ще трябва на всички.

На мен ми е все едно, но усещам, че не сте изчислили вредата, която ще понесат и привърженици на войната ви срещу тази потребителка, които също имат блогове и публикуват линкове.

# 286
Аз имам открити две вълшебни рецепти, чрез линкове към блог.
Но. Линковете бяха дадени тук от други потребителки. А не лично от създателят на блога.
Смятам че има голяма разлика между двете действия.
Едно е сам да слагаш линка , лично, на всеки свой пост.
Друго е когато хората те препоръчват и когато другите говорят за твоите творения Wink

Въпросът ми към модераторите е, има ли разлика между това да се дава линк към канал в you tube, и линк към блог, според правилата на форума? Благодаря.

# 287
  • Sofia
Има разлика между това нарочно да се популяризира съдържание и това да бъдат посочвани линкове към оригинала (с което често се злоупотребява).
Има разлика между това да се указват официални канали към риалитита и това да се използва форума за мултипликатор на съдържание и набиране на последователи.
Както е видно, има предостатъчно линкове и към канали и към блогове и към инстаграм.
Нееднократно е посочвано, че всеки има функционалност, която позволява да се сигнализира за съдържание, което според него е в противиречие с правилата. Сигналите се разглеждат и при нужда се предприемат мерки.
Използвам случая да припомня, че "Селски номера и пинизи" не е тема за виртуални битки "за" и "против" някого.

# 288
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тези двата профила - https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=787519 и https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=787235
Поне разбрах какво никога няма да си купя.

# 289
  • Вила Великула
Моля да заключите тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1819549
Пуснали сме нова тема, но Бубанка е забранила лични съобщения и не мога да информирам.

# 290
  • Sofia
Моля да заключите тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1819549
Пуснали сме нова тема, но Бубанка е забранила лични съобщения и не мога да информирам.
Моля, за подобни действия, използвайте функцията "Информирай модератор".
Обработва се значително по-бързо и не зависи от модератора или администратора, който го извърши.

# 291
Публикувах печелившите от играта на Lactoflor в темата за Томболи, игри, конкурси, подаръци и анкети, където и другите потребители публикуват. Но моето мнение беше изтрито, след това попитах защо и също беше изтрито. Каква е причината, с какво наруших правилата?

# 292
Печелившите са публикувани в поста преди Вашия.

# 293
Последно, защо на някои хора системата не им позволява да публикуват два поредни пъти, а на други им позволява?
Скрийншот от току що:

Скрит текст:

Нямам нищо против потребителя или мнението му, питането ми е принципно, и току що просто се онагледи.

# 294
  • Варна
Най-вероятно има изтрито мнение помежду тях. Или има повече от 24 часа между двата поста (извинявам се, не погледнах дати и часове).

# 295
А често има бъг в системата, на мен редовно ми се случва да публикувам два пъти поредно.

# 296
Изтрили сте ми мнение в тема "Онлайн магазин за препарати". Предполагам счетено е за реклама. Е, като е такава темата, как решавате кое е реклама и кое споделяне на опит с онлайн магазин?

# 297
Защо ми излизат така Нови теми?

# 298
Защото потребителката е пуснала десетина нови теми. Оставих само последната.

# 299
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Тази сутрин писах първа в новата ноемврийска тема на Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети, но не виждам написаното. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт