Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 457
  • 434
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Здравейте, от няколко седмици като отворя сайта на телефона си, стои изглед като настолен сайт. Не съм маркирала опцията за настолен сайт в Chrome. Това бъг ли е или умишлено сте направили някаква корекция?

# 301
Здравейте, от няколко седмици като отворя сайта на телефона си, стои изглед като настолен сайт. Не съм маркирала опцията за настолен сайт в Chrome. Това бъг ли е или умишлено сте направили някаква корекция?
https://m.bg-mamma.com/

# 302
  • София
ЧревоУгодник, Много благодаря за бързото съдействие!

# 303
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Тази сутрин писах първа в новата ноемврийска тема на Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети, но не виждам написаното. Simple Smile

Самоцитирам се, че нямам отговор.

# 304
Изтрили сте ми мнение в тема "Онлайн магазин за препарати". Предполагам счетено е за реклама. Е, като е такава темата, как решавате кое е реклама и кое споделяне на опит с онлайн магазин?

И аз се самоцитирам защото една седмица не ми отговаряте. Благодаря за което!!!!

# 305
Моля да вземете отношение в темата за Спойлери от реалити предавания. Не се пишат никакви спойлери, а потребителите над 20страници назад просто обсъждат едно предаване, за което има отделна тема. Така смисъла на конкретната тема се губи, след като всеки си пише мнението и коментира чужди такива.

# 306
  • Sofia
Здравейте!
Тази сутрин писах първа в новата ноемврийска тема на Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети, но не виждам написаното. Simple Smile
Публикации от вида "Запис" и "Благодаря за темата" се премахват. Имате функционалност за следене на тема.

Изтрили сте ми мнение в тема "Онлайн магазин за препарати". Предполагам счетено е за реклама. Е, като е такава темата, как решавате кое е реклама и кое споделяне на опит с онлайн магазин?
Темата е неактивна от над 4 години и е повдигната нарочно с публикация преди Вашата. Двете са премахнати и темата е заключена.

Моля да вземете отношение в темата за Спойлери от реалити предавания.
Можете да докладвате подобни публикации. Понякога са допустими дискусии за спойлер, но не и да се прехвърля там основната тема.

# 307
  • София
Здравейте!
Искам да напиша лично съобщение на потребител, който е забранил получаването на съобщения. Този потребител не ме познава. С него никога не сме си писали, нито сме обменяли някаква информация в нито една тема от форума.
Има ли някакъв начин да се свържа с този потребител?

# 308
При мен продължава бъга, при който, когато отворя сайта и ме изхвърля от профила. За кратко се беше оправило, но понякога се налага на всяко влизане да се логвам. С Хром съм, ако има значение, но няма актуализации, преди това нямаше проблеми. Понякога ме изхвърля, както си ровя из сайта и когато отворя нещо (например някой раздел) и когато зареди вече съм извън профила.

# 309
И при мен пак се върна проблема. Линк да се отваря в същия таб, не в нов, както по принцип трябва.

# 310
  • Deutschland
И при мен го има този проблем. Отварям някой линк и ме изхвърля от профила.
С Хром съм и ползвам само мобилната версия.

# 311
Значи не е само при мен. Предния път никой не каза да има такъв проблем и реших, че е от мен, проверявах актуализации и тн.

# 312
В другата тема се коментира, Въпроси всякакви.

# 313
Здравейте.
Една от печелившите съм от играта на Elizabeth Cosmetics.
Искам да напиша ревю за получените подаръци, но темата е заключена.
Има ли друга тема за  коментар или да направя нова?

# 314
  • Варна
Искам да си сменя мейла.
Може ли да ми съдействате

Общи условия

Активация на акаунт