Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 428
  • 434
  •   2
Отговори
# 315
Имате възможност да го смените и в мобилната версия (без минаване в пълната). Ако се затруднявате, пишете ми лично съобщение.

# 316
Това не го разбрах. Аз следвах инструкциите на екрана, които казваха ,че дадена тема повече от 120 дни е неактивна и трябва да се направи нова тема. Защо новата тема е премахната и поста е добавен към старата?

# 317
Защото старата има само 18 стр. Тя е за сериал, не е бързо изписваща се и няма никаква необходимост от нова за втори сезон.

# 318
Ясно. Може би трябва да допълните това в излизащото съобщение за да не се чудим всеки път кога трябва да създадем нова тема и кога - не.

# 319
Имам въпрос, който не знам как да формулирам правилно. Преминах в пълната версия, за да изтрия темата от следени. Как да се върна обратно, към предишната визия на сайта, от която излезнах?

# 320
  • Телиш/Плевен
Имам въпрос, който не знам как да формулирам правилно. Преминах в пълната версия, за да изтрия темата от следени. Как да се върна обратно, към предишната визия на сайта, от която излезнах?
https://m.bg-mamma.com/

# 321
  • Буркина Фасо
там откъдето си минала на пълната версия няма ли възможност да минеш на мобилна?

# 322
Има, но беше друга визия. За мобилна и пълна трябва да си купя микроскоп (. В тази, от която излезнах не можех да си виждам публикации в профила.

# 323
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лале в дъжда е дала линк, на който да кликнеш за да се върнеш към мобилната версия.

# 324
Идвам с въпрос относно темата за спойлерите.
Тя е обща за всички предавания и тъй като в силните ТВ сезони - особено есенния, има доста предавания, сме се разбрали помежду си да слагаме индикация в поста си за кое предаване става дума, тъй като доста често има еднакви имена и термини в две и повече предавания и е заблуждаващо.
В последните месеци темата е узурпирана от гледащите Игри на волята. Предишните години съм участвала активно  в темата и знам колко много неща има за дискутиране и приемам факта, че е нормално да преобладават коментари за него. Приемам и че понякога се залита в обсъждане на показаното, без да има връзка със спойлерите или възмущение от някаква информация - "Ама верно ли Гошо печели, аз така исках да е Пешо...".
Да, обаче много от потребителите изобщо не се съобразяват и по никакъв начин не пишат в поста си какво коментират. Това е много досадно за голям брой потребители, които следят темата, но не се интересуват от конкретното шоу и трябва да минат през купища коментари, за да проверят дали има нещо по тема, която ги вълнува.

Има ли как по изключение да се направи отделна тема за спойлери за Игри на волята? Не да се прави отделна за всяко шоу, а единствено за най-коментираното? Според мен това ще генерира много повече адекватни коментари в бъдеще и ще бъде по-удобно за всички.

Благодаря предварително.

# 325
  • София
Каква е идеята теми като "Черен петък" и "Коледни календари"  да се третират като отчетни, все пак обхващат едно събитие и малък период от време?

# 326
Здравейте, може ли да ми кажете как да се свържа с админа модериращ раздела 
"Благотворителност"? Искам да попитам нещо.

# 327
  • Sofia
Може да зададете въпросите си на admin@bg-mamma.com

# 328
  • SF
И аз имам лични съобщения, в които ми се оплакват майки на 3 деца. Как да ги докладвам? Направих скрийншот.

# 329
  • Вила Великула
Здравейте, моля да заключите КГБ - Клуб на готините баби 240. Имаме нова тема №241.

Общи условия

Активация на акаунт