Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 803
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
От пълната може, на мобилна версия подписи не се виждат.

# 241
Да, опитах и минах на пълна версия, но пак не видях къде.
Затова попитах и помолих за съдействие Blush

# 242
Сега опитах, става.Като минеш на пълна версия горе дясно отиваш на иконата с абревиатурата на ника, отваряш я и даваш настройки на профила.

По-надолу има подпис и поле за писане.

# 243
Като отворя линк в мобилната версия, пробвах от два телефона, не ме връща обратно в темата, а ми излиза началната  страница на форума. А темата като прочетена.
Само аз ли имам такъв проблем?

# 244
  • оттам, откъдето започва България
И при мен е така, може би от седмица. Neutral Face

# 245
  • софия
Продължава да има проблем и да не се отразява корекция в пост с "бърза редакция".
Brave 1.83.109 (Official Build) (64-bit) Chromium: 141.0.7390.55

# 246
Преместих си питането в правилната тема. Не я бях видяла, извинявам се.
Скрит текст:
Потребител eli.t ми пише и очаква отговор, но е запълнила лимита на кутията си. Бихте ли ѝ писали. Благодаря!
"Съобщението не може да бъде изпратено. 'eli.t' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения."

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:58 от petiaivanov

# 247
  • Телиш/Плевен
Възможно ли е да се добави кошче, в което да отиват изтритите лични съобщения? Или поне бутоните за отговор, цитиране и изтриване в мобилната версия да са в същия ред, както в пълната? Това, че в мобилната версия на първо място е бутонът за изтриване, вместо за отговор, води до объркване и неволно изтриване на съобщения...

# 248
# 249
  • София
Извинявам се, но ще попитам отново за лимита относно размера на изображенията, които се допускат от системата.
Възможно ли е от 5 мб. да се увеличат на 10 мб.
Разбира се ако сървъра позволява. Или ако може да е позволено само за GIF файлове, не за класическите снимки, но това не знам дали чисто технически е възможно.

# 250
  • в сърцето на един мъж...
Извинете, но защо е изтрита темата - Коледни и новогодишни идеи и декорации 2025/2026? Винаги сме я пускали по-рано и сме събирали коледни идеи предварително. Да не говорим, че доста хора писахме и има в нея поне две страници вече обсъждане.

# 251
Извинете, но защо е изтрита темата - Коледни и новогодишни идеи и декорации 2025/2026? Винаги сме я пускали по-рано и сме събирали коледни идеи предварително. Да не говорим, че доста хора писахме и има в нея поне две страници вече обсъждане.
Авторката пожела изтриване.
Пуснете нова.

# 252
Авторката пожела изтриване.
Пуснете нова.
Това е противоречение. Многократно модераторите и администраторите са казвали, че теми НЕ се изтриват по молба на авторът ѝ, че темите не са собственост на пусналият ѝ я и такива евентуално се заключват, когато са свързани лично с автора.

Защо в този случай се допуска изключение предвид безобидния и добронамерен тон на темата?

# 253
  • Sofia
В случая не се касае за единична, а за периодична тема и доколкото разбирам не е борба за авторство, а несъгласуване между автора на старата тема и потребителката стартирала новата.
Явно са постигнали съгласие, новата тема е премахната, няколкото публикации от нея са преместени в старата и периодиката може да продължи.

# 254
Този профил
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=786980
Едно и също, много пъти.

Общи условия

Активация на акаунт