Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 623
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
  • Deutschland
И аз получих съобщение с молба за помощ от майка с три деца.

# 331

Проверете този профил.
На ЛС пуска съобщение че иска пари и дрехи...мнотодетна майка.

# 332
  • Deutschland
Същата е. От мен иска пари да си плати водата. Дрехи не е искала.

# 333
Към кого да се обърна за отговор на въпроса: Защо всяко мое мнение в темата Спойлери от риалити предавания от снощи насам се трие?
 Толкова съм погнусена от цензурата във форума, че не ми се пише и ред по темата, но правя един последен опит “да си потърся правата”…

# 334
Три поста от вчера - в първия няма спойлери и реалити форматът, който коментирате, е наречен "помия", следващите два са оплакване, че е изтрит първият.

# 335
Моля за заключване на тази тема - Декемврийски бебета тема 2 https://m.bg-mamma.com/?topic=1767480. Имаме нова.

# 336
  • София
Относно заключването на теми:
Моля да заключите тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1819549
Пуснали сме нова тема, но Бубанка е забранила лични съобщения и не мога да информирам.
Моля, за подобни действия, използвайте функцията "Информирай модератор".
Обработва се значително по-бързо и не зависи от модератора или администратора, който го извърши.

# 337
Темата за "Игри на Волята"

Здравейте. Като редовен Ваш и дългогодишен потребител забелязвам, че в темата за обсъждане на предаването, качване на снимки и прочие е дискредитирана.

Постоянно се трият мнения и снимки, които са свързани с предаването и по никакъв начин не обиждат нито един потребител и не нарушават правилата на форума.

Лично аз го считам за дискриминация. Не може в темата за "Ергенът:Любов в рая" да е пълно с гадости и там нищо да не се трие, а нашата темичка, заради това, че не харесваме даден участник в предаването да бъде постоянно на прицел, само защото двама-трима потребители не харесват нашата критика към него, а харесваме друг участник.

Просто не е справедливо.

Моля за Вашето компетентно мнение и помощ как да се справим с това, защото комуникацията в хубавата ни темичка става много трудна и безмислена.

# 338
Днес от следобяд мобилната версия на сайта непрестранно минава от m.bg-mamma към m.bg-mamma.com и обратно през 1-2 рефрешвания или като се отвори отделна тема. Изключително неприятно.

# 339
Когато избера от известията с нови отговори само за секунда ми показва първия непрочетен, след което ме праща на последния в дискусията и трябва да се връщам назад, за да търся, докъде съм чела.
Мобилна версия, Chrome 142.0.7444.171, Android 16; SM-S936B Build/BP2A.250605.031.A3

# 340
  • София
И аз имах големи проблеми с Бг мама през телефона.
На Андроид съм и използвам Хром.

# 341
Днес от следобяд мобилната версия на сайта непрестранно минава от m.bg-mamma към m.bg-mamma.com и обратно през 1-2 рефрешвания или като се отвори отделна тема. Изключително неприятно.

В момента е така при мен.
Какво е това чудо?
Моля, оправете го!

# 342
И при мен, много дразнещо.

# 343
Ето скрийншот

Премигва. Подскача. Без очи останах.
Какъв е тоя спароу?

# 344
И аз за същото, само че при мен сякаш не подскача или примигва между двете, а упорито отива на спароу. Пробвах да въведа адреса m.bg-mamma,  но пак зарежда другото. Проблемът ми всъщност е изгледът, бутонът с известията е другаде и въобще не мога да свикна.

Скрит текст:

Подозирам, че не е бъг, а нещо тестово или рекламно не знам, дано греша.

Общи условия

Активация на акаунт