Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 877
  • 420
  •   1
Отговори
# 360
От месеци е, няколко пъти се оплаках. Имаше много кратък период, в който се беше оправило и после отново.

# 361
Мен все още ме изхвърля от профила и се налага всеки път да влизам наново.
А пробва ли с друг браузър, за да провериш дали е от него?

# 362
Не, ползвам само този. Ако трябва да влизам от отделен браузър ще пропусна😀

# 363
Не, ползвам само този. Ако трябва да влизам от отделен браузър ще пропусна😀
Идеята е да пробваш, а не да го сменяш за постоянно. Така можеш сама да се убедиш, че проблемът е от твоя страна, а не в сайта.

# 364
И аз имам проблемът на Азара.
За един ден се беше оправило  и сега за да прочета тема докрай избягвам да отварям линкове на моб. версия.

# 365
  • София
Има ли някакъв шанс да спрете този трол веднъж и завинаги – https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=747236

И ако може да погледнете тези две регистрации:
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=787629
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=788966

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 13:39 от milenaka

# 366
Само аз ли имам проблем с CloudFlare...постояно ми иска да потвърждавам, че съм човек?
От моб.версия, хром. И на мобилен нет, и на домашен.
Подозирам че е при мен нещо.
Смених браузра и май е ок сега...
Иначе на хром това излиза постоянно ?

# 367
Аз като бях съвсем нова в сайта, не знаех, че не бива да пиша вече относно създадени теми отпреди. Но аз откъде да зная, че тази тема е отворена. Например в една тема има хиляди коментари и ми е трудно да намеря точния коментар. Щяло да е по-добре ако можем да отворим нови теми, въпреки, че преди 10 години някой е написал, да опресним.
А и щяло да е много по-добре, ако на новите членове на платформата е изяснено с главни букви, че не трябва да напишат за тема, която вече е създадена, и че трябва чак да намерят старата тема, чак оттам да напишат в коментарите и да чакат нов отговор.
За новите това е сложно, не може човек да се ориентира лесно. А и старите участници в сайта много нападат като грешиш.

# 368
  • Буркина Фасо
Аз като бях съвсем нова в сайта, не знаех, че не бива да пиша вече относно създадени теми отпреди. Но аз откъде да зная, че тази тема е отворена.
ако темата е затворена/заключена  няма да имаш възможност да пишеш.

Например в една тема има хиляди коментари и ми е трудно да намеря точния коментар. Щяло да е по-добре ако можем да отворим нови теми, въпреки, че преди 10 години някой е написал, да опресним.
може да пишеш в старата тема и така тя ще се възобнови. ако има нередности модератор/администратор ще даде инстрикции.

А и щяло да е много по-добре, ако на новите членове на платформата е изяснено с главни букви, че не трябва да напишат за тема, която вече е създадена, и че трябва чак да намерят старата тема, чак оттам да напишат в коментарите и да чакат нов отговор.
За новите това е сложно, не може човек да се ориентира лесно. А и старите участници в сайта много нападат като грешиш.
нищо не пречи да пуснеш нова тема ако спазваш следното:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497456#msg37497456

# 369
Аз като бях съвсем нова в сайта, не знаех, че не бива да пиша вече относно създадени теми отпреди. Но аз откъде да зная, че тази тема е отворена.
ако темата е затворена/заключена  няма да имаш възможност да пишеш.

Например в една тема има хиляди коментари и ми е трудно да намеря точния коментар. Щяло да е по-добре ако можем да отворим нови теми, въпреки, че преди 10 години някой е написал, да опресним.
може да пишеш в старата тема и така тя ще се възобнови. ако има нередности модератор/администратор ще даде инстрикции.

нищо не пречи да пуснеш нова тема ако спазваш следното:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1068343.msg37497456#msg37497456
Благодаря за коментара, но като пишем в старите теми не набира толкова популярност, обаче като създадем нова тема, мисля, че набира популярност повече. Идеята е  не да ми е популярна темата, а да бъдем информирани повече, нали колкото повече хора виждат, толкова повече мнения четем.
И като ни се заключи темата не сме уведомени, че темата е заключена поради някаква причина. А след като цъкам темата си виждам катинара и се натъжавам.
Благодаря за инструкциите, вече съм информирана повече.

# 370
  • SF
Цитат
🎁Абонирайте се за темата, защото тук ще публикуваме подсказки къде се намират подаръците.

Това означава да натисна бутона "Следи" или има друг начин да се "абонирам" за тема?

# 371
Може ли админ да ми отговори на какво евентуално се дължи долуописания проблем?
Само с бгмама го имам този проблем. На абсолютно всяко цъкане е.
С други страници и сайтове няма проблем.

Само аз ли имам проблем с CloudFlare...постояно ми иска да потвърждавам, че съм човек?
От моб.версия, хром. И на мобилен нет, и на домашен.
Подозирам че е при мен нещо....но пък е сомо с бгмамата.
Смених браузра и май е ок сега...
Иначе на хром това излиза постоянно ?

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:17 от teta75

# 372
  • София
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=789026;sa=showPosts
Не го зная какъв е, но е налазил темите за апарати за измерване на кръвно налягане с един и същи чаршаф.

# 373
  • София
Моля един път завинаги да оправите този проблем да не може да се пуска мнение, защото системата го отчита за последно в темата, а то не е. Това е толкова стар бъг и все още го има. И в момента го има.

# 374
Бих искала да разбера ако е възможно поради каква причина е модерирано мнението ми в Кралската тема? Не смятам, че съм написала нещо обидно, говорила съм само за кралски тоалети. Какво налага модерирането на мнение, в което няма никакви препратки към мнение на друг участник в темата, няма обиди и нападки.

Премахната е частта, с която отговаряте на изтрит пост. Частта с коментара Ви за кралските тоалети не е модерирана и може да бъде намерена в темата и в профила Ви.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:12 от Moderator1

Общи условия

Активация на акаунт