НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 3 815
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
Млади са още, не знаят...

# 16
Оооо, когато наборът го заряа първата голяма любов така невярващо ме гледаше като му говорех, е ще има още други момичета. Че всъщност точно тогава е времето да се разделят, да си изстрадат влюбванията и разделите. Кълнеше се,че е единствена, най-най-най.
   Сега е щастлив и в хармония с приятелката си, много по-спокоен и пораснал. Че онази другата му правеше нервите на пружина.

# 17
  • София
Слънце, гуш Hug Heart
Успех с квартирата, другото ще се нареди!
Благодаря за темата!
Още един изпит има тази седмица наборът и после пак септември Ill Аз се опитвам да влеза в хармония със себе си, че нещо я губя напоследък. Но така, де, първата стъпка към решаването на един проблем е осъзнаването му. Пък и има едно универсално лекарство за преуморени и безпътни - викат му чаша розе на морския бряг, ама...да видим кога ще подхвана лечението Sunglasses

# 18
  • София
При нас гаЖета няма, така че
проблемът раздяла автоматически отпада. Сигурно чака някоя неродена мома, която да му уйдиса на щуротиите. Днес сесията официално приключи. Чакат се резултати от два изпита, иначе есенната предстои.😂. Мандаринке, аз започвам терапията с бЕло на морския бряг след броени дни:).
Сестра му отиде на Созопол със съученици да посрещат Джулай морнинг. Но изгрев така и не видели, защото било облачно. Поне парти-частта е минала прилично, че се притеснявах доста.
Слънце, споко! И на вашата улица слънце ще изгрее и ще си гушнеш момчето скоро! Важното е, че следването му върви и се оправя повече от добре с живота. То пък не  винаги първото или второто гадже стават официални 1/2-ки. Сега им е времето да живеят, да трупат опит (и сладък и горчив) и да се учат от грешките си.

# 19
Мандаринке, лечението не трябва да се отлага във времето, за да не се задълбочи проблема Simple Smile

# 20
Мандаринке, лечението не трябва да се отлага във времето, за да не се задълбочи проблема Simple Smile
    Това е казано на място.Подписвам се под това мнение.

# 21
  • София
Като се насъберат няколко гадни неща е трудно. Слънчева, успех с търсенето на квартира! По моето скромно мнение в чужбината в крайна сметка всички намериха къде да живеят.
И ние още сме далече от гаджетата Sad

# 22
Слънчева, ще се наредят нещата, за съжаление има и такива неприятни периоди, но отминават. Наистина, дано да си намери квартира по-бързо, та да му се махне тоя дерт от главата.
А за гаджетата - ужасна, но неизбежна, работа. Мойта щерка е още с първото си гадже и ми се свива сърцето, като си помисля, че ще се разделят и как ще го преживее, ама и това е напълно възможно.

Иначе дълбоко неподготвената ми щерка, която вчера не знаеше нищо по въпроса, днес си взела изпита с похвала и пожелания за успех в живота от изпитващия Joy Отглеждам си драма куин, това е положението Joy

# 23
  • София
Слънце, ще се наредят нещата.

Скиорче, още една такава мома се търси.

Това с разделите по изпитно време и аз съм го преживявала - виновата аз + провален изпит за мен, виновникът още е до мен. Години по-късно съдбата се пошегува и ни събра с онова момче в един блок, на един и същи етаж,... голяма била София Joy
Скрит текст:
отишли сме да покажем новата къща на децата, излизаме, мъж ми нещо се забави, обръщам се да видя какво става, а той говори с някакъв мъж. Поздравихме се. Децата любопитстват после:
- Кой беше това?:
- На майка ви ...- не успя да довърши
- На баща ви колега от университета.

Аз усещам умората и с нетърпение чакам отпуската, която ще е след 1+ месец.
Трябва да подхващам сериозно КСК на девойката за догодина - колкото по-чета, по-голяма каша ми става, таткото и той ми "помага" - "страх ме е да погледна учебните планове, че сигурно ще се ужася" а всъщност той е човека, който най-добре може да оцени какво точно да е, предвид влиянието на ИИ. Иначе тя ще продължи да се бори с НЕ и лятото, че предстои заветния изпит, тези дни и старт на кормуване - и нищо чудно да срещне там девойката на Sunny Bunny, ще трябва да повтори листовките, които на косъм и се разминаха (голяма драма беше), но много бързаше, а училището в края хич не бе лежерно.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 16:09 от Desem

# 24
С едно от момчетата с което се разделихме в унито сме в много приятелски отношения ,всяко лято си идва ,виждаме се винаги  , децата ми го познават и така му викат на мама бившето гадже Simple Smile Не съм крила такива дребни житейски  неща от тях,почти всичко им казвам за да ги подготвя за разделите и провалите  ...неприятни са ,но се случват.Миналата година дъщеря ми преживя кошмарен период  -чустваше се ,че се е провалила с унито,гаджето и с когото живееха заедно я заряза ,но беше подготвена,че тези неща се случват-работи,учи ,кандидатства , приеха я по-хубава специалност ,има страхотно гадже сега(много по -як е от предния)взе си всички изпити и така...
Но е много гадно да знаеш,че детето ти страда ...Sad  Горе главата ,сили и кураж ,вярвам,че всичко е за по- добро ! Успех и с квартирата!

# 25
  • Варна
Дъщеря ми все така казва : Всичко се нарежда накрая, както е най-добре за теб.
Слънце, и това ще мине, ама нали сме майки...
Mosquita, поздравления!
Санчо, бързах да се разпиша първа и забравих да благодаря! Кога е физиологията?

# 26
  • София
Другата седмица. Стиснете по едно палче, че е тежък и този изпит, пък и е важен.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 18:40 от sanaka

# 27
  • Варна
Всички палци ще стискам, макар че съм сигурна, че тя всичко ще си знае.

# 28
Е как няма?!От сега стискам! На всички,които все още имат изпити!

# 29
  • София
Стиснете едни палци и пратете малко положителна енергия за инженерката утре, че й предстои една операция.

Общи условия

Активация на акаунт