НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 3 815
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Стискам силно и вярвам, че всичко ще е наред!

# 31
  • София
Стискаме! Всичко ще е наред.

# 32
  • София
Стискаме, Bibi! Леко и успешно да мине и замине всичко и да си изкара прекрасна ваканция девойката!🍀🍀🍀

# 33
  • София
Ще се молим за най-добро разрешаване на всички ситуации за нашите набори - в здраве, в бит, в учене и в любов Hands PrayHands PrayHands PrayHands Pray
Биби - всичко да мине най-добре, най-бързо и безболезнено за аеромацката!
Слънце - да намери скоро подслон, да е взел изпита и да е щастливо сърцето!
Санака - шестица с лекота за бъдещата докторка!
Ако някой пропускам в очакването му - всяка беда да го пропусне!
Силата и късметът да е с Вас!

# 34
Стиснати и от мен!

# 35
Стискам палци и аз!

# 36
Похвалвам се с пълна къща!
Bibi, всичко ще мине добре, боец ти е момичето. Силно стискам палчета и пращам положителни мисли и за нея и за малката Санака и малкото Слънце. Убедена съм, че това помага.

# 37
  • В светлината на слънцето
Много силно стиснати палци на всички в нужда: на bibi на момичето да мине леко и успешно (стискам палци и на краката), на sanaka девойката да се справи чудесно (в което не се и съмнявам), на Слънчо наборът да намери къщичка, нова любов и да успее с изпита (три пъти късмет)!

# 38
Стискам палци и дано всичко е наред! 💕 Успех и на останалите с изпити!

# 39
Стиснати палци и от мен!

# 40
  • Пловдив
И аз се нареждам с положителна енергия за нашите наборчетата! Чакаме добри новини.

# 41
  • София
Ех, че мило ми стана от толкова много подкрепа! Мисля, че сме най-страхотната група!

# 42
И на мен сте ми Многооо ценни..Радвам се, че съм част от тази група❤️❤️❤️❤️❤️Енергията е невероятна!

# 43
  • София
Благодаря!
Мина операцията. Падна с колелото в Делфт на 14.06 за да избегне сблъсък с друг колоездач. Праща снимки тук на кинезитерапевт, слага лед, стегнат бинт, арника и т.н. Не беше много подут, уж не я болял. Ходи си на изпити, даже карала колело. В събота като й видях пръстите синьо-лилави и изтрещях. Та в понеделник ортопед, снимки. Счупила си е външната кост над глезена, ама по диагонал и тръгнало да зараства накриво. Д-ра се учуди как въобще стъпва. Та днес с бормашината - пиронЬе, пластина… Умряха ми още нервни клетки. Сега я боли яко, ама ги вика през 20 мин да й дават обезболяващи. Дано всичко е наред! Cry

# 44
bibi, бързо да минава. Щом вече си е тук, всичко ще е под контрол и ще мине

Общи условия

Активация на акаунт