НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 20 992
  • 272
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хайде и от мен, ЧНГ и честито евро:))).
Живи и здрави, а на децата смелост, дръзновение, разбирателство и много споделени успехи и радости с близките и обичните! И да не забравя - всички изпити да са взети и късмет!🍀❤

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 23:40 от Skiorche

# 271
  • София
За много години, наборска общност! Да е мирна, здрава, благодатна 2026г.! Наборите да са много здрави и да се развиват много добре във всичко, да са добри хора, да им върви в учение, любов, приятелства, работа, мечти, пътешествия, култура, спорт, абе навсякъде и хармонично! А ние да им се радваме и поне една среща тая година да направим!
Наборът още два дни си е тук. Той е много проевропейски настроен, непрекъснато ме агитира да купувам неща, които са произведени тук или в Европа, включително и телефони, приложения и какво ли не, което не винаги е лесно Smile Искрено се надявам евроскептиците да бъркат и да се случат прогнозите на еврооптимистите. Речта на управителя на БНБ, ако сте я видяли, е силна, идеализирана в известна степен, но имаме нужда от повдигане на духа.
 Вчера бях на новогодишния концерт в НДК, много хубав, пожелавам на всички Ви и на себе си да живеем 2026г. така, както свириха музикантите под палката на Емил Табаков, стегнато, организирано и красиво, с душа и стил!

# 272
  • София
Да е честита Новата 2026 ! Да ни е честито ЕВРОТО! Честито Богоявление! Честит Иванов ден!
С едно писане ще честитя всички празници Wink
Присъединивям се към хубавите пожелания - да се сбъднат!
Да е здраве, любов, мир, благоденствие, мечти, пътешествия, успехи и нови срещи!
Радвам се, че сте имали гости, че сигурно вече си тръгват!
Аз бях щастлива с почивка, с деца, с внучка, с майка, със сватове, с кандидат-сватове, с приятели, със сняг, с хубаво хапване, с още по-хубаво пийване ... Изобщо, пълна програма!

Общи условия

Активация на акаунт