НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 3 304
  • 67
  •   3
Отговори
# 45
  • София
Биби, бързо да се оправя девойката!

# 46
  • Варна
Бързо възстановяване и от мен!

# 47
Биби, бързо да й мине болката и да се възстанови!

# 48
  • В светлината на слънцето
bibi, олеее, от нищо нещо е станало. Много бързо да минава и повече да не й се случват такива неща! Гуш! Heart

# 49
Бързо да се възстанови детето! Стискам палци!

# 50
  • София
Bibi, стискам палци бързо да се възстанови! ❤️
Тези колелета се оказаха големи камикадзета в Холандия. Моето като падна, поне беше само с козметични последици, въпреки че изглеждаха страшно...

# 51
  • София
Биби, бързо да се оправи щерка ти!
И моята пада миналата година, или по-скоро се сблъска, защото не избегнала другия колоездач. А той колоездачът- мъж с бебе бил. После дълго време ги мисли да не би да е получило детето сътресение някакво. За щастие тя и всички били ок- мъжът с бебето не й се ядосал, нито пострадали. Само на нейното колело, предната капла беше на осморка. Как й се размина тогава, направо на косъм.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 22:31 от Peruanka

# 52
  • София
Абе, къде ги изпратихте тези деца да се пребиват с колела по път и над път! Frowning1

# 53
Ох, колело...
Нямах против, докато ей сега точно преди десетина минути ми вика отивам до Пловдив... С колелото
Bibi, да минава бързо!

# 54
  • София
Абе, къде ги изпратихте тези деца да се пребиват с колела по път и над път! Frowning1
Що бе, ние и тук си се пребиваме много успешно даже. 😆
Bibi, бавничко ще е възстановяването, ама ще изтърпи някак. Важното е накрая всичко да си е в оригиналния вид! Представям си колко ти е притеснено, ама ще стискаш зъби! Нали знаеш, че там, където е счупена костта, после става много по-здрава. Ще мине и ще го забрави. Прегръдки!

# 55
  • София
Слънчевата, не мога да ти пратя лично. От нидерландската тема:
https://www.brabantwonen.nl/nieuwbouw/studentenwoningen-onderwijsboulevard

# 56
  • София
И аз да се появя в темата с прясно инфо. Мога да се похваля с успешно завършил второкурсник. Ей, голям зор беше. Слава богу, пребори се студентът.
При нас нищо ново. Бях за почти три седмици до София. Дори си мислих, дали да не ви предложа по ранна дата за среща,че и аз да се присъединя, но като четох, колко трудно беше с датите и се отказах. После направих един уикенд с дъщеря ми, двете самички в Дъблин. Да ви призная това си ми беше истинската ваканция. Все едно бях с най-добрата си приятелка. Тя ме заведе, купи билети, хотели, посещения. Надявам се, да го направим пак. Пораснаха децата и взеха да ни водят те.
Миналата седмица тука беше голяма жега. Като прибавя и усещанията от възрастта, беше зле. Доста по-горещо е това лято в Париж. Свършиха вентилаторите в града. 🤣

# 57
Биби, мила..Да се оправя детето.И от мен много положителна енергия към вас.Леле..леле къде ги изпратихме тези деца, права си Sanaka...

# 58
  • София
... Бях за почти три седмици до София. Дори си мислих, дали да не ви предложа по ранна дата за среща,че и аз да се присъединя, ...
Е, браво! Трудно се организира, когато има много възможности. Ако беше казала - тук съм тая седмица, да видиш колко бързо се организират нещата.
А Ицо още го мисля, как устиска да си седи сам в хотелската стая, вместо да дойде на по бира.
Наборът успешно взел днес последния изпит и обяви начало на ваканцията. Въпреки че, много било гадно да имаш и септемврийска сесия. А, стига, бе!
Биби, как е девойката, отболява ли вече малко по малко?
Успешно довършване на сесията на останалите последни мохикани, дето още се пържат на изпитния огън! Да се похвалите, като приключите Tropical Drink

# 59
  • София
Следващият път няма да се откажа, пък може и да ви видя най-накрая.
Успех на неприключилите и бързо възстановяване на инженерката на Биби. Ей, сно пъти ме поправи коректорът. Биби беше Били, добре че ги видях овреме.

Общи условия

Активация на акаунт