НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 22 528
  • 303
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Боже, колко хубава новина Hug! Честито на цялото семейство, да е жив и здрав младежът и много да ви радва!

# 286
  • София
Да е много здрав, умен и щастлив малък Санчо! Честита радост и Наздраве!

# 287
  • Варна
Честито първо внуче, Санака! Да е здрав, с късмет и много обичан!

# 288
Честита радост,Санака! Да расте здрав и с късмет!  Бързо възстановяване на мама и прегръдки на баба!

# 289
  • София
Честито внуче на най-готината и млада баба!
Да е здравичко, да спи когато трябва, а през останалото време да щурее и изпълва сърцата ви с щастие и обич безкрай!
Честито и на леля - наборка и на младия вуйчо;)! 🤗

# 290
Честита радост, Санчо! Добре дошла в клуба ! Да расте здрав и обичан младежът, да папка и спинка!

# 291
  • София
Честито внуче, Санака! Да е живо, здраво и щастливо! Да расте за радост на цялата фамилия! Стягай се, бабче, че емоциите са неописуеми!

# 292
  • София
Честито, Санака.
Здрав и палав да е малкия. Бързо възстановяване на мама.

# 293
Честита да си, Санака! Пожелавам ти прекрасни моменти с малкия бебок! Да сте живи, здрави и много щастливи и ти и бебчо, и мама!

# 294
  • София
Ох, много е готино да си баба! След 15 години пак гушкам и мириша бебе. Heart Много е сладък малкият пух! Ходих след изписването да правим първа баня, да показвам масажи, оригване и т.н. Вчера пак ходих да се къпем, че като са го къпали сами, опищял света. Оказа се, че май в паниката са го къпали с твърде студена вода. Joy При мен си трае и се кефи. Мама пише през час с въпроси и отчети, праща наакани памперси да видя дали цветът е добре и така. Joy Но си се справят младите родители. Бебето е спокойно и спящо, само привечер има малко колики.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:24 от sanaka

# 295
  • тук-там
Каква хубава емоция, Санака! Сега се замислих, че съм забравила повечето грижи около бебето. Ти си пушка!

# 296
Санака, честита радост, страхотно е когато има бебе в къщата!

# 297
  • София
Каква хубава емоция, Санака! Сега се замислих, че съм забравила повечето грижи около бебето. Ти си пушка!
И аз така си мислех, обаче не се забравя. Като подхванеш бебето и веднага ти идват спомените.

# 298
Мила Санака, много си мечтая и аз да ги правя всички тези неща.Толкова хубаво ми изглежда❤️

# 299
  • София
Санака, наслаждавай се на тези прекрасни моменти с малкия пух! Връзката баба и внуче е винаги специална!😊
Аз съм на друга вълна -
Скрит текст:
първо гаЖе на малкото гардже и съм затънала до ушите, волю-неволю,  в романтика, съчетана с доста притеснение 😂. То са срещи, изпращане, разходки, картички, купони, ски! и возене с кола с книжка от “онзи ден”.  А и тя кара шоф. курсове в момента. 😅 Естествено, само на брат си го е презентирала на неутрална територия, но и той мълчи като партизанин на разпит:)))
Иначе наборът е залегнал над учебниците вече. Успя да освободи някакви изпити с оценки от колоквиумите и курсови работи и се надявам да му е по-лека тази сесия. Но при него изненади винаги има;).

Общи условия

Активация на акаунт