Всичко за дамските чанти – 5

• 34 646
  • 415
  •   2
Отговори
# 360
Честита, голяма красавица е Simple Smile

# 361
Elle, разкошна е! Със здраве!

# 362
Честита Elleme!
Много е красива!

Голям почитател на марката съм, моите хора ме изненадаха с едно мини за РД преди няколко години и така научих за тях

# 363
  • София
Тази чанта е божествена! Със здраве да си я носиш!

# 364
Прекрасна чанта! Честита!❤🌹

# 365
  • София
Благодаря ви Relaxed

И пак се включвам с нова покупка, която не очаквах толкова скоро (трябваше да я изпратят в края на месеца)

С тази чанта всичките ми Polene-ски мечти към момента са удовлетворени Relaxed

Всъщност Beri е именно първата чанта на марката, която видях и заради която въобще разбрах за Polene. Конкретно при Onda Cognac много харесвам цвета (на живо кафявото е много по-наситено), както и възможността за махане на дългата дръжка.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 20:43 от Elle-même

# 366
  • HH
Сподели дали е удобна след време. Също много ми допада, но ме притеснява че ще ми е сложно постоянното отваряне и затваряне.
Чантата е разкошна!

# 367
Цветът е прелест! Честито, с много радост да я носиш!❤

# 368
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много е хубава - цвят, плетка...Честито!

# 369
Благодаря ви Relaxed

И пак се включвам с нова покупка, която не очаквах толкова скоро (трябваше да я изпратят в края на месеца)

С тази чанта всичките ми Polene-ски мечти към момента са удовлетворени Relaxed

Всъщност Beri е именно първата чанта на марката, която видях и заради която въобще разбрах за Polene. Конкретно при Onda Cognac много харесвам цвета (на живо кафявото е много по-наситено), както и възможността за махане на дългата презрамка.

Уникална е, наистина! Да си я носиш с голям кеф, със сигурност ще събереш всички погледи Simple Smile

# 370
Честита чанта!
Много е красива.

Видях, пипнах и сложих малката Mokki, много е красива, практична за отваряне/затваряне, има пространство.

# 371
  • София
Малката Mokki ми е много любима и наистина побира учудващо много за размера си.
Аз я имам в цвят Camel и честно казано на живо цветът не е такъв, какъвто го очаквах (според снимките в сайта). Кафявото е доста по-светло, бледо. Ужасно много харесвам варианта в цвят Sea Foam, както и новата версия в абсолютно черно.

# 372
Elle-même, последните ти две чанти са такива красоти! 😍
Никога не съм се заглеждала по Beri, но тази плетка определено “отваря” модела и грабва окото!

Al, в какъв цвят беше Mokki Mini-то, което си гледала? И стори ли ти се обемна, ако си я пробвала crossbody? Мисля нея да си подаря за рождения ден през декември, но се чудя между taupe и all black, която пуснаха наскоро.

# 373
Taupe.
Разкошен цвят е, като съчетаемост направо е в десятката, но аз клоня към Ebony, със светлия шев ми взима сърцето.
Минито е ок като обем, и на кросбоди я сложих, а другата мисля ще дойде голяма за мен.
Изработката е перфектна.

До края на ноември имам време да мисля какво ще слагам под елхата 🙂
сега само гледам и местя позициите в уишлиста

# 374
Бях решила следващата ми чанта да е taupe или симпатичен нюанс на сивото, обаче чисто черната мини Mokki много ми харесва. Единствено ме притеснява как ще я съчетавам в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт