Всичко за дамските чанти – 5

• 34 855
  • 420
  •   3
Отговори
# 345
Аз имам обувки, приятелките ми чанти, не са мръднали.

# 346
Bonjour, имам такава червена, но по-голямата версия Blush много ми харесва, жалко, че кожата е доста твърда и не мога да я тъпча, за да я нося по-често.

Тази не е минито, нормалната големина е. BlushДействително е по-твърда от капитонораните, но от тях бях виждала в един магазин вече захабяване леко на мострен модел на ръбчетата, затова се спрях на твърда. Някак успявам да събера всичко, защото при мен тази е “голяма” на фона на какви миниатюри имам Grinning
Ама пък капитонораните колко са мекички Heart Eyes

Алекса, много благодаря за отзивите за Aigner Heart

# 347
Anzy, аз  обичам да ходя  в Парндорф и има няма през месец съм там в последните 17 години. Асортиментът там включва и стари колекции, и продукти, произдведени специално за аутлети. Стоя зад мнението си.
Картодържателче не съм си купувала никога обаче Simple Smile
Това го чувам за първи път! Винаги съм мислела, че в аутлетите са изостанали стари колекции.

# 348
Въобще не вярвам на такова нещо аз.

# 349
Доколкото знам в тези големи аутлети, световните лукс марки, имат отделни колекции, не знаех, че и премиум такивата имат, но има логика.
Примерно Гучи имат допълнителна щампа вътре в чантата, с която обозначават чанта за аутлетите, тяхното качество не е същото като в “редовните” магазини.

# 350
На Гучи конкретно имам колан и портмоне от Ла рока в Барселона, не виждам щампа аутлет, или е само за чантите?

# 351
  • София
Потвърждавам написаното от bombolino. Имам възможност да посещавам от няколко години редовно аутлети и нещата, които се продават там в по-голямата си част, са колекции, изработени специално за аутлет магазините. Например, в различни платформи у нас може да намерите чанти Фурла, които въобще ги няма в онлайн магазина на марката, които се шият в БГ. Преобладаващо това са продукти за аутлети, те са по-семпли като изработка и качество на кожата, мога да предположа и другите аксесоари/детайли, както и обработката на шевовете. Същото е и за марки като Aigner, Coccinelle, Coach, Michael Kors, Kate Spade и други. При високият клас марки Гучи, Прада, Версаче и т.н. е същото - моделите и качеството са различни от предлаганото в бутиците. Може да намерите нещо от стара колекция, продавано в бутик, но то със сигурност е модел на минимум 3 години.
Чанта от европейските аутлети досега не съм си купила, защото нищо там не може да грабне.

Допълвам: благодаря, bambolino, че написа и за bestsecret, а се чудех защо никога нищо не си харесах.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 11:35 от veka

# 352
Бомболино е права, марките шият отделни линии за аутлети и дискаунтъри, качеството е различно.
Това си е цял един отделен пазарен сегмент.

# 353
Наистина зависи кой аутлет и кой бранд, не е това правилото и в Европа е по-скоро изключение. Работих като финансист в ритейл сектора години наред за няколко консорциума и 2-3ма дизайнера. В Европа не е супер рентабилно за тях да сключват договори за отделни линии и в лукс сектора е по-скоро изключение относно дискаунтъри. В едноименен аутлет и сампъл разпродажби е различно.

# 354
На Гучи конкретно имам колан и портмоне от Ла рока в Барселона, не виждам щампа аутлет, или е само за чантите?

За чантите съм гледала, че имат. За другите стоки не съм се интересувала.

# 355
Една сладурка от Бершка, но цената на обяд с вино.

# 356
Много е сладка, Денси…и този цвят как го обичам за есен Heart Eyes

# 357
Много сладко чантЕ Yum

# 358
  • София
Идвам да ви се похваля с новото попълнение в колекцията ми: Elleme Boomerang Woven Leather.

На живо е много красива, прекрасно качество, а и нямам нищо подобно сред останалите ми чанти. Единственото ми оплакване е, че се забавиха с изпращането.

# 359
  • на Мелмак
Много, много хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт