Всичко за дамските чанти – 5

• 34 922
  • 420
  •   2
Отговори
# 330
И доволна от Фурла, последните  18 месеца имам купени три чанти и едно портмоне. Правят добри намаления.Купувам директно от сайта на марката. Никакъв проблем, сменям всеки ден. С едната ме валя такъв дъжд, че кожата беше прогизнала. Изсуших я на проветриво и сенчесто и въобще промяна не се вижда.
И сега чакам известие за липсваш цвят от разпродажбите им.

# 331
Здравейте, дами, и аз заглеждам една на Кочинеле, че имам и точки да оползотворя...някоя от вас има ли отзиви за тази? Цветът ми е много любим ежедневен, който лесно бих съчетавала.

# 332
Много е сладка.

# 333
Много е красива. Точно такива малки обичам, цветът е прекрасен и може да се съчетае с много неща във всеки сезон според мен. Нямам идея от качеството на точно този модел.

Имам 3 Кочинеле и трите засега са здрави и без поражения. Две са от доста години, едната е доста нова, дано и тя издържи. И трите са различна кожа - съвсем гладка, двете други са различно релефни. Във всички вариации са красиви Heart Eyes

# 334
Благодаря ви за мненията, поръчах я Simple Smile Това е марка, която заглеждам от години. Ще ви споделя снимки, когато пристигне.

# 335
  • София
Да споделя една красотичка на Aigner, която взех и понеже имаше налично и в сиво/това е в тъмно зелено/, поръчах и двете, за да мога да реша, кой по ми харесва.

# 336
  • на Мелмак
Аз пък си мислех, че стоките в аутлетите и подобни сайтове са изостанали стари модели, а не че се правят/шият специално за тях.
Бяхме с дъщеря ми в магазин на Калинките, никога не мога да го кажа правилно Grinning не си харесахме модел, беше аутлет.

# 337
  • Виена
Има и изостанали стари модели,но и специално производство

# 338
Моделите на Фурла,произведени за аутлети и дисконт ритейлъри като бест сикрет са с качество, различно от това на чантите,произведени за редовните им магазини.

Моделът, от чието качество съм недоволна, е купуван от фирмен магазин във Флоренция.
От аутлет в Парндорф съм взимала портмоне и картодържател, които се представиха доста по-добре. Така че за мен това е субективно твърдение.

Има ли доволни от чантите на Musette? Аз имам две и съм супер щастлива с тях.

# 339
  • Виена
Anzy, аз  обичам да ходя  в Парндорф и има няма през месец съм там в последните 17 години. Асортиментът там включва и стари колекции, и продукти, произдведени специално за аутлети. Стоя зад мнението си.
Картодържателче не съм си купувала никога обаче Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 00:15 от bombolino

# 340
Да споделя една красотичка на Aigner, която взех и понеже имаше налично и в сиво/това е в тъмно зелено/, поръчах и двете, за да мога да реша, кой по ми харесва.

Как е като качество на живо на кожата, изработката? Гледам една лилава Aigner в Best Secret, но ми е трудно да преценя.

Иначе аз се сдобих с едно червено Пинко
напоследък все към червени ме тегли.

# 341
Bonjour, имам такава червена, но по-голямата версия Blush много ми харесва, жалко, че кожата е доста твърда и не мога да я тъпча, за да я нося по-често.

# 342
  • София
Как е като качество на живо на кожата, изработката? Гледам една лилава Aigner в Best Secret, но ми е трудно да
Кожата е много хубава, не е като на Pinko капитонираните чанти, доста по твърда е, шев, елементи - безупречни. Подплатата  на тази е кадифена. Има си форма и няма да се изгуби. Мен само ме притеснява дали няма да я издера някъде, защото съм свикнала да ползвам grainy leather и много не я пазя.

# 343
  • София
Anzy, нямам чанта на Musette, но имам обувки. Любимите ми ботуши са от 2017 година и все още са здрави.

# 344
И аз имам ботуши от тях откакто бях 75 кила с прасци като на Римски пехотинец. С триста зора се тъпчех в тях + дънки, на поне 10 години са, не съм ги носила скоро, но не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт