Всичко за дамските чанти – 5

• 66 441
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Аз бих избрала №2.

# 481
NiaV - по-скоро ние ти благодарим, кога ще ни падне случай да участваме в композирането на такава чанта. Успех - ще се получи! Предполагам не случайно ограничават цветовете, за да не попадат в клопка клиентите. Вярвай в твоя вкус и усет и пиши какво си избрала.

# 482
  • София
Тези дни ме ощастливиха всички възможни куриери и доставиха очакваните чанти.

Polene много ми допаднаха, много нежни модели, изработени с усет към детайла. Mokki събира учудващо много. Numero Un Nano ми е красива като бижу, но за да мога да си слагам телефона вътре спокойно, трябва да разкопчая страничните копчета, от което формата малко страда (асиметрията на снимката е заради разкопчаваме от едната страна).

Ботега е разкош като кожа и цвят (тук често пишете, че форумът убива цветовете; имайте предвид, че на моите снимки цветовете са предварително убити от моя милост фотографа). Малко съм в ступор от концепцията им за прикрепяне на дългата дръжка - просто се притиска от структурата на ръчната дръжка, а частта от нея (дългата дръжка), която е в чантата, е вързана на възел. Не знам колко устойчиво ще е това и то не само на пренасяне на кисели млека или камъни, но и на дърпане, случайно закачане някъде, дете, уловило се за чантата на майка си и т.н. Но я запазвам, вчера даже я сефтосах с едни дънки, кецове и пуловер в екрю и беше чуден акцент на бозавата визия.

Strathberry са ми фаворит от тази серия покупки - взех си тъмно зелена и таупе. Побират доста, но са много удобни, носени  кросбоди стил (така ми е най-функционално в ежедневието, но с някои други чанти придобивам стойката на Квазимодо). Кожата е мека на допир, въпреки структурираността, цветовете са прелест. Мисля да си взема и още някоя, но обмислям цвета.
Ако имате въпроси по някой от моделите, съм насреща за отговор (въпреки че май са доста популярни във форума).

# 483
Красоти!
Strathberry-тата еднакъв размер ли са или са от двата вида Мозайки? Не мога да преценя от снимката...

# 484
  • София
Красоти!
Strathberry-тата еднакъв размер ли са или са от двата вида Мозайки? Не мога да преценя от снимката...

Да, еднакъв размер са (стандартна мозайка, не нано). Много са удобни клипчетата на сайта им, на които се вижда какво може да побере реално. Иначе размерите сами по себе си могат да подведат, особено за по-малки модели и ако самата структура на чантата не позволява максимално оползотворяване на обема.

# 485
И аз в момента съм точно с този модел в тъмно син цвят - много ми е удобна и побира неочаквано много за мен, супер е! Дори и зарядно за телефон нося, малко несесерче, Black Phantom на Килиън в мини варианта, телефон, ключодържател тип портфейл, освен основния. Heart Eyes

# 486
Честити чанти, страхотни са Heart Eyes особено полените и тази зелената... Cupid

# 487
Честити!
Много хубава колекция се оформя 😍
Strathberry са ми фаворит /от качените снимки/

# 488
Hatred, очите ми останаха в стратберитата, а Ботегата е разкошен цвят! Честити! Ух колко е прекрасно когато всичко дойде заедно!

# 489
Въпроса ми е зелената Strathberry - цвета колко е близко до този в сайта?
Гледам я на три различни екрана, страшно е красив цвета Green Heart

# 490
  • София
Въпроса ми е зелената Strathberry - цвета колко е близко до този в сайта?
Гледам я на три различни екрана, страшно е красив цвета Green Heart

Цветът е точно като на сайта - наситен и топъл. Ако хвана по-добра светлина, ще се опитам да снимам отново.

# 491
hatred Дядо Коледа е подранил! Ботегата изглежда по-хубава отколкото на сайта. За Мозайката само се притеснявам, че много ще изпъква напред ако се носи кросбоди и ще стои като кутия, затова и гледам мини варианта.

# 492
Мерси Мацка Flowers Tulip

# 493
  • София
Пускам снимка на зеленото стратбъри - малко по-реалистична за цвета + как стои кросбоди.

Моля, игнорирайте бъркотията наоколо.

# 494
Ами много хубаво ти стои и цветът е чуден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт