Всичко за дамските чанти – 5

• 66 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Леко големичка е за кросбоди, факт, но аз самата съм доста едра, така че в моя случай става.

# 496
  • София
Страхотни са чантите, със здраве и много настроение да ги носите.

# 497
Леко големичка е за кросбоди, факт, но аз самата съм доста едра, така че в моя случай става.
Чантите са прекрасни, преценката за колко сте едра не струва.

# 498
Чантите са прекрасни, преценката за колко сте едра не струва.
Grinning
Струва и още как! Има освен страхотно тяло и страхотно чувство за хумор. Най-вероятно е висока.
Аз никога не съм могла да се събера в подобен размер чанти, но ги намирам доста кокетни. Честито!

# 499
  • София
На снимката не си личи, но съм 180 см и с т. нар. кобилеста структура. Нося 41-ви номер обувки, изобщо всичко ми е голямо и малките чанти ми стоят нелепо. Иначе са ми много красиви на гледане.

# 500
На снимката не си личи, но съм 180 см и с т. нар. кобилеста структура. Нося 41-ви номер обувки, изобщо всичко ми е голямо и малките чанти ми стоят нелепо. Иначе са ми много красиви на гледане.
Сигурна бях, че си висока. Не виждам нищо кобилесто - за тази височина и пропорции супер елегантни ханш и бедра. За cross body ти е екстра чантата, за в ръка може да ти е малко малка, но чак нелепо... Кефи им се - сладурски са.

# 501
Харесвам такива кутиести чанти - отваря се лесно, виждат се нещата вътре, имат форма.
И като кросбоди са много удобни.

Добре застава чантата 🙂

# 502
Всички чанти са страхотни, наслада за очите ми! Честито!
Интересно ми е как се държат във времето чантите на Полен и на Стратбъри, едно сравнение след година ще е много полезно за мен да напишете🥰

# 503
Супер са, не знам коя ми харесва най-много. Голям фен съм на Полен, но и тези Стратберита са Heart Eyes Честити да са Ви! Confused

# 504
Скрит текст:
Еха, каква тема имало тук!
И аз в кюпа на чантоманките. Преди 12-13 години при мен всичко започна с Фурла. Гледах ги с възхищението и копнежа на бедно и гладно сомалийче (каквото си и бях, изключвайки сомалийчето). Но един ден се престраших и изгърмях едни 700-800 лв (сигурно повече от месечната ми заплата тогава) за един голям метрополис в цвят фуксия и като се почна ... Фурлите станаха сигурно 30-40, после минах на Кочинеле. Имаше по малко Ферагамо, една чанта, голяма като хамбар на YSL, Тоска блу, бърбъри... Междувременно се родиха децата и изхвърляйки чанти, обувки и парцали, за да освободя място за техните дрешки (в жилище, което е 270 кв.м., мнали), си дадох  сметка колко ненужни вещи трупам и колко много чанти не съм ги носила повече от един-два пъти. Сигурно и затова са ми запазени и реално само хамбарът на YSL, който носех на редовни начала, има дразнещи следи от употреба.
И така докато това лято не направих голяма глупост. В пристъп на умопомрачение си поръчах от ферфач един пикотин 18 в цвят rose sakura. Когато чантата пристигна, емоцията беше сходна с тази да видя наживо първото си дете - "Това е истинско бижу, ама как може да е толкова малко?". И докато детето знаех, че ще порасне, за чантата нямаше шанс. Много дълбоко разочарована останах от тия 18 см. Не че нямам и по-малки чанти, но тук големият багер за мен е липсата на дълга дръжка. В ежедневието не ми беше удобна - и в ръка, и на лакът, все ми пречеше. В едната ръка чантата, с другата - минимум едно дете плюс покупки? Или вариант две - детето в едната ръка, а в другата пикотин за 9к и плик с марули и лук? Просто не се връзва на моето ежедневие на майка, която поработва от къщи. Продадох я на една приятелка без загуба, дано на нея ѝ пасне. А аз спирам да мечтая за Ермес, само ще плакна очи във вашите покупки.
Скрит текст:
Междувременно ви изчетох и сега чакам това:

И това:

Наскоро ми пристигна ето този coach и ми е много удобен:

Хаха, сега виждам, че и гърнето на младежа е на заден фон Joy Поне стана ясно защо не съм за пикотин.
Аз също се сдобих с Coach Cassie 17, която обожавам, която по случайност беше силно намалена в немския им сайт.
Сега обмислям, да пробвам Polene, но поради наличието на много реплики, които ми вадят очите.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 09:12 от Moderator1

# 505
AirSpace, къде съм писала, че дамата не струва? Висока и с размери на модел, особено при наличие на бебе е просто повод за възхищение!
Освен това чантите стоят страхотно!

# 506
hatred,
Бих искала да допълня, че освен cross body друго естетическо приложимо предназначение на подобни геометрични твърди чанти е за официален повод:

Примерът показва само как изглежда размера и вида, а за твоите красоти ти можеш да помислиш с какви от наличните ти тоалети ще е подходящо да се комбинира.

NiaV, да, едно и също имаме предвид.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:55 от Air Space

# 507
Всички чанти са страхотни, наслада за очите ми! Честито!
Интересно ми е как се държат във времето чантите на Полен и на Стратбъри, едно сравнение след година ще е много полезно за мен да напишете🥰

Имам един модел Strathberry, който вече не се произвежда East West Mini Quilting - капитонирана напа и светъл цвят, много деликатна. Носена е 1-2 пъти месечно в рамките на година и е като нова, но все пак не ми е основната чанта за ежедневието. Взех я с голяма отстъпка от пролетната им разпродажба 2024 и сега съжалявам, че не поръчах и черната.

AirSpace Да, Кейт Мидълтън носи точно мини версията, само като top handle:

# 508
# 509
Аз да питам има ли хубава чанта до 200-300 лв? Търся ежедневна чанта,но не намирам 😣

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:43 от FBID1400338511

Общи условия

Активация на акаунт