Всичко за дамските чанти – 5

• 66 460
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
на Фурла купих 3 чанти вторник от летището в Милано. Едната подарък за РД на майка ми. Другите 2 за мен. Много са ми удобни един определен модел крос боди. Довечера ще ги снимам и покажа. На мен ми харесват и моите нямат проблем с качеството, особено като се има предвид, че грам не ги пазя.

Показвам ги, почти еднакви са като размер, отгоре са с цип, много леки, уж малки, а събират много неща:
Скрит текст:
Скрит текст:

А ето го и черния Пикотин 22, който здраво подносих и верно е уникално удобна ежедневна чанта.
Скрит текст:

От Амазон си купих органайзер и направо е чудно така.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:59 от LaDiDa

# 421
Детето се разболя от Ковид, за нещастие, и остана у дома 1 седмица, през която Полен ни изпратиха чантетата. Върнаха ми без да ги тормозя парите са доставка и ми се извиниха за забавянето. Малкият Полен отпътува тази вечер за Милано Simple Smile
И двете сме много доволни. Точно същият цвят палто съм си купила за тази зима и ми заспа!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 20:17 от BoeL

# 422
Честита! Полен тук не са чак толкова популярни, продължават много да ми харесват.

# 423
  • На планетата Земя
Да се похваля с една чудесна фурла, цвят sage. Мил подарък и съвсем неочаквана изненада за голям юбилей 🥰

Мисля да я нося точно така на къса дръжка като за начало.

# 424
Честити чанти дами!

Фурлата е страхотен модел, много удобна за ежедневна чанта. Цвета е Уау.

А цветовете на Polene са страхотни

# 425
Честити чанти - много хубави, есенни тонове, и Фурлата, и Полените Simple Smile

# 426
Дами, тези дни покрай ангажименти в центъра поразгледах новите колекции и съм силно щастлива да заявя, че нещо този сезон не харесах почти нищо. The Row имат доста нови попълнения- приятни форми и изпълнение, но нищо, за което бих счупила 10к. Aesther Ekme ги копира, почти модел по модел на 1/10та от цената и от това, което видях- с чудесни материали- ако има фенове на Роу, бих погледнала. Гучи и YSL имат доста силни колекции, Гучи за пръв път от доста време. Back to basics, но кожата им този сезон е възхитителна. Харесах това и я мисля за кафява опция тази зима, но от Януари, че нали се зарекох- https://www.mytheresa.com/it/en/women/gucci-jackie-1961-medium-s … g-brown-p01054659.
Клое също са back to basics откъм модел, но с оувърсайз метал по тях- лично на мен изобщо не ми допадат и пропускам.
Получих тази красота от YSL и ще я скъсам от носене тази зима- https://www.ysl.com/en-it/pr/le-5-a-7-bea-in-suede-763435008IW3194.html
Поръчах и тази на промоция, бях се зарекла, че слагам бан на бранда, но класически модел в този цвят много ми хареса, отказах се от колана на Ермес в бордо в нейна полза: https://it.louisvuitton.com/ita-it/prodotti/neverfull-mm-nvprod2790031v/M25855

Това са ми двете чанти до края на годината, доволна! (Освен ако Ермес не се обадят нещо, но се съмнявам при положение, че ще строя чанта и че в уишлиста имам само шадоу Бъркин в голям размер, който отдавна е доста рядък и само в много изкелеферчен цвят, писах неизпълнимо желание).
Вие какво сте набелязали от новите колекции?

# 427
Леле, YSL във велур е жесток!
Neverfull  Damier Ebene Canvas в същия размер  е една от любимите ми чанти - пътувам много с нея, сменях й дръжките преди 3-4 години и е като нова. Дъщеря ми само тръпне кога ще я пенсионирам и да я придърпа Simple Smile.

# 428
NiaV, YSL e прост страхотна, ако имаш желание и възможност за реална снимка, би било истинско удоволствие за мен да я видя.

# 429
  • Бургас
Еееее, пак сме на една вълна, момичета.

Ето и моя нов Neverfull от четвъртък.
Скрит текст:

BoeL, моята щерка още се възмущава на тези мои харчове, но подозирам, че скоро ще се променят нещата.
Звъннах й четвъртък да я чуя как е и тя отегчена ми обяснява, че чака приятелката си в LV, която е занесла 20 годишна чанта, подарена сега от майка й, за ремонт в магазина. И аз “ooooo, чудесно, я виж докато чакаш има ли налична тази”. Да живее Revolut. Ще си я чакам да ми я донесе по Коледа.

NiaV, пак страхотни чанти показваш. На едно мнение сме за Гучи. Честити ти нови красоти.

Аз също удрям спирачката обаче. Ще се радвам през следващите месеци на нещата, които показвате и това е!

# 430
Честита! Обратно на мода е и има защо.
Bitter Sweet, ще я снимам идните дни като я нося и ще я покажа, на мен също много ми харесва.

# 431
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честити нови придобивки, прекрасни са. Темата е голямо вдъхновение, а пък Nia е като енциклопедия за чанти и модели. Джакито е много в класическия стил на Гучи. Не мога да им хвана обаче смените на закопчалките, един и същ модели, 3 различни вида закопчалки.

# 432
Права си, о, пътуваща из далечни земи!
Тази закопчалка я имаше като си купувах първата чанта от тях, с първата заплата на голямо момиче преди 16-17 години, от тогава периодично изниква отново. Но виж, приятно са се върнали назад, отвори новата колекция като имаш път, на живо изглеждат чудесно, наистина добро изпълнение. И техният велур е разкошен тази година.

# 433
Честити нови красоти!
Много ми харесват 😍

Aesther Ekme ги следя и по-специално този модел

Вече не искам тежки чанти, не и за дните в които имам много ходене по улиците.

Темата е прекалено вдъхновяваща момичета 😍😘
Казала съм си до под елхата, само една.
Живи и здрави 🙂

# 434
  • София
Еха, каква тема имало тук!
И аз в кюпа на чантоманките. Преди 12-13 години при мен всичко започна с Фурла. Гледах ги с възхищението и копнежа на бедно и гладно сомалийче (каквото си и бях, изключвайки сомалийчето). Но един ден се престраших и изгърмях едни 700-800 лв (сигурно повече от месечната ми заплата тогава) за един голям метрополис в цвят фуксия и като се почна ... Фурлите станаха сигурно 30-40, после минах на Кочинеле. Имаше по малко Ферагамо, една чанта, голяма като хамбар на YSL, Тоска блу, бърбъри... Междувременно се родиха децата и изхвърляйки чанти, обувки и парцали, за да освободя място за техните дрешки (в жилище, което е 270 кв.м., мнали), си дадох  сметка колко ненужни вещи трупам и колко много чанти не съм ги носила повече от един-два пъти. Сигурно и затова са ми запазени и реално само хамбарът на YSL, който носех на редовни начала, има дразнещи следи от употреба.
И така докато това лято не направих голяма глупост. В пристъп на умопомрачение си поръчах от ферфач един пикотин 18 в цвят rose sakura. Когато чантата пристигна, емоцията беше сходна с тази да видя наживо първото си дете - "Това е истинско бижу, ама как може да е толкова малко?". И докато детето знаех, че ще порасне, за чантата нямаше шанс. Много дълбоко разочарована останах от тия 18 см. Не че нямам и по-малки чанти, но тук големият багер за мен е липсата на дълга дръжка. В ежедневието не ми беше удобна - и в ръка, и на лакът, все ми пречеше. В едната ръка чантата, с другата - минимум едно дете плюс покупки? Или вариант две - детето в едната ръка, а в другата пикотин за 9к и плик с марули и лук? Просто не се връзва на моето ежедневие на майка, която поработва от къщи. Продадох я на една приятелка без загуба, дано на нея ѝ пасне. А аз спирам да мечтая за Ермес, само ще плакна очи във вашите покупки.
Междувременно ви изчетох и сега чакам това:

И това:

Наскоро ми пристигна ето този coach и ми е много удобен:

Хаха, сега виждам, че и гърнето на младежа е на заден фон Joy Поне стана ясно защо не съм за пикотин.

Общи условия

Активация на акаунт