Всичко за дамските чанти – 5

• 36 323
  • 425
  •   2
Отговори
# 75
Al, хлъцнах, не я бях видяла. Първият цвят ми взе сърцето, да видим ще дойде ли навреме за почивката.

# 76
  • на Мелмак
С такива дръжки си взех от Италия, миналата седмица, на Туинсет.
Скрит текст:

# 77
Al, хлъцнах, не я бях видяла. Първият цвят ми взе сърцето, да видим ще дойде ли навреме за почивката.
Polene са магьосници, на единия ден поръчваш на следващия е в ръцете ти.

# 78
Италианските куриери- също. Умеят да бавят всяка пратка от всякъде до края на света.
Точно вчера видях тази на намаленията на туинсет и ми хареса.

# 79
  • София
Не са ли малко неудобни такъв тип дръжки? Стават за носене само в ръка, на рамо абсурд! Аз съм доста слаба и ми ръбят такива дръжки Simple Smile Освен да е красива, все пак чантата трябва и да е практична. Поне аз до такъв извод стигнах след стотиците експонати, които така си ми стоят в гардероба Joy

# 80
  • на Мелмак
На мен не ми е неудобна и с дълга дръжка и с тези. Е, сега гледам да не слагам "всичко" в нея. Тогава никак няма да ми е удобна. Grinning

# 81
Хич ,няма да се занимавам ( и аз видях дръжката) с връщане и да я мисля. Колкото толкова , така като се знам 😁 ще го използвам за изречението "сега ако не се беше скръндзила за чантата ,която искаш...." Ще си намеря повод да поръчам това,което ми грабна душичката...веднъж се живее,както написа някой по нагоре в постовете😁

# 82
Аз пък точно такива дръжки специално си сложих на една чанта от плат и са ми много удобни.
Някак си отварят всяка чанта, но според мен са подходящи за летни кошници и чанти.

# 83
И аз харесвам чанти с бамбукови дръжки - за Gucci Diana нямам бюджет, но за някое намалено Goji на Jil Sander може и да се намери 😂

Някой питаше за чанта за пътуване - средният размер на Longchamp е с дълги дръжки, иначе Fjällräven имат мини модел раничка, който е с дълга дръжка и може да се носи кросбоди - Kånken Sling. Аз в същия размер раничка събирам гореспоменатите неща, но зависи от размера на таблета и бутилката вода:

# 84
На мен са ми много неудобни такива дръжки и не нося. Точно ме ръмбят и ми тежат.

# 85
  • София
Да ви споделя какво малко бижу купих на дъщеря ми, а тя имам усещането, че е със смесени чувства. На мен ми харесва толкова много и като цвят, и като форма, и като кожа, цип, всичко … Слагам снимките от сайта на Longchamp, защото съм убедена, че на моите снимки форума ще смачка цвета бонбон.
Скрит текст:

# 86
Цвета ли и идва малко повече?
Наблюдавам госпожиците около мен и ми се струва, че носят основните цветове.

Bebe, като прочетох последното ти мнение и си мисля, че на твое място аз бих върнала чантата и поръчала това, което ми е грабнало сърцето.
Към Б.Сикрет връщането е лесно.

# 87
Bonjour Paris!, снимай, моля. Много искам да видя непродуктова снимка. Изглежда страхотно.

Ave, с изключение на преградните, Longchamp Pliage за мен е предпочитана чанта за пътуване. Нося голяма и бебето.

Le Pliage и за мен е незаменима за пътуване. Само се чудя как я поддържате? Не смея с нещо повече от влажна кърпа, но има една част, която не иска да ѝ се почисти хубаво.

За чантите с бамбукови дръжки- върна ме тази мода преди 20г, когато имах такава. Беше удобна за в ръка, но сложа ли я по-нагоре по ръката, много убиваше. Иначе са симпатяги.

# 88
  • София
За пътуване и за лаптоп най-удобни са ми раниците. Просто няма как да напъхам всичко в голяма чанта и да ми е удобна за носене на рамо или в ръка. Да не говорим до какви изкривявания води.
Longchamp за мен са откровено грозни и толкова изтъркан модел, че и да ми подарят, не бих я взела. Сори за откровеното мнение Simple Smile

# 89
  • София
Bonjour Paris!, колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва! Жестока!

ShokolaDkaa, не сме се събрали само да ахкаме и охкаме колко е хубаво всичко. Няма за какво да се извиняваш. Все пак всеки има право да няма добър вкус.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт