Всичко за дамските чанти – 5

• 36 350
  • 425
  •   1
Отговори
# 60
Установих, е нямам спортно-елегантна, голяма, бяла, лятна чанта, която да нося с новите ми гуменки и си поръчах. (Новите ми гуменки са същите като старите, но нови. От Зара. Купувам всеки цвят, който изкарат.) След две седмици заминаваме за Рим и искам да пътувам с нея. Дано дойде.
Скрит текст:
Здравейте.
Може ли линк към чантата?

# 61
Ето я чантата на Етомира

https://www.strathberry.com/products/travel-tote-canvas-ecru-tan

идват на Митница, в цената е вкл мито и ддс

# 62
  • София
Ал, искаш да кажеш, че ще трябва да си я взема от митницата ли?! Ужас!

# 63
От офиц.сайт идват с Федекс.
По мейла им пращаш пълномощно, ЕОРИ номер, копие на поръчка и документ за плащане и те правят митническото освобождаване и като са готови ти носят пратката на адрес.

# 64
Веве, коя мислиш? И аз не съм за бяло, но веднъж се живее..

Много,много ми харесва😀 след два месеца имам рожден ден и се надявам да мога да си направя подарък сама на себе си.

# 65
  • София
Много е елегантна. Чакам да се похвалиш с реални снимки.

# 66
Купих си това мини сладурче на Silvian Heach
на живо е една идея по-малиново.
Гледам в mdl има намаление на някои модели на Yuzefi. Харесвам Gyoza модела.

Някой да знае как са като качество сравнени с Полен, Демелие, Стратбъри?

# 67
  • Манчестър
Сега няма да се хваля с нова чанта, не съм купувала скоро. А и нищо не ми харесва.
Ходих да гледам Demellier, но нещо не ме грабнаха…..

Сега търся идея за чанта за пътуване , без значение кола или самолет , но:

*да е голяма да събира таблет
*да има поне няколко прегради
*да има място за поне два чифта очила
*място за тефтер
*място за бутилка вода и ключове.

Най-важното да не е раница, или ако е раница да има дръжка да се носи като чанта или поне дълга дръжка да е crossbody. 

# 68
  • София
Bonjour Paris!, снимай, моля. Много искам да видя непродуктова снимка. Изглежда страхотно.

Ave, с изключение на преградните, Longchamp Pliage за мен е предпочитана чанта за пътуване. Нося голяма и бебето.

# 69
  • Манчестър
Bonjour Paris!, снимай, моля. Много искам да видя непродуктова снимка. Изглежда страхотно.

Ave, с изключение на преградните, Longchamp Pliage за мен е предпочитана чанта за пътуване. Нося голяма и бебето.

Имам и двете, ама голямата няма дълга дръжка. Искам да съм hands free at duty free :SmileSmileSmileSmiley

# 70
Моята спонтанна покупка от БЕСТА дойде....леко съм раздвоена😁 (все пак съм Везни) голямата драма ми беше цената, аз съм малко Тома неверни по отношение на "много е хубаво ама и е много евтино" просто нещата не работят по този начин😄
Другото ,което не ми харесва,че е много мека самата  и ще се надере за норматив 1000% съм убедена. Но пък много ми харесва и ще си я понося с кеф, за тези пари колкото толкова

# 71
Честита чанта, не знам колко евтина е била в Б.С., но гледам на намаления по Заландо, А.У и т.н. цената не минава 100 евра

Аз съм влюбена в новата на Polene
и драмата ми е какъв цвят 🙃

# 72
Веве,
Ако се колебаеш наистина, по-добре я върни.
Имам чантата в зелено, но модел на Гучи.
Това, което е по-притеснително и се вижда от снимкaта, е при дръжките. Много е възможно да се счупят адски бързо.
Скрит текст:

# 73
Аня е права
ето една на друга италианска марка (Visona, в МДЛ Парадайс ги видях) с такава дръжка, доста по-сериозно изглежда

# 74
  • София
О , Ал, тази е много красива. А за Полен, аз харесвам карамелената повече. Но от друга страна, другият цвят е много по-рядък.

Много харесвам бамбукови дръжки.

Общи условия

Активация на акаунт