Всичко за дамските чанти – 5

• 36 151
  • 425
  •   3
Отговори
# 90
  • София
Мда, съгласна съм Simple Smile Монетата винаги има две страни. И съответно всеки има правото да има лош вкус Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
  • Манчестър
И аз харесвам чанти с бамбукови дръжки - за Gucci Diana нямам бюджет, но за някое намалено Goji на Jil Sander може и да се намери 😂

Някой питаше за чанта за пътуване - средният размер на Longchamp е с дълги дръжки, иначе Fjällräven имат мини модел раничка, който е с дълга дръжка и може да се носи кросбоди - Kånken Sling. Аз в същия размер раничка събирам гореспоменатите неща, но зависи от размера на таблета и бутилката вода:

Аз питах за чанта за пътуване….Много благодаря, ще погледна.

# 92
Ave, виж дали ще ти хареса модел на Lacoste. Доста по-добре изглежда на живо.
Скрит текст:

# 93
Сега търся идея за чанта за пътуване , без значение кола или самолет , но:

*да е голяма да събира таблет
*да има поне няколко прегради
*да има място за поне два чифта очила
*място за тефтер
*място за бутилка вода и ключове.

Най-важното да не е раница, или ако е раница да има дръжка да се носи като чанта или поне дълга дръжка да е crossbody. 

https://www.johnlewis.com/briggs-riley-expandable-tote-bag-28l/p112703590

# 94
Момичета, една година вече се каня на Cyme Mini на Polene. Дълго време се чудех дали не е твърде масова, докато тя съвсем не стана такава Simple Smile но я видях на живо и наистина ми допадна. Май предпочитам по-малкия размер, защото другата ми идва твърде пазарска и ако сложа лаптоп, според мен ще е и тежка.

Колебая се между два цвята, моля Ви, посъветвайте ме:

1. https://euro.polene-paris.com/products/cyme-mini-textured-camel

2. https://euro.polene-paris.com/products/cyme-mini-textured-root

# 95
Anzy, и двата цвята са много хубави и стилни. Съобрази ги с гардероба си и с това кой цвят наистина те привлича повече.
Camel си е класика. Root e малко по-тренди и за мен по-приятен, някак гали окото. Мек и нежен. Бих избрала втората опция.

# 96
Root е разкошен цвят, определено него.
Да имаше Mokki в този цвят, страхотен е.

# 97
И на мен Root ми харесва повече, но не знам дали лесно ще го комбинирам. Camel като че ли е по-разпространен и има повече обувки, които да се съчетаят с него. Но иначе от двата определено е по-популярния и мисля, че повечето дами са избрали именно него.

Май клоня към Root, благодаря Ви дами!

# 98
За root съм и аз и мисля, че се комбинира чудесно с неутрални и не дотам дрехи/обувки.
Някой попита за почистване на кожата на чанти, та споделям- chemical guys имат leather cleaner and conditioner комплект, специално сега гугълнах дали ги има в България- имат си и сайт и явно са популярни за автомобили. Никога не съм имала проблеми с тях за чистене на кожата и на ярки чанти. Цветът не се променя, не остава петно след тях и почистват добре.

# 99
Благодаря за съвета за почистване, Ния. По-скоро платнената част на Longchamp искам да почиствам. За кожа съм доволна от кърпички за кожа, но ще погледна и тези препарати.

Относно Полен- и двата цвята много ми харесват. Лично аз бих носила camel всесезонно, докато root по-скоро с по-есенно/зимен гардероб.

# 100
И аз заглеждах този модел, но наистина вече е пълно с копия. Цяло Банско е залято с италиански по 160 -260 лв естествена кожа.
Абсурд е вече да си купя.

# 101
Хич да не ти пука, Денс. Ако не носех чантите, които имат копия, да съм останала без.

# 102
  • София
И аз много се дразня на репликите. Затова не си нося много YSL-a и си перкам сега лятото с една на Max Mara Weekend Pasticcino (не че и тя няма копия, но не са толкова масови).
Не понасям реплики и ментета, както и масови модели. Не само за чантите, за всичко съм така Simple Smile

# 103
Не бих носила реплика, но е пълно с такива на любимите ми модели. Купих си бебешко розово Андиамо, опитвам се да нося повече цвят това лято. Миналата седмица в София видях поне 4-5 копия, но това не ме спира да нося моята. Всъщност, направи ми впечатление скоро, че из центъра на Пловдив беше пълно с фалшиви чанти. В няколко заведения нямаше една нормална (поне от тези, които познавам и имам). Това не го разбирам.

# 104
  • София
Даа, сега и тийновете носят high end чантички - Dior, Balenciaga, Prada (моята съм я заровила дълбоко и страдам за нея, защото ми беше адски удобна за ежедневна). И аз все по-рядко забелязвам оригинални среден клас чанти. Повечето са или с нисък тип Guess и Liu Jo (съответно, без да засягам някого, и фаворитите Furla и Pinko), или с реплики, като от последните, признавам, има и добри. За мен е поредният изблик на комплексарщина, характерен за нашите ширини Simple Smile 
ПП Ботегата предполагам е истински бонбон на живо. Този цвят много отива на модела. Честита!

Общи условия

Активация на акаунт