Всичко за дамските чанти – 5

• 35 032
  • 420
  •   1
Отговори
# 150
LaDiDa, честита чанта!
Много е хубаво така като стане 🍀
Със здраве да си а ползваш!

И със златно е по-красива  според мен 😘

# 151
  • Бургас
Благодаря Ви! По-красива казвате, ама аз си искам с Паладиум. Нося само бяло злато и така си го бях наумила.... Както и да е. Некст тайм. Няма да е скоро де. Тъкмо ще видя как е като размер.
Най-смешното е, че станах рано тази сутрин и й направих списък с цветове и размери. Хахаха, все едно ме чака голям избор.
Наистина е влязла конкретно да пита за тази чанта и сами са й предложили да я регистрират, както  и да отиде днес. Били супер любезни, Може би в по-малките магазини няма такова струпване на хора и по-лесно се случват нещата. Може и чист късмет да е. Не знам. Купила ми е и едно туили. Като се прибере и я взема, ще показвам.
Чудя се дали да не я помоля да отиде утре да ми вземе и едни черни Оран, ама сякаш вече ми е неудобно да я занимавам... Моите се разтегнаха доста и вече ми хлопат. А и са цвят голд.

# 152
Аз с удоволствие бих го направила за приятелка, така че, сънувате ли ги тази нощ, утре сутрин и се обадете 🙂

# 153
LaDiDa, честито! Черният ми Пикотен е най-носената ми чанта. А със златен хардуеър е много красива. А с туили стават чудесни комбинации! Чакаме да я покажеш, със здраве да я носиш!

# 154
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честити Hermes, Ния, LaDiDa!
Черен Пикотин е и в моя уиш лист, ако някога имам време и нерви да се опитвам да се сдобия.

# 155
Много обичам чанти!
В тази тема обсъждат ли се обикновени чанти? Без марка?
Аха да попитам за един модел, ама се зачетох  и май не съм за въпрос тук.

Показвайте чантите си Simple Smile
Ще бъдат радост за моите очи.

Не мога да си ги позволя. Даже не знам къде се продават такива.
Ама защо пък да не гледам чужда красота?

# 156
  • Sofia

Разбира се.

# 157
Ranella, назад бях писала и за intrend- аутлета на Макс Мара и марките им. Освен префърцунените ми чантета, другите ми отнесли най-много бой са от там, не на марка, а правени за Интренд от кожа/материали на брандовете. Обувките им също са много, ама много качествени, горещо препоръчвам.

# 158
  • Бургас
NiaV, много готин сайт. Веднага сложих в кошницата 2 рокли. Чудни цени. Довечера ще доогледам и ще пробвам да поръчам. Мерси, че сподели.

# 159
Много обичам чанти!
Аха да попитам за един модел, ама се зачетох  и май не съм за въпрос тук.

Показвайте чантите си Simple Smile
Ще бъдат радост за моите очи.

Не мога да си ги позволя. Даже не знам къде се продават такива.
Ама защо пък да не гледам чужда красота?
Аз, както писах по-назад напоследък все от ЕТСИ пазарувам чанти.
Ето няколко търговци:
https://www.etsy.com/ca/shop/CHICMILANO?section_id=1&sort_order=price_asc
https://www.etsy.com/ca/shop/Italyleatherit?sort_order=price_asc
https://www.etsy.com/ca/shop/TheFlorenceLeather?
https://www.etsy.com/ca/shop/BellaLeatherItaly
https://www.etsy.com/ca/shop/BagBangHandmade
https://www.etsy.com/ca/shop/dillaneto#about

От последните две мацки съм поръчвала и съм много доволна от качество и от комуникацията.
Едната мацка е от Турция, другата от Италия.
При мен не е популярна Фурла. Много се хвърлят на СОАСН, особено китайките и другите азиатки.
Като има някаква разпродажба в техните магазини настава ад. Simple Smile

# 160
Не мисля, че чантите или материалните придобивки са приоритет на някого, тук по-скоро си говорим с информационна и развлекателна цел 🙂 Та по темата: Coach са доста подценявани, защото дизайнът им куца, но като качество са стабилни. Напоследък започнаха и по-стилни модели да вадят и да, когато имат сезонни разпродажби всичко им се изкупува. Говоря за чантите от редовната колекция, не за правените за аутлета. Аз имам една малка Teri, която ми бяха подарили преди 4-5 години и въпреки, че е цвят крем, едва сега започнаха да се забелязват следи от носенето в основата и то съвсем минимални, а не съм я пазила. Пускам и една Памела с Mosaic: много харесвам мини версията в тъмно кафяво с контрастен бял шев, даже някой май беше показал такава в предишната тема и беше доволен, но за момента съм си сложила no buy, така че само гледам отстрани 😂

# 161
  • София
Моята Strathberry дойде и я върнах.
Върнах я, защото осъзнах, че това е по-качествен вариант на Плиаж, а на мен май вече ми втръсна да нося все еднакви чанти. Иначе качеството е светлинни години от Плиаж. Наистина Strathberry е луксозен бранд. Чантата беше маниакална. Мисля да купя Kite, но ще си доставя удоволствието да си я взема от магазин. За съжаление това ще бъде след месец.

# 162
Kite / Starthberry ми е номер едно в Уишлиста, мисля да се зарадвам за Коледа с нея, живи и здрави 🙂
А може и по-рано 😃

Etomira, няма да ти питам на кой цвят си се спряла 😘

Това с книжарницата беше гадно....

# 163
Мисля, че си избрах следващата чанта, благодаря за подсещането за Strathberry Mosaic, цвят черно croc ефект.
Пробвах да пиша преди месец-два за чантата на Ралф Лорън, тип пикотин. Приятно ме изненада, плътна дебела кожа, удобна за носене, много сладурска.  Не ми допада само копчето тик так, но ще го преживея.Нося си я с кеф. Още повече се убедих, че трябва някакси да се сдобия с пикотин. Не съм сигурна как ще стане обаче…
Стратбери как ги изпращат? Имам поръчки от Демелиер, като тях ли пристигат? С DHL или FedEx,  платени такси, мита и данъци, и само формално освобождаване с документи?

# 164
  • София
Дами, моята дъщеря следва принципа When they go low, we goes lower, но аз смятам, че ние трябва да сме на нивото на чантите на NiaV и да не обръщаме внимание, камо ли да се оправдаваме след комплексарски забележки.

И да е по темата: вчера наблюдавах една дама, предполагам, че беше с Кели, но я беше прибрала в противопрахова торба. Защо? Аз как да я видя с тази торба? Възмутена съм.

Maminka, може ли снимка на Ралф Лоръна? Strathberry изпращат с FedEx. Носят я вкъщи.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:41 от etomira

Общи условия

Активация на акаунт