Всичко за дамските чанти – 5

• 36 622
  • 427
  •   3
Отговори
# 375
Дъщеря ми си е пожелала от Дядо Коледа Бери в таупе цвят, така и така ще поръчвам, ще взема и аз да си избера нещо Wink.

# 376
Elle, честита! Разкошна е! Polene за мен са много добър пример за цена/качество и индивидуален дизайн, разкошна чанта.
И аз се отчитам с нещо не особено открояващо се, но го желаех това Марго за път от доста време. Много често ми се налага да летя с багаж за уикенда- мисля това да ми е пътната чанта в идните месеци. Кожата е изключителна.

Чакам още 2 чанти и наистина край за тази година.

# 377
4 месеца остават. Не вярвам. Simple Smile

# 378
  • София
Ти така каза и в началото на годината:joy:

Elle, и тази е прекрасна!

# 379
  • София
Elle, честита! Разкошна е! Polene за мен са много добър пример за цена/качество и индивидуален дизайн, разкошна чанта.
И аз се отчитам с нещо не особено открояващо се, но го желаех това Марго за път от доста време. Много често ми се налага да летя с багаж за уикенда- мисля това да ми е пътната чанта в идните месеци. Кожата е изключителна.

Тук съм Yes! Heart Eyes Цвят, кожа, модел - всичко е много изпипано, но в същото време премерено и семпло. Това е много трудно постижимо, особено при скъпите брандове.
Без да се обижда някой, понеже все пак това си е мое мнение Simple Smile Но тези Polene на мен грам не ми харесват и никога не бих дала такава сума.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 09:21 от ShokolaDkaa

# 380
‘Начи, наистина ще са две и туй то- едната е Ботега Бачи в черно и вече пътува; другата е Ермес и то ако наистина успеят да я намерят до края на годината. Хем точно този модел (shadow) никой не харесва, хем много трудно се намира. Ако не- ще измисля с какво да се утеша.
Шоколадка, нова любима кожа ще е. Засега от всичко пробвано някога дели второ място с Ботега, но доста по-обрана в детайли.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 01:54 от NiaV

# 381
О, не се впрягам изобщо, аз Мокки на Полене я намирам за фантастичен шедьовър като конструкция и искам да я имам в гардероба 🙂

Чакам да видя Елеме и Стартбъри какви цветове ще извадят за есен/зима

# 382
Страхотни чанти показвате! А по тези на Polene, тази група ме зариби, но дълго време само ще ги гледам на снимка Grinning Да се похваля и аз с чантичката на Cocinelle, за която се колебаех, но получих приятно насърчаване от тук Simple Smile

# 383
Честита чантичка!
Много добре стои 🙂

# 384
NiaV, пропуснах да ти честитя чантата 🙂

# 385
Благодаря, Ал, честита и на Orosei, много красив цвят!

# 386
  • España
Видяхте ли новата Midi New York на Demellier :
Скрит текст:
На мен много ми хареса за предстоящите сезони .Може  да си я подаря за РД през октомври .😉

# 387
Видях я, много ми харесва в леопард ❤️🐆
Имам чанта с такава кожа, късно се усетих да я нося в ръка и ми падна косъма където се трие

Fleuron ги научих от темата, пратила съм линк към тези двете в писмо до дядо Коледа 😃
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 16:53 от Al Georgieva

# 388
Имате ли впечатления от Reiss, като цяло? Според мненията в Реддит са с добро качество дрехите, но за чантите конкретно ме интересува, защото си харесах тази: https://www.reiss.com/style/su716242/h23649. Изобщо за марката, ако споделите впечатления ще ми е полезно. (ама и аз сътворих много женски пост Laughing)

# 389
Отговарят си на цената като цяло. Не са нещо страхотно откъм качество, но няма и да се разпаднат бързо, не са боклучави. Носех доста едно време като доста млада, заедно с Карън Милън ми бяха любими за работен гардероб.

Общи условия

Активация на акаунт