Всичко за дамските чанти – 5

• 66 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Аз да питам има ли хубава чанта до 200-300 лв? Търся ежедневна чанта,но не намирам 😣

Само във физически магазини ли търсите или и онлайн? Излизат добри оферти в Best Secret за Coccinelle, Furla, Coach и други марки естествена кожа, но трябва да се следи - може да се вместите в бюджета, особено ако имате код за допълнително намаление.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 14:37 от sereiadomar

# 511
Аз имам Карл Л в този диапазон.

# 512
Здравейте момичета!
След вашите маркови красоти, направо ме е срам да показвам моите евтини чанти.
Имаш мнения за качеството на чантите  на Вера, но дотук нямам никакви забележки.
Само червената с тези допълнителнидръжки нещо не ми е ОК и ще я нося днес на обущар да ми ги отреже.
Всичко е от Вера:

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:01 от Melany99

# 513
Онлайн търся.
Във физически магазин нямам време.
Иначе,да coach много ми допадат като модел.

# 514
  • Велико Търново
Виж https://musette.ro/eu/women/handbags/shoulder-bags.html.Днес купих от мол Сердика страхотна черна чанта за подарък на моята приятелка.
Сайтът го давам като примерен и знам, че нямат доставка до Бг.

# 515
  • София
В best secret има доста модели на Кочинеле в този ценови диапазон. Ето тази например според мен е супер - цветът се съчетава с много други, подходяща за работа, размер в златната среда.

Аз лично съм много доволна от качеството на Кочинеле.

# 516
Виж https://musette.ro/eu/women/handbags/shoulder-bags.html.Днес купих от мол Сердика страхотна черна чанта за подарък на моята приятелка.
Сайтът го давам като примерен и знам, че нямат доставка до Бг.
Маже ли да покажете коя сте купили Вие?

# 517
  • Велико Търново
Скрит текст:

# 518
Musette e чудесно предложение.
Обувките им също са много качествени и комфортни.

# 519
  • София
Според мен, за тези парички вижте някоя pre-loved чанта. Смятам, че е по-добрият вариант от това да вземете някоя на посредствена марка, която бързо ще се скапе. Като гледам как вървят цените.. Guess и Liu Jo са по-скъпи (а са страшни боклуци).
Ако нямате предразсъдъци, разбира се Simple Smile

# 520

Нямам никакви предрасъдъци....Но къде да  намеря такава чанта?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 09:17 от Moderator1

# 521
  • София
Ами има доста места - групи във ФБ, олх, Vestiaire Simple Smile
Мен лично тези надписи Zarena, Musette и т.н никак не ми допадат и не бих си купила чанти на въпросните марки. Не знам, може би е някакъв тип снобария от моя страна, ама.. това е положението Stuck Out Tongue

# 522
Ами в ОЛХ,не открих,във ФБ намирам само една група....
Нека ако някоя дама има чанта с която иска да се раздели,в черно,бежава или кафяво....средан размер ,поне 30-40 см да ми пише.... 😊
Ако не,незнам какво ще правя,ама ми трябва чанта 😮

# 523
Погледнете и intrend, има страшно много подходящи предложения, писах за тях и преди, посещавам магазина им доста често, качеството на доста от предложенията им е страхотно. https://it.intrend.it/scarpe-e-accessori/borse?isRefineSearch=tr … lter:200&min=0.00

# 524
  • София
Не препоръчвам бърза покупка от Musette. Преди две години ми подариха чанта от въпросния магазин, която въобще не ми хареса. Един ден бях в Сердика и реших да вляза и да погледна какво предлагат, въпросната чанта струваше 250 лв. Имах повече време, влязох в разни магазини за аксесоари и същата чанта я имаше на две места, но без марка и струваше 80 лв. После я видях и на Солунска, и на Графа, явно някакъв много копиран модел. Ако решите да видите какво има в Musette - проверете, но не са хвърляйте, погледнете и в други магазини. Потърсете онлайн, все пак предлагането е много по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт