Кралски работи и клюки - юли 2025

• 89 582
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 15
Монархията може и да са отживелица ( някои от тях обаче),
Но докато едни генерират огромни приходи за страната си, други не могат да си управляват парите и са на загуба.

# 16
Страхотна слънчева Софи, прекрасни летни и много зареждащи снимки! Роклята ѝ е много хубава, и предишния път ми направи впечатление, въпреки че беше със сако над нея.
Уимбълдън започна, сега сме в очакване Катрин да се появи.

# 17
  • Някъде там
Прекрасни са девойките л. И трите са красавици. Есинствено не ми харесва роклята на Максима, но ето, че оставя щерките да блеснат Joy
Или Мамбо  😉😂.
И на мен.
Zimmerman е.

Чакам статичните хубави снимки.
Амалия изглежда чудесно.
Явно ръкавите са заради ръката.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 19:49 от daviz

# 18
  • София
Еее, прекрасни са нидерландските принцеси. Амалия е много елегантна, очевидно невярно се оказа твърдението, че е напълняла отново.
Ариане ми е слабост, красавица е. Алексия е ясна - тя носи най-много от Максима, изящна девойка.
На мен ми харесва роклята на Максима, леко ваканционен стил, отива и.

# 19
Jasmin,
Извинявай, но ми се струва, че снимките на етиопската корона  и на короната на Луи ХV в началния пост са сменени или поне при мен излизат така. Били проверила?

# 20
  • София
Jasmin,
Извинявай, но ми се струва, че снимките на етиопската корона  и на короната на Луи ХV в началния пост са сменени или поне при мен излизат така. Били проверила?
Да, оправих ги, в бързината е станала грешка.

# 21
  • Някъде там

Тази година определено повече ми харесват.
Жасмин тя цялата си е на Максима.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 20:44 от daviz

# 22
Беатрис преживява доста мача на Уимбълдън. 😆

а горещата вълна не е приятна със сигурност на кортовете

# 23
  • София
Чудесни са холандските принцеси. На Ариане не ми харесва особено десена, но самият костюм да. Младежки и летен, изглежда удобен.
Роклята на Максима и на мен не ми е харесва кой знае колко, а пък сандалите съвсем. Всъщност ничии обувки сякаш не ми харесват
Обаче усмивката на Вилем А. покрай момичета му - няма нужда от коментар.

# 24
Много интересна тема. Страхотна информация за царските корони. Малко излизане от ежедневието.Blush

# 25
Като го видя така с четирите фурии и все се сещам как беше питал какво е това скраб и Амалия беше заявила, че с четири жени вкъщи е срамота да не знае 🤣
Хубави са им отношенията в семейството.

# 26
Благодаря за темата.

Много им харесвам фотосесиите на нидерландците. И тази е много хубава.
Максима с пеньоарче Simple Smile не е толкова зле. Ариане не ми харесва май само.
Амалия е страхотна.

# 27
  • София
Приказни са.
Ариане е най-малка, а най-висока.
Алексия е станала много изящно момиче, разкош.
И трите са супер, а и с много стилни визии.

# 28
  • Някъде там
Като го видя така с четирите фурии и все се сещам как беше питал какво е това скраб и Амалия беше заявила, че с четири жени вкъщи е срамота да не знае 🤣
Хубави са им отношенията в семейството.
И аз за това се сещам..

Много и се радвам на Амалия..все по хубава става.

Lana ето

# 29
  • Пловдив
Аз си мисля, че десенът на роклята на Максима е инспириран от делфтския порцелан.

Общи условия

Активация на акаунт