Кралски работи и клюки - юли 2025

• 56 227
  • 942
  •   20
Отговори
# 45
Максима отговаря на въпроси за привидно неловкия момент между нея и Доналд Тръмп, където някои твърдят, че тя му се е подигравала. Нейният отговор (перифразиран): „Просто казвах „благодаря““.
Почти ѝ повярвахме на оправданието!

# 46
Харесва ми дрескодът на Уимбълдън.

# 47
Хах, физиономията на Максима ми напомни на тази на Камила от Аскот Grinning как са ги уловили и двете.

# 48
При Камила е хванат кофти кадър, не се подиграва/имитира на никой ама на Максима нещо често запознаха да ѝ се случват тези неловки моменти. Първо на летището в Кейп Таун като забрани да я снимат и не искаше да отговаря на въпроси, че била нервна. Сега се подиграва с Тръмп, че и тези оправдания не ѝ помагат. А нейният кадър е, защото се е опитала да повтори да каже “благодаря” ама не е същото като в присъствието на Тръмп.

# 49
Така е, стоп кадър от видео рядко е случаен, обикновено е специално подбран.

# 50
Ето я Беатрис в почти цял ръст за който питаше.

Не съм сигурна, че тази дупка около дупето е подходяща за принцеса. Тя след като роди второто не беше ли много отслабнала?

Забавен кадър на Камила. Човещинка си е кихането, надявам се, е успяла да сложи поне ръката пред устата.

# 51
Така е, стоп кадър от видео рядко е случаен, обикновено е специално подбран.
Не съм го подбрала аз, на холандски репортер е.
https://x.com/rickeversroyal/status/1939756234564899197?s=46

# 52
Както и предположих още оня ден, нищо вярно няма в така нар. "подигравка на Тръмп". Много им се искаше на някои 😀

# 53
Сякаш пък някой някога си е признавал, че е сгрешил. Нито роялите, нито някой друг. Нормално всеки да замазва.
И Мариус си мълчи и не обещава, че ще се промени, че ще започне работа, защото изглежда не може да изпълни тези елементарни неща.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 10:08 от Tinо

# 54
Както и предположих още оня ден, нищо вярно няма в така нар. "подигравка на Тръмп". Много им се искаше на някои 😀
Важното е Тръмп как приема нещата.   Г-жа Моци не представлява Короната на Уимбълдън,  а и май под бродерията има плат.

# 55
Напротив. Дори и да е казала "благодаря", го каза, имитирайки начина на говорене на Тръмп. Супер неуместно за всеки и абсолютно недопустимо запкралица. Никакво оправдание не може да има в случая.

# 56
О, аз не казвам, че ти си го подбрала.
Коментирам кое е случайно и кое не.

Иначе е много добре журналистите да са критични към монарсите си, винаги е похвално, когато не замитат, а разследват и ги държат отговорни.

# 57
  • София
От трите принцеси, Алексия най-много ми харесва- много чаровно момиче!

Затвърждавам мнението си ,че светлосиния цвят е цвета на Софи- много й отива тази рокля!

# 58
Още един тоалет на Беатрис от вчера. Снимката е качена от Оливия Бъкингам и е от РД на Ема Пилкингтън.

Частният „кралски влак“ на кралското семейство ще бъде изведен от експлоатация като част от стремежа на крал Чарлз за модернизиране на монархията и намаляване на разходите.

Влакът се използва за превоз на членове на кралското семейство по железопътната мрежа на Великобритания от 1840 г. насам, но поддръжката и съхранението му стават все по-скъпи.

Годишните кралски отчети за 2024-25 г., публикувани в понеделник, показват, че суверенната субсидия, която се разпределя от Министерството на финансите за финансиране на официалните задължения на кралското семейство, ще остане на 86,3 милиона паунда за четвърта поредна година.

Безвъзмездната помощ ще се увеличи до 132 милиона паунда годишно между 2025 и 2027 г. Това е отчасти, за да се възползват от рекордните печалби от офшорни вятърни паркове за коронното имение, които достигнаха 1,1 милиарда паунда през последната финансова година, а също и за да се покрият останалите разходи от 100 милиона паунда за последните две години от 10-годишния ремонт на Бъкингамския дворец на стойност 369 милиона паунда.

Отделни отчети, публикувани в понеделник, разкриват, че херцогството Корнуол, което осигурява на принц Уилям частен доход от близо 23 милиона паунда годишно, ще отмени наемите за местни групи като тръстове за дивата природа и приюта за бездомни „Сейнт Петрокс“, и ще намали наема за местни благотворителни организации с 50%.

Уил Бакс, новият секретар и регистратор на херцогството Корнуол, заяви, че херцогството обмисля и включването на училища в обществените групи, които биха отговаряли на условията за освобождаване от наем. Търговските отношения с публични органи като Министерството на отбраната и Министерството на правосъдието няма да се променят.

# 59
  • София
Много неподходящо разположение на цветето на полата на Беатрис.

Общи условия

Активация на акаунт