Кралски работи и клюки - юли 2025

• 91 201
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 1 155
Леонор и София заедно с младежи от програмите на фондацията Принцеса на Жирона са посетили селцето Sant Martí Vell и фондацията Nando y Elsa Peretti.

# 1 156
Ще се окаже, че тук пусканата информация за почивката на Уелс в Гърция изобщо не е вярна.
Гръцките медии са сменили вида на яхтата дето уж почиват семейството. Един ден грамадна и можела да се проследи, сега вече е по-малка, до утре може и на ферибот да са. 😄 Или май изобщо не са на почивка там и просто медиите спекулират.

В неделя ще се проведе кралски финал между женските отбори по футбол на Испания и Обединеното кралство.
Британското кралско семейство вече потвърди, че принцът на Уелс ще присъства на събитието. Да видим дали и Летисия ще присъства.
Според мен просто Гърция си прави реклама на туризма Simple Smile Не видях други медии освен гръцките да са писали, а и самите локални медии си противоречат - съвсем различни яхти, локации.

Иначе Кефалония, Парга звучи близо и достъпно, ние всяко лято обикаляме с лодка там. Разбира се далеч не толкова луксозни както различните модели, на които гръцките медии предполагат, че Уелс може да са били.

# 1 157
Чарлз III се среща с президента на Молдова Мая Санду по време на аудиенция в имението Сандрингам на 24 юли.

# 1 158
Леонор трябва да носи тия сака откопчани, така не ѝ седят добре. И пак не разбирам защо не летни рокли, блузи, а сако..
Дължината на панталона на София го ненавиждам, нито дълги, нито къси, иначе цвета е супер.

# 1 159
На мен ми харесаха от снощи испанците- всичките до един.

Днес съм пас, най- вече заради панталоните Joy
Но пък нали не беше важна модата, а да имаш смислени каузи.

# 1 160
Мдам, София наистина шеметно се е облякла днес 😃 В движение е ок, но така застанала като войниче е чудна  просто 🤣
Но пък тя е младичка, всичко ѝ е добре. А и може днес да е модерно това.
Закопчаното сако на Леонор не ми пречи. Престолонаследничка е, трябва да има по-сериозен вид.

# 1 161
Ето че имало някой, върху когото да мога да преглътна тази дължина на панталон Simple Smile
Младостта наистина всичко може да носи Simple Smile

# 1 162
Casa Real потвърди: Принцеса Леонор и инфанта София ще пътуват до Базел, Швейцария, тази неделя, за да подкрепят женския национален отбор на Испания на финала на Евро срещу Англия!

Дано още една принцеса да видим в компанията на баща си.

# 1 163
  • Някъде там
Единствено дължината на панталона на София не ме кефи, но младите девойки често ги носят.Много свежо и младежко и чудесно за обиколката и посещението на фондация "Нандо и Елза Перети" в Sant Martí Vell, са облечени. Предпочитам ги така.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:38 от daviz

# 1 164
И двете момичета много ми харесват. Свежи и по младежки.

# 1 165
  • София
И на мен ми харесват - дължината на София не бих я носила, но има и по-неприятни. Много са готини девойките, дано занесат успех на отбора си!

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:51 от Lana

# 1 166
  • Някъде там
И на мен ми харесват - дължината на София небих я носила, но има и по-неприятни. Много са готини девойките, дано занесат успех на отбора си!
Чудесно е че ще са те, майка им вече посети отбора да им пожелае успех. Сигурна съм, че на тях ще се зарадват още повече.

Летисия е била с тях днес. Както и Фелипе.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:43 от daviz

# 1 167
Този костюм на Летисия ми харесва и седи добре за разлика от вчерашния.

Този следобед Кралят прие министър-председателя на Република Индия, Нарендра Моди, в Сандрингам Хаус.

По време на престоя им заедно, Негово Величество получи подарък от дърво, което да бъде засадено тази есен, вдъхновено от екологичната инициатива, стартирана от министър-председателя, „Ek Ped Maa Ke Naam“, която насърчава хората да засадят дърво в знак на почит към майките си.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 19:36 от Chonsi

# 1 168
  • Някъде там
Ингрид-Александра  в Сидни, готова да започне следването си в университета.
Хубавица. Много приятни снимки.

# 1 169
Голяма красавица и тя, пу-пу! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт